FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - UTA

FOTO Ion Crăciunescu, consternat de o fază din Iași - UTA: „Aoleu! E penalty și «roșu». Poate n-au vrut să vadă la VAR...”

Fostul arbitru Ion Crăciunescu e de părere că Poli Iași ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri în prelungirile primei reprize din duelul cu UTA.
Fostul arbitru Ion Crăciunescu e de părere că Poli Iași ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri în prelungirile primei reprize din duelul cu UTA.

Articol de - Publicat vineri, 08 decembrie 2023 20:11 / Actualizat vineri, 08 decembrie 2023 20:25

Fostul arbitru Ion Crăciunescu e de părere că Poli Iași ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri în prelungirile primei reprize din duelul cu UTA

Poli Iași și UTA au oferit o primă repriză atractivă, ținând cont de gerul din Copou. Gazdele ar fi putut să deblocheze tabela în prelungirile primei reprize, dacă brigada condusă de Marcel Bîrsan ar fi fost atentă la duelul dintre Abeid și Gheorghiță.

Rapid a plusat, FCSB îl ia, dar mai scump! Becali dă 700.000 pe unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1
TRANSFER
Rapid a plusat, FCSB îl ia, dar mai scump! Becali dă 700.000 pe unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1

Greșeală de arbitraj în Poli Iași - UTA: „Aoleu! E penalty și roșu”

În al patrulea minut al prelungirilor primei reprize, la un corner executat de Alin Roman, Andrei Gheorghiță a fost călcat evident de Aly Abeid.

Ion Crăciunescu, consternat de o fază din Iași - UTA: „Aoleu! E penalty și «roșu». Poate n-au vrut să vadă la VAR...”
FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Mijlocașul ieșenilor a rămas căzut pe gazon, în timp ce arădenii au plecat pe contraatac. Marcel Bîrsan n-a remarcat incidentul, dar a așteptat analiza din camera VAR.

Au trecut câteva zeci de secunde înainte ca Horațiu Feșnic și Doru Lucaciu, oficialii responsabili cu arbitrajul video, să decidă că nu a fost fault. Prima repriză s-a încheiat fără gol. 

Fostul arbitru Ion Crăciunescu a reacționat dur în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport: „Aoleu! E roșu și penalty! Poate n-au vrut să o vadă la VAR...”.

Citește și alte știri din Superligă: 

Un potențial „tricolor” se plânge de selecția lui Edi Iordănescu: „E nedrept! Nu vreau să merg mai departe”

Un club din Superligă a pus ochii pe jucătorul pe care Becali îl dă afară: „Ne poate ajuta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
Coras1964
Coras1964  •  10 Decembrie 2023, 10:10

IN CE CAMPIONAT SA DEDEA PENALTY!? POATE IN MONGOLIA SAU ARABIA SAUDITA! SA FIM SERIOSI!

GionVaiani
GionVaiani  •  09 Decembrie 2023, 12:03

Ori eu sunt *** si voi normali si nu e grav ori viceversa si atunci este foarte grav. Unde vedeti voi penalty ? Nu vedeti ca ala baga piciorul acolo din pozitia aplecat fara sa aiba vreo treaba ? Mingea nu este acolo !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

enigmaticul
enigmaticul  •  08 Decembrie 2023, 22:47

Echipa asta nu are niciun meci în care să nu fie privată de un arbitraj corect!! Fie penalty-uri, neacordate(cum a fost și astazi), fie goluri primite din ofsaid, așa cum s-a întâmplat în etapa trecută cu echipa Felinarul(Farul), când a primit nu mai puțin de două goluri din ofsaid. Oare CCA-ul ăsta nu vede ce se întâmplă la meciurile astea??? Mi se pare prea mult. Eu cred că unii fluierași nici nu știu să folosească VAR-ul.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează