FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - RAPID 3-5

Ion Crăciunescu spune că golul 3 marcat în FCU Craiova - Rapid trebuia anulat

Ion Crăciunescu
Ion Crăciunescu

Articol de - Publicat sambata, 26 august 2023 07:04 / Actualizat sambata, 26 august 2023 08:10

Fostul arbitru internațional Ion Crăciunescu (72 de ani) crede că golul marcat de Cristi Săpunaru (39 de ani), căpitanul Rapidului, în meciul câștigat, vineri, seară, de giuleșteni în deplasare cu FCU Craiova, scor 5-3, trebuia anulat. 

În minutul 45 al meciului din Bănie, Cristi Săpunaru avea să înscrie golul de 2-1 pentru Rapid, în urma unei lovituri de la colțul terenului. Claudiu Petrila a centrat din corner, iar căpitanul alb-vișiniilor a reluat cu capul în plasa porții lui Robert Popa. 

Adrian Mititelu și-a anunțat retragerea de la FCU Craiova: „Gata, nu mă mai vedeți!” » Cine preia clubul + primele mutări
FCU Craiova - Rapid 3-5
Adrian Mititelu și-a anunțat retragerea de la FCU Craiova: „Gata, nu mă mai vedeți!” » Cine preia clubul + primele mutări

Pe reluare însă se poate vedea cum Cristi Săpunaru îl împinge ușor pe William Baeten, mijlocașul craiovenilor. 

Ion Crăciunescu spune că golul 3 marcat în FCU Craiova - Rapid trebuia anulat
FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Fostul „central” spune că reușita ar fi trebuit anulată. Gazdele au cerut și ei fault în atac, dar fără succes. 

Ion Crăciunescu spune că golul lui Cristi Săpunaru din FCU Craiova - Rapid ar fi trebuit anulat

„După părerea mea, Săpunaru sare la cap cu mâna pe adversar. 

În regulament scrie că dacă sari cu mâna pe adversar și-i împiedici acțiunea, e fault. Îl și doboară la pământ”, a declarat Ion Crăciunescu, potrivit Digi Sport. 

VIDEO. Golul marcat de Aurelian Chițu în FCU Craiova - Rapid

Citește și: 

Ianis Hagi e ca și plecat de la Rangers! Ce club îl așteaptă sâmbătă să semneze contractul + suma de transfer

Jucătorul Rapidului care l-a impresionat pe Bergodi: „E letal”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
mafa
mafa  •  26 August 2023, 20:23
Postat de anticenzuralasport pe 26 August 2023, 12:36

Adică dăunează că nu mai este distribuitor de televizoare la Ana Electronic ? In finala aia a rupt Petrolul...Și tot degeaba !

Dauneaza multi si nu numai in sport !!...probabil ca atunci, pierzand Rapid nu si-a mai luat televizorul, de asta atata ura !!

barabant72
barabant72  •  26 August 2023, 15:14

Nu-i echipa mai frumoasa sprijinita ca Rapid .Efault clar la Sapunaru iar hentul discutabil .Nu exista echipa pe pamant sa-i bata pa Rapid cand sunt arbitrati de C .Popa si ,cum sunt norocosi o sa mai fie arbitrati in campionat de Popa .Este adevarat ca si oltenii au stat bine .

hanbalist
hanbalist  •  26 August 2023, 13:52

Craciunescu are si momente bune si momente rele care de multe ori dauneaza grav fotbalului ,numai el are dreptate toti arbitrii gresesc dar el uita ca a fost initiatorul reguli prin care sa nu se publice sanctiunile arbitrilor care gresesc,apoi li se dau meciuri de arbitrat(pe perioada suspendarii la ligi inferioare)ceea ce nu este in regula,el fiind oltean trebuia sa gaseasca ceva pentru ai apara pe olteni.Nu odata a gasit ceva in potriva Rapidului. Apropo cind anul trecut Ionita a fost eliminat dupa un fault din spate,aseara atacantul craiovean a facut acelasi lucru (nu sa dat reluare) acelasi Craciunescu nu a mai zis nimic,dar a fost vehement (corect) cu calcatul pe picior a jucatorului de la Voluntari.Asta este Craciunescu?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează