FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAȘ

Și-a reziliat contractul cu Gaz Metan și explică public decizia luată: „Asta a durut cel mai mult”

Ioan Filp / Sursă foto: Imago Images
Ioan Filp / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 15 februarie 2022 11:59 / Actualizat marti, 15 februarie 2022 12:07

Mijlocașul Ioan Filip (32 de ani) și-a reziliat contractul cu Gaz Metan și a acceptat să vorbească despre decizia care îi aruncă pe medieșeni cu un picior în liga secundă. În total, nu mai puțin de 11 fotbaliști au părăsit echipa lui Poenaru.

„Am reziliat contractul aseară! Noi aveam situații diferite, unii jucători își luaseră salariile pe august, pe septembrie. E o situație grea, a venit apoi și depunctarea, asta a durut cel mai mult. 

Am renunțat la bani ca să ajungem liberi. Ne-am gândit că e foarte greu să mai punem mâna pe acei bani și am considerat că poate vom reuși să ne găsim o echipă acum”, a spus Ioan Filip, în cadrul emisiunii Ora exată în sport”, de la Pro X.

23 de meciuriși două goluri a strâns Ioan Filip în tricoul lui Gaz Metan

Retrogradează direct, apoi se desființează! Bătălia din play-out, zguduită: cei mai buni jucători au plecat
DEZASTRU
Retrogradează direct, apoi se desființează! Bătălia din play-out, zguduită: cei mai buni jucători au plecat

Ioan Filip: „Dinamo va avea meci greu cu Gaz Metan!”

Chiar dacă mulți jucători de bază și-au încheiat socotelile cu Gaz Metan, Ioan Filip e convins că Dinamo va avea un meci complicat vineri, în ciuda faptului că medieșenii se vor baza exclusiv pe rezerve și pe juniori de la echipa secundă. Totodată, mijlocașul neagă o posibilă revenire în Ștefan cel Mare.

„Nu mă întorc la Dinamo. Cred că Dinamo va avea o partidă complicată cu Mediaș. Va fi un meci greu, sunt juniori buni la Gaz Metan. Plus că presiunea e foarte mare la Dinamo”, a afirmat Ioan Filip, conform sursei citate. 

Gaz Metan retrogradează direct, apoi se desființează

O retrogradată direct va fi aproape sigur Gaz Metan Mediaș, rămasă fără bani și fără jucători. 11 fotbaliști de la Gaz reușiseră până luni seara să devină liberi.

Din niște formații condamnate să retrogradeze, Dinamo și Clinceni ajung să aibă chiar șanse serioase de a prinde ultimul loc pentru barajul de salvare-promovare. Adversară ar urma să fie a treia clasată din liga a doua. Cum s-a ajuns la calculele acestea?

Criza deja existentă la Gaz Metan a devenit luni una fără cale de rezolvare. Jucătorii au încercat să-i determine pe decidenții din club să-i elibereze, fiindcă era ultima zi din mercato, și i-au presat la ultima lor șansă de a-și mai putea găsi alte echipe.

Oamenii care au mai rămas în club au refuzat însă să-și asume să le semneze rezilierea contractelor, până seara târziu, când au acceptat să-i elibereze pe: Gabriel Moura, Vlad Morar, Vâlceanu, Matricardi, Horj, Dobrescu, Francisco Junior, Mihai Lixandru, Ioan Filip, Grădinaru și Irobiso.

VIDEO Iosif Rotariu, despre starea în care se află Dinamo: „O echipă dezorganizată din toate punctele de vedere”

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Dinamo, transfer de ultimă oră: Stoican a rezolvat una dintre probleme » Ce planuri mai au „câinii” + Iliev a plecat în Liga 2

Probleme și la Dinamo înainte de meciul cu Gaz Metan » Stoican nu poate conta pe 8 jucători

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
dora
dora  •  15 Februarie 2022, 20:57

Trebuiau să nu renunțe la salariile pentru care au muncit, în ultimele 5 luni!

1185386784824804
Robert Dumitru  •  15 Februarie 2022, 13:34

familia iordanescu ,din nou numita politic ,falimenteaza alt club dupa PANDURII ,acum fratele conduce si dispar iar 3mil euro iordanescu isi da demisia si clubul intra in faliment-cu 4 mil datorii ,incredibil ce legaturi are aceasta familie de generali-

vian
vian  •  15 Februarie 2022, 12:48

Adio Gaz Metan! A

Vezi toate comentariile (3)
Comentează