FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ionel Dănciulescu, mesaj pentru Moldoveanu, după ratarea incredibilă cu UTA » Ce i-a transmis prin intermediul GSP

Ionel Dănciulescu i-a trimis un mesaj de îmbărbătare lui Robert Moldoveanu, ataacant pe care l-a promovat la 16 ani la prima echipă, condusă și atunci de Mircea Rednic. +9   FOTO
Ionel Dănciulescu i-a trimis un mesaj de îmbărbătare lui Robert Moldoveanu, ataacant pe care l-a promovat la 16 ani la prima echipă, condusă și atunci de Mircea Rednic.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 octombrie 2021 18:49 / Actualizat miercuri, 06 octombrie 2021 19:37

Ionel Dănciulescu i-a trimis un mesaj de îmbărbătare lui Robert Moldoveanu, ataacant pe care l-a promovat la 16 ani la prima echipă, condusă și atunci de Mircea Rednic.

Ionel Dănciulescu, unul dintre marii atacanți care au îmbrăcat tricoul „câinilor", a promovat mulți tineri la prima echipă a roș-albilor, mai ales din postura de oficial a clubului. 

„Rednic nu e așa cum credeți voi!” » Noul om-cheie de la Dinamo dezvăluie: „Sunt și dușmanul jucătorilor”
Dinamo
„Rednic nu e așa cum credeți voi!” » Noul om-cheie de la Dinamo dezvăluie: „Sunt și dușmanul jucătorilor”

Danciu-gol a fost cel care a pus, în vara lui 2015, o vorbă bună pentru Robert Moldoveanu, adus de Mircea Rednic la Dinamo în cantonamentul de la Baveno (Italia). Tânărul atacant de 16 ani și 3 luni, la acea vreme, și-a făcut intrarea în formația "câinilor", a adunat între timp 85 de meciuri și 8 goluri, însă a ajuns în colimatorul suporterilor. 

Iar ratarea uriașă din meciul cu UTA (2-2), la scorul de 2-1, care ar fi putut pecetlui victoria dinamovistă după o serie de 7 eșecuri la rând, l-a transformat în persona non grata pentru fani.

Ionel Dănciulescu, sfaturi pentru Robert Moldoveanu 

Ca ex-fotbalist care s-a confruntat și el cu probleme asemănătoare, fostul golgeter a ținut să-l îmbărbăteze public pe Moldoveanu. 

„Trece printr-un moment greu, au mai parcurs și alții astfel de vremuri în carieră. Capul sus! Nu e timp să plângă sau să cadă. O să vină soarele și pe strada lui, trebuie doar ca anumite momente din meciuri să le gestioneze mai bine. Are nevoie de un gol, două, să-și reintre în ritm. Calitate are, dar trebuie să și confirme. Are calitate, nu e fake", a declarat Danciu-gol pentru Gazeta Sporturilor. 

+5 FOTO

214 goluria marcat Dănciulescu în Liga 1, fiind al doilea cel mai bun marcator all-time al României, după Dudu Georgescu (252)

26 de meciuri fără golmarcat a strâns Moldoveanu în competițiile oficiale, ultima sa reușită fiind în iunie 2020

Ionel Dănciulescu: „Nu fug, dar trebuie lucruri palpabile"

Ionel Dănciulescu s-a întâlnit marți cu Mircea Rednic, au discutat de principiu pentru revenirea legendarului atacant în Ștefan cel Mare, ca team manager, dar fără a se avansa detalii exacte, astfel că Danciu-gol va continua ca manager sportiv la CS Dinamo. 

„Niciodată n-am refuzat Dinamo, dar trebuie lucruri concrete, palpabile. Eu am un respect deosebit pentru nea Mircea Rednic, pentru Dinamo, cred că am demonstrat-o de multe ori prin fapte, dar trebuie discutat concret ce include o eventuală trecere la echipă. 

Eu am contract până în vară cu CS Dinamo, lucrez foarte bine cu oamenii de aici. Și cu domnul Mureșan am avut în vară o discuție normală, însă nimic mai mult. Eu nu fug, am demonstrat întotdeauna că nu închid ușa lui Dinamo, am fost corect și loial. Gândiți-vă că în urmă cu doi ani am dat bani de la mine ca să ajut clubul, am donat trofee, medalii", a explicat Danciu-gol. 

VIDEO Iuliu Mureșan după egalul cu UTA: „S-a văzut amprenta lui Rednic după numai 2 zile”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Încă un bluf la Dinamo? Fotbalistul venit în probe are o experiență eșuată în România: „A stat o săptămână, apoi a dispărut!”

Omul dorit cu ardoare de Rednic nu vine la Dinamo: „Am vorbit cu el, a refuzat oferta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
csa.regal.2017
csa.regal.2017  •  06 Octombrie 2021, 20:05

Nu are valoare

Vezi toate comentariile (1)
Comentează