FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO / EXCLUSIV Antrenorul și-a luat adio de la echipa din Superligă: „Acum sunt la stadion. Rezilierea a fost făcută după antrenament”

Ilie Poenaru (stânga) a fost numit în iunie 2023 antrenorul Voluntariului
Ilie Poenaru (stânga) a fost numit în iunie 2023 antrenorul Voluntariului

Articol de - Publicat joi, 01 februarie 2024 14:32 / Actualizat joi, 01 februarie 2024 14:42

Ilie Poenaru, 47 de ani, a intervenit prin telefon la GSP Live, astăzi, chiar când se afla la stadion pentru a-și lua rămas bun de la fotbaliștii celor de la FC Voluntari.

Ieri, FC Voluntari a anunțat încetarea raporturilor contractuale cu staff-ul lui Ilie Poenaru și l-a prezentat oficial pe noul antrenor al echipei, Nicolae Dică.

VIDEO. Ilie Poenaru, după despărțirea de FC Voluntari: „M-am întors la stadion să-mi iau la revedere de la băieți”

„M-am liniștit, m-au calmat copilul și soția. Am petrecut dimineața cu copilul, iar acum sunt la stadion (n.r. - azi, aproape de ora prânzului). M-am întors la stadion pentru că aseară nu am apucat să-mi iau la revedere de la băieți, întrucât rezilierea a fost făcută după antrenament”, a declarat Poenaru, în direct la GSP Live.

„A fost o despărțire grea, e a doua oară când lucrez aici. M-am atașat de acest grup, e un grup bun, jucători de caracter, un grup alături de care am avut atât momente bune, cât și mai puțin bune. Dar așa e la fotbal. Când copilul sparge geamul, îl plătește tatăl, nu copilul”, a continuat tehnicianul. 

A lucrat cu Tavi Popescu și și-a schimbat părerea: „E incredibil ce am văzut la el!”
FCSB
A lucrat cu Tavi Popescu și și-a schimbat părerea: „E incredibil ce am văzut la el!”

Ilie Poenaru: „Discuția nu e doar despre meciul cu CFR Cluj, ci despre ultimele 4 etape”

Poenaru e de părere că parcursul ilfovenilor din ultimele 4 runde i-a determinat pe conducătorii clubului să ceară rezilierea contractului:

„Totul a fost foarte rapid, eu nu sunt genul care să renunțe repede. Echipa nu e pe un loc care să dea liniște, e îngrijorătoare poziția, dar nu suntem nici departe de primele 9 locuri. Obiectivul era clasarea pe locul 10, diferența de puncte până la locul 10 nu e mare. Lucrurile se pot schimba de la o etapă la alta.

Discuția nu e doar despre meciul cu CFR, ci despre ultimele 4 etape, în care n-am reușit să câștigăm. Pentru că în meciul cu CFR Cluj, cred că toată lumea e de acord că 60 de minute a fost un joc echilibrat”.

FC Voluntari în ultimele 4 etape: 

  • 1-4 vs. CFR Cluj 
  • 1-1 vs. Oțelul 
  • 0-1 vs. Dinamo 
  • 0-1 vs. FCU Craiova

„Nici Carnat nu-și explică, a avut un blackout incredibil”

Antrenorul n-a trecut încă peste gafa comisă de Nicolae Carnat în Gruia

„În minutul 63 a apărut acea greșeală... copilărească e puțin spus. Nici Carnat nu-și explică, a avut un blackout incredibil. Normal că am vorbit cu el. Mi-a spus că a vrut să joace la Jesus, ca portarul să degajeze direct. Dar el a uitat că, de când lucrează cu mine, de 7 luni, noi avem niște reguli stricte. La autul de margine, în cei 40 de metri ai noștri, toate auturile se bat în față. 

+10 FOTO

Chiar dacă nu avem adversar, nu ai voie să execuți în spate. Și colegii lui erau pregătiți să iasă din apărare, și ei au rămas blocați, n-au avut reacție la ceea ce a făcut el. Dar sunt momente și momente în viața unui fotbalist. Nu l-am înțeles, dar nu cred că de-acolo mi se trage. Pentru că în ultimele 4 etape am făcut puține puncte, probabil cei din conducere s-au gândit că trebuie un șoc la echipă”.

Antrenorul și-a luat adio de la echipa din Superligă: „Acum sunt la stadion. Rezilierea a fost făcută după antrenament”

Ilie Poenaru așteaptă să obțină licența Pro

În acte, Poenaru a fost antrenor secund la FC Voluntari, „principal” fiind Marin Dună. Ilie susține că va scăpa, în sfârșit, de această problemă la finalul anului, când va obține licența Pro:

„Acum sunt la școală, chiar ieri am terminat un modul. O să iau și licența și nu o să mai fie nicio problemă. Încă nu s-a stabilit clar perioada, dar cred că la sfârșitul anului voi încheia”.

Când revine Poenaru pe bancă? „Când vrea Dumnezeu. Eu sunt deschis, aștept oferte, nu-mi place să stau prea mult acasă”.

14e locul pe care se clasează Voluntari acum, poziție de baraj. Cu Poenaru antrenor, ilfovenii au bifat 6 victorii, 7 remize și 10 eșecuri în campionat

Mai multe articole de actualitate: 

Dorin Rotariu și-a reziliat contractul cu FCSB » Anunțul lui Gigi Becali: „Nu mi-a ieșit”
FCSB
Dorin Rotariu și-a reziliat contractul cu FCSB » Anunțul lui Gigi Becali: „Nu mi-a ieșit”
Ștefan Bărboianu știe de ce suferă atât de mult Dinamo » „Când te suna Badea sau Borcea, îți tremura mâna pe telefon! Îți era frică și să respiri!”
DINAMO
Ștefan Bărboianu știe de ce suferă atât de mult Dinamo » „Când te suna Badea sau Borcea, îți tremura mâna pe telefon! Îți era frică și să respiri!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
alex03036
alex03036  •  01 Februarie 2024, 15:19

Si, pentru ca, se știe, pe nimeni nu interesează o știre despre voluntari, țuști cu o poză cu un antrenament de la o echipă din top 4 suporteri.

paulp93
paulp93  •  01 Februarie 2024, 14:42

ce clickbait de 2 lei - la fel ca si siteul asta..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează