FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ioan Andone știe cum a pierdut FCSB titlul: „A fost o greșeală că nu l-a folosit pe el cu Voluntari”

FCSB- Voluntari/ foto: Imago Images
FCSB- Voluntari/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 19 mai 2022 09:26 / Actualizat joi, 19 mai 2022 09:32

Ioan Andone (62 de ani), fost antrenor la CFR Cluj și Dinamo, consideră că FCSB a pierdut titlul din cauza fundașilor centrali.

FCSB a ratat șansa de a juca cu titlul pe masă, după ce în penultima etapă a remizat cu Voluntari, 2-2. Andone consideră că Vinicius, lăsat pe banca de rezervă, ar fi fost mult mai util în meciul cu ilfovenii, decât Miron sau Cristea, pe care fostul internațional nu îi vede destul de buni pentru a fi titulari la FCSB.

Andrei Burcă, pentru GSP, despre titlu, Dan Petrescu și visul Champions League: „FCSB a fost pe primul loc 20 de minute și voia campionatul?!”
CFR CLUJ
Andrei Burcă, pentru GSP, despre titlu, Dan Petrescu și visul Champions League: „FCSB a fost pe primul loc 20 de minute și voia campionatul?!”

Ioan Andone: „A fost o greșeală că nu l-au folosit pe Vinicius”

„Nu sunt de acord cu ideea că arbitrii i-au ajutat. FCSB nu avea nici o șansă dacă nu existau probleme alea la CFR la începutul anului. FCSB greșește cum a făcut-o în ultimii ani. Nu are un cuplu de fundași centrali bun. Au improvizat acolo pe partea dreapta, ba Crețu, ba Popescu.

La portar la fel, au oscilat cu Vlad. Nu se poate să iei gol cu Voluntari din degajare de portar. Sunt multe lucruri, amănunte, detalii. CFR le-a dat șansă să se apropie că au pierdut pe final meciurile alea. În sezonul regulat, ați văzut ce distanță era.

O echipă care pierde de 7 ani trebuie să facă o analiză. Cum au luat ăia, care sunt argumentele? A, Miron e bun de rezervă, Cristea e bun de rezervă, sau măcar să aducă alții care să facă o concurență.

A fost o greșeală că nu l-au folosit pe Vinicius, care era perfect pentru Nemec. Trebuia să câștigi meciul ăla ca să joci contra CFR-ului cu titlul pe masă. Te duci, dai golul 3 și închizi meciul. Cred că Voluntari mai avea 3 sau 4 titulari.

Nu ai voie să faci greșelile astea. Nu am văzut pe Gigi Becali să facă vreun blat sau domnul primar Pandele. Nu ies niciodată din astea în fotbal, pe relații de rudenie”, a spus Ioan Andone, la Digi Sport.

Concluzie tranșantă anunțată de Mircea Lucescu: “Pentru mine, FCSB este Steaua! Dinamo o să renască cu un stadion nou”

Citește și alte știri din Liga 1: 

FCSB depinde de grupele Conference League! Câți bani sunt la mijloc + ce se întâmplă dacă ratează din nou calificarea

Bancu a primit o suspendare uriașă după ieșirea grosolană din Cupa României

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
romeverest
romeverest  •  19 Mai 2022, 10:50

Nu inteleg aceste titluri !! Fcsb a pierdut titlul, fie pentru ca nu a folosit un jucator, fie ca Voluntari nu a cedat meciul cu Fcsb !! Chiar daca ar fi castigat meciul cu Voluntari, poate cineva sa afirme cu certitudine ca Fcsb ar fi invins-o pe Cfr Cluj la Buzau ???? Chiar au uitat acesti ziaristi ca Cfr Cluj venea la Buzau avand nevoie de doua rezultate din trei ?? Chiar si cu un egal Cfr ar fi devenit campioana !!

paolo15
paolo15  •  19 Mai 2022, 10:27

Catalynneeeee

blatistu49
blatistu49  •  19 Mai 2022, 10:15

cu VAR erau pe ultimile locuri pe linga Dinamo si Chindia

Vezi toate comentariile (5)
Comentează