FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - FCSB 2-2

Cere demiterea lui Elias Charalambous: „E într-o altă lume, e rupt de realitate! Becali să aducă un antrenor peste nivelul jucătorilor!”

Elias Charalambous +23   FOTO
Elias Charalambous

Articol de - Publicat duminica, 29 octombrie 2023 08:37 / Actualizat duminica, 29 octombrie 2023 10:00

Fostul arbitru internațional Ion Crăciunescu (73 de ani) l-a atacat pe Elias Charalambous (43 de ani), antrenorul lui FCSB, după ce vicecampioana a condus cu 2-0 pe terenul Petrolului Ploiești și a fost egalată în prelungiri

Sâmbătă seară, Petrolul și FCSB au remizat la Ploiești, 2-2, în unul din cele mai interesante meciuri ale rundei cu numărul 14 din Superliga. 

Becali a răbufnit după Petrolul - FCSB » A dat de pământ cu 9 jucători în direct: „Pe el nu o să îl mai vedeți”
Petrolul - FCSB
Becali a răbufnit după Petrolul - FCSB » A dat de pământ cu 9 jucători în direct: „Pe el nu o să îl mai vedeți”

Vicecampioana a condus cu 2-0, grație golurilor marcate de Damjan Djokovic și Alexandru Băluță, dar „găzarii” au egalat prin Jair și Gicu Grozav, care a transformat un penalty în prelungirile partidei. 

Ion Crăciunescu, fost arbitru internațional, s-a enervat după ce a auzit declarațiile date de Elias Charalambous la flash-interviu. 

Crăciunescu e de părere că Charalambous e rupt de realitate, iar FCSB ar trebui să aducă un antrenor care să aibă un cuvânt de spus la echipă, nu care să accepte imixtiunea patronului. 

Ion Crăciunescu îl atacă pe Elias Charalambous, după Petrolul - FCSB: „E rupt de realitate”

„E într-o altă lume, e rupt de realitate! FCSB are un atu foarte important. Domnul Becali, fie că le place unora sau nu, a băgat bani și a adus jucători. 

Are un lot bun. Nu știu de ce nu se trezește odată, să aducă un antrenor peste nivelul jucătorilor.

De asta suferă atât. Ar trebui să bată în pas de defilare. Cât o să-i convină domnului Becali să bage mâna în buzunar, să arunce milioanele?”, a declarat Ion Crăciunescu, potrivit Digi Sport

Elias Charalambous, concluzii după Petrolul - FCSB: „Trebuie să analizăm ce s-a întâmplat la 2-0”

„Am început meciul ideal, am înscris rapid, apoi am marcat și golul de 2-0, dar din păcate s-a încheiat egal, ei au înscris la ultima fază.

Nu e un rezultat bun, voiam să câștigăm. Evident că suntem dezamăgiți. Când câștigăm, nu trebuie să ne bucurăm prea tare, iar când pierdem puncte trebuie să ne corectăm greșelile. 

Trebuie să analizăm ce s-a întâmplat la 2-0. Lucrurile arătau bine după golul 2, dar din păcate nu am închis partida. Când conduci cu 2-1 ești în pericol până în ultima clipă, adversarul poate înscrie oricând.

Trebuie să vedem ce nu ne-a ieșit, trebuia să găsim o cale să ținem de rezultat, dar nu am reușit.

Bineînțeles că ești îngrijorat când nu înscrii, dar așa cum am spus, nu trebuie să ne bucurăm excesiv la victorie, nici să fim triști prea mult la înfrângere. 

Trebuie să continuăm, să fim mai buni pe viitor”, a afirmat Elias Charalambous, la finalul partidei de la Ploiești. 

VIDEO. Petrolul - FCSB » Gol controversat marcat de Alex Băluță. A trecut mingea linia porții?

Citește și: 

Panduru și Dică nu cred că Petrolul trebuia să primească penalty în prelungiri: „Nu pot să spun că e fault! E dat prea ușor”

Becali vrea să îl scoată pe Târnovanu din echipă: „Se uita la minge, ăla nu era gol de luat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
nusuntprost
nusuntprost  •  30 Octombrie 2023, 20:43

Este foarte tare Olteanul Crăciunescu. Din spusele lui crezi că este acționar majoritar la FCSB. Don Crăciunescu, bagă și matale câțiva firfilicii in fotbal ,cum a făcut Porumboiu, și pe urmă dai afară toți antrenorii care nu știu să-ți zâmbească pe plac.

alexandru69
alexandru69  •  30 Octombrie 2023, 20:29

Hateri nesuferiți!

steaua.libera
steaua.libera  •  30 Octombrie 2023, 11:17

E un chin sa-l auzi pe Craciunescu vorbind despre fotbal!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează