FOTBAL  »  Superliga  »  COMENTARIU

Ion Crăciunescu, consternat după ce a văzut faza zilei din Superligă: „Imaginea asta va face înconjurul lumii!”

Ion Crăciunescu / Captură Digi Sport +49   FOTO
Ion Crăciunescu / Captură Digi Sport

Articol de - Publicat vineri, 21 iulie 2023 22:37 / Actualizat vineri, 21 iulie 2023 23:22

Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu nu s-a abținut după ce a văzut imaginile tragicomice din Sepsi - FCU Craiova 1-0, cu tentativa eșuată a brancardierilor de a urca în ambulanță targa pe care se afla Jonathan Rodriguez.

Stângâcia oamenilor responsabili de targă a provocat o reacție acidă din partea lui Crăciunescu. Acesta i-a taxat pe cei care nu l-au putut urca pe în mașina ambulanței pe fotbalistul aflat în suferință:

Eu cred că imaginea asta va face înconjurul lumii. Oamenii care lucrează la așa ceva să nu poată să-l suie? E posibil?”, a comentat Crăciunescu, la emisiunea „Fotbal Club” de la DigiSport.

Scene uluitoare la Sepsi - FCU, primul meci al zilei din Superligă! Aproape să leșine de durere, fotbalistul n-a putut fi urcat în ambulanță dintr-un motiv incredibil
SEPSI - FCU CRAIOVA
Scene uluitoare la Sepsi - FCU, primul meci al zilei din Superligă! Aproape să leșine de durere, fotbalistul n-a putut fi urcat în ambulanță dintr-un motiv incredibil

Jonathan Rodriguez n-a putut fi urcat în ambulanță!

Jonathan Rodriguez, fotbalistul gazdelor, a fost ținta unui fault brutal comis de Matheus Mascarenhas, cel care avea să fie eliminat de „centralul” Adrian Cojocaru. Au urmat scene tragicomice pe stadionul din Sfântu Gheorghe.

Medicii l-au bandajat pe mijlocașul covăsnenilor, pentru ca apoi să-l urce pe targă pentru a-l transporta la spital. Au urmat scene greu de catalogat. Fiindcă roțile tărgii se blocaseră și nu se puteau plia, brancardierii și medicii nu l-au putut urca pe Rodriguez în ambulanță! Mai bine de un minut și jumătate au încercat aceștia să introducă targa pe ușile din spatele ambulanței, fără succes, însă! Până la urmă, Rodriguez s-a dat jos de pe targă și a urcat în mașină prin zona ușilor laterale! 

+45 FOTO

Liviu Ciobotariu: „N-ar fi trebuit să se întâmple așa ceva!”

Și Liviu Ciobotariu, antrenorul lui Sepsi, a comentat faza respectivă:

„Rodriguez e la spital, are o rană destul de adâncă, trebuie să fie cusut. O să-l sun acum pe doctor să întreb ce se mai întâmplă cu el. N-ar fi trebuit să se întâmple așa ceva (n.r. - face referire la scena cu Rodriguez pe targă, în care medicii nu puteau să-l urce în Ambulanță)”

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO Scene uluitoare la Sepsi - FCU, primul meci al zilei din Superligă! Aproape să leșine de durere, fotbalistul n-a putut fi urcat în ambulanță dintr-un motiv incredibil

FOTO+VIDEO „Killer-ul” Rondon i-a stricat debutul lui Dică pe banca lui FCU Craiova » Sepsi a dat lovitura în minutul 89

Ce a remarcat Liviu Ciobotariu după victoria cu FCU Craiova: „Am trecut prin toate stările”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează