FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

În ziua finalei, Becali s-a pregătit intens cu masaje, somn şi episoade din ”Ezel” :D » O zi cu Gigi în cantonament!

Articol de - Publicat duminica, 29 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 29 mai 2011 12:04

Patronul stelist şi-a petrecut ziua dinaintea finalei alături de echipă, însă programul său a fost total diferit de al jucătorilor şi al celor din staff.


Gigi Becali a intrat în cantonament! Nu s-a antrenat cot la cot cu Bănel Nicoliţă şi nici nu a asistat la şedinţele tactice conduse de Oli înaintea finalei cîştigate contra lui Dinamo. Finanţatorul din Ghencea şi-a petrecut orele din ziua jocului cu oamenii lui Andone în cantonamentul de la Hanul Dîmbu Morii, acolo unde Steaua s-a cazat înaintea partidei cu "cîinii".

Pasiunea pentru serialul Ezel
Gazeta a aflat, din poveştile celor care au dat ochii cu patronul în acele ore, cum arată o zi de cantonament pentru Gigi! Patronul a ajuns la Braşov în jurul prînzului, atunci cînd jucătorii stelişti erau la odihnă. Însoţit de bodyguarzi, de Ionel Luţu şi de vărul său Virgil Becali, patronul roş-albaştrilor şi-a făcut imediat simţită prezenţa. S-a aşezat la una dintre mesele complexului, devenind imediat personajul principal. După ce a mîncat ceva repede, Gigi s-a retras în limuzina cu care a călătorit de la Bucureşti. Motivul? Becali este un împătimit al serialului turcesc Ezel, difuzat la noi în ţară de postul Kanal D. Apropiaţii săi vorbesc de o adevărată pasiune a patronului din Ghencea pentru acest serial. Pentru că nu are răbdare să-l urmărească la TV şi e extrem de curios privind finalul filmului, Gigi şi-a procurat întreaga serie înainte de a fi difuzată pe micile ecrane! În schimbul serialului, Becali ar fi plătit o sumă importantă, dezvăluie aceiaşi apropiaţi ai patronului.

Interviuri şi masaje
După vizionarea filmului favorit, latifundiarul din Pipera a fost luat în primire de jurnaliştii prezenţi la cantonament. După o discuţie cu aceştia, Becali s-a retras într-una dintre camerele stabilimentului pentru odihnă. Nu şi-a început însă somnul de prînz înainte de a intra pe mîinile unuia dintre maseurii echipei, care se ocupă personal de patron.

A plecat de la petrecere
După meci şi bucuria cuceririi trofeului, Becali a plecat cu limuzina spre locul de cantonament. S-a dus glonţ către una dintre mesele pregătite de organizatori şi, împreună cu preşedintele Valeriu Argăseală, a luat cina. Imediat după sosirea echipei, atmosfera în hotel s-a schimbat brusc. Multă animaţie, şampanie şi suporteri scandînd alături de eroii zilei. Agitaţia produsă l-a făcut pe Gigi să părăsească printre primii petrecerea pentru cucerirea Cupei, el plecînd spre Bucureşti cu cei mai apropiaţi colaboratori ai săi.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (12)
tibi31
tibi31  •  29 Mai 2011, 19:44

Pacat ca majasul nu a fost facut de un urs Grizzly:(

kostea
kostea  •  29 Mai 2011, 17:01
Postat de boss_imperator pe 29 Mai 2011, 02:43

Gigi is the Best ! Big bOier of Pipera !! Forta Gigi !! :)

Lua-l-ai in bot cu par cu tot pe gigi asta al tau, mai "americane". Din ce judet ziceai ca esti?

pismo
pismo  •  29 Mai 2011, 15:39

to manymany: Bravo ! Chestia cu One Flew Over the Cuckoo's Nest e tare. Pe de alta parte filmul chiar este extraordinar.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close