FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

Anunţ de ultimă oră despre „afacerea Miculescu”: „Nu s-a făcut niciun transfer!”

David Miculescu / FOTO: Imago
David Miculescu / FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2022 18:50 / Actualizat sambata, 30 iulie 2022 19:04

Gigi Becali (64 de ani) a dat ca și făcut transferul lui David Miculescu (21 de ani) de la UTA la FCSB. Ilie Poenaru (45 de ani), antrenorul arădenilor, susține că nimeni din conducere nu l-a informat. 

Gigi Becali a anunțat că a bătut palma pentru transferul lui Miculescu, în schimbul clauzei de 1,7 milioane de euro. 

Gigi Becali l-a sunat pe Miculescu » Ce i-a cerut înainte de venirea la FCSB: „Mi-a spus că nu promite, vrea să vadă ce zice antrenorul”
FCSB
Gigi Becali l-a sunat pe Miculescu » Ce i-a cerut înainte de venirea la FCSB: „Mi-a spus că nu promite, vrea să vadă ce zice antrenorul”

Ilie Poenaru, antrenor celor de la UTA, nu a fost înștiințat oficial de mutare, așa că l-a trimis pe David Miculescu din primul minut al meciului cu FC Voluntari. Cel mai probabil, actele vor fi parafate după disputa de astăzi, extrema arădenilor urmând să vină la București.

Ilie Poenaru: „Nu s-a făcut niciun transfer”

„E normal să fie în primul 11. A marcat două goluri etapa trecută, e normal să fie. Deocamdată, la momentul în care vorbim, nu s-a făcut niciun transfer. Am avut o discuție cu el referitor la tot ce se vehiculează. 

Nu a existat discuția dacă joacă sau nu joacă. El a zis că vrea să joace, să își ajute echipa. Nimeni nu ne-a anunțat nimic”, a spus Ilie Poenaru, la Orange Sport. 

Becali l-a rugat pe Miculescu să nu joace în UTA - Voluntari

Becali l-a sunat pe Miculescu imediat după ce a anunțat-o pe UTA că va plăti clauza. Patronul FCSB l-a rugat pe jucător să se menajeze astăzi, în meciul Voluntari - UTA. Dorința nu i-a fost respectată.

„I-am cerut băiatului să nu joace astăzi, dar a zis că nu promite. Să vadă ce zice antrenorul. I-am zis că ar fi mai bine să nu joace, dacă face o entorsă, ceva?”, a spus Gigi Becali pentru GSP.ro.

Becali îl vrea pe Miculescu în Conference League

Becali, recunoscut pentru abilitatea de la negocieri, grăbește transferul lui David Miculescu. Finanțatorul vicecampioanei nu concepe să rateze milioanele de euro din Conference League.

Pentru asta avea nevoie urgentă de o extremă dreapta la „dubla” cu Dunajska Streda, din turul 3 preliminar. Turul se joacă miercuri. Andrei Cordea, titularul postului, a fost eliminat la returul cu Saburtalo și este suspendat.

VIDEO Nicolae Dică: „FCSB trebuie să câștige bani de pe urma jucătorilor tineri”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

De ce a grăbit „negociatorul” Becali transferul lui David Miculescu » Ce internațional român a contribuit la mutare

VIDEO Hagi i-a dat mesaj lui Dică » Dezvăluirea noului antrenor de la FCSB

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (13)
popescudzn
popescudzn  •  30 Iulie 2022, 22:49
Postat de gigi.gheorghe pe 30 Iulie 2022, 20:10

Sigur gigistule, asa e....oricum e slab rau miculescu asta, o teapă istorica pentru cioban.

Cum comenteaza un dinamovist care a rulat 67 de jucatori intr-un an, toti tepe si s-a dus ca prostul in B. Culmea, ai si platit sa retrogadeze Dinamo :)))))) Asa prost ca tine, pe nicaieri :)))))))

popescudzn
popescudzn  •  30 Iulie 2022, 22:47
Postat de valeri_gazzaev pe 30 Iulie 2022, 20:12

E logic ca nu s-a parafat nimic momentan. Aradenii nu au cum sa uite magariile si gainairile gigiste din afacerea man si acum sufla si in iaurt.

Magarie de 1,3 milioane euro? :))))) vai de viata ta

Kratos
Kratos  •  30 Iulie 2022, 20:56
Postat de Vic_5864 pe 30 Iulie 2022, 19:10

Bravo Gigi, bine că ai scăpat Rapidul de el. Aruncă cu banii, acum că ai, mai târziu o să plângi după ei așa cum faci cu Coman .

ati ajuns la limita pr0stiei =))))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează