FOTBAL  »  Superliga  »  CS DINAMO

Înapoi în „Ștefan cel Mare”? I-a ridicat mingea la fileu lui Borcea: „Dacă dorește să ajute, e binevenit”

Cristi Borcea e așteptat înapoi în Ștefan cel Mare
Cristi Borcea e așteptat înapoi în Ștefan cel Mare

Articol de , - Publicat vineri, 20 octombrie 2023 20:43 / Actualizat vineri, 20 octombrie 2023 21:47

În conferința de presă în care a fost prezentat la CS Dinamo, Ionuț Lupescu a vorbit și despre o posibilă colaborare cu Cristi Borcea. „Kaiserul” îi ridică mingea la fileu fostului finanțator din „Groapă” și îl așteaptă să susțină Centrul de Copii și Juniori al clubului din Liga 3, pe care Lupescu și-a propus să-l reformeze.

Cristi Borcea, un personaj ale cărui legături cu Dinamo sunt arhicunoscute, a declarat în repetate rânduri că ar fi dispus să investească într-un club fără datorii, însănătoșit și care să beneficieze de un stadion nou. 

Până la un eventual come-back în fruntea clubului insolvent din prima ligă, Borcea e așteptat să dea o mână de ajutor proiectului la care „Kaiserul” Lupescu s-a înhămat la clubul Ministerului de Interne.

GSP a vorbit cu Mircea Lucescu despre venirea lui Lupescu la CS Dinamo: „Obiectivul lui? Să nu se comită greșeala de la Steaua, ci să fie o singură echipă Dinamo!”
DINAMO
GSP a vorbit cu Mircea Lucescu despre venirea lui Lupescu la CS Dinamo: „Obiectivul lui? Să nu se comită greșeala de la Steaua, ci să fie o singură echipă Dinamo!”

Ionuț Lupescu: „Dacă Borcea va dori să ajute, e binevenit!”

„Cristi Borcea a făcut niște greșeli la Dinamo pentru care a plătit scump. Asta e, fiecare a făcut greșeli (n.r. - se referă la condamnarea din „Dosarul Transferurilor)”

Nu poți să spui că el nu ține cu Dinamo. Mi-e greu să-l văd venind acum acționar (n.r. - la clubul din prima ligă), așa cum a spus el. Poate vrea să ajute. Cu siguranță, dacă va dori să ajute Centrul de Copii și Juniori, prin firmele sale, e binevenit”, a spus „Kaiserul”, în conferința de presă de vineri. 

Cristi Borcea, reacție după „transferul” lui Ionuț Lupescu la CS Dinamo: „Este o mutare de aur!”

Cristi Borcea (53 de ani), fostul acționar al lui Dinamo, a comentat, pentru GSP, vestea revenirii lui Ionuț Lupescu în fotbalul românesc, la CS Dinamo, formația din Liga 3 a „Internelor”. 

Marți seară, CS Dinamo București, clubul Ministerului de Interne, a anunțat că Ionuț Lupescu a revenit la „echipa unde s-a consacrat”, acolo unde va ocupa o funcție cheie în cadrul Academiei.

Cristi Borcea, fostul acționar al echipei din prima ligă, Dinamo 1948, a spus pentru Gazeta Sporturilor că revenirea „Kaiserului” în fotbalul românesc este una foarte importantă.

„Am mai spus-o de atâtea ori. Revenirea lui Lupescu în fotbalul românesc este una de aur, una foarte importantă și una care va mișca foarte mult lucrurile la nivel de academie, unde Ionuț Lupescu are aptitudini extraordinare. Vor veni foarte mulți oameni alături de el și de CS Dinamo. Este ca un magnet”, a declarat Cristi Borcea, fostul acționar al „câinilor roșii”, într-o reacție oferită reporterului GSP Eduard Apostol

Bilanțul lui Cristi Borcea la Dinamo: trofee și condamnări

  • Borcea a fost la Dinamo în perioada 1998-2012 și a câștigat 4 campionate, 6 Cupe și 2 Supercupe.
  • În martie 2014, Cristi Borcea a fost condamnat la 6 ani și jumătate de închisoare în „Dosarul Transferurilor” pentru deturnare de fonduri, fals în acte și înșelăciune. A fost eliberat condiționat din Penitenciarul Jilava la începutul lunii iulie 2018, după ce a ispășit puțin peste 4 ani de închisoare.
  • În februarie 2019 a fost din nou condamnat la 5 ani de închisoare cu executare în Dosarul Retrocedărilor, alături de Dragoș Săvulescu și Radu Mazăre. El a fost acuzat de procurorii DNA că a prejudiciat statul român şi municipiul Constanţa cu aproximativ 28 de milioane de euro. A fost eliberat în noiembrie 2019, după 9 luni.

Citește și alte știri de actualitate: 

Ionuț Lupescu: „Pentru mine există un singur Dinamo, vreau să fac ceva pentru acest club, pentru că aici am crescut”

VIDEO Ionuț Lupescu, incisiv la adresa lui Nicolae Badea: „Dinamo din Liga 4 e o glumă proastă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
elgabri
elgabri  •  20 Octombrie 2023, 23:04

Pai cine l a oprit pe Borcea sa finanteze pe Dinamo cand dinamo era aproape moarta dar nu a facut o acum sa taca ca e un *** un mincinos si un imbarligator !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează