FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

Ionel Gane are planuri mari la Dinamo: „Am câștigat un moment de liniște ca să atacăm play-off-ul” » Ce spune despre noile transferuri și postul de portar

Articol de - Publicat joi, 11 februarie 2021 17:34 / Actualizat joi, 11 februarie 2021 18:43

Dinamo e eliminat-o pe FCSB, 1-0, în optimile Cupei României, o primă victorie mare a antrenorului Ionel Gane (49 de ani), care vrea să câștige Cupa și să forțeze accesul în Top 6 în Liga 1.

Ionel Gane a obținut prima sa victorie ca antrenor împotriva celor de la FCSB, după două remize și patru înfrângeri.

„Am așteptat această revanșă. Mă bucur enorm că suntem pe o linie bună și am putut face o surpriză frumoasă suporterilor. Continuăm seria jocurilor bune, fiindcă n-am jucat rău nici cu FCSB, nici cu Craiova în campionat. Am și marcat, am știut să gestionăm bine situația și din finalul Derby-ului. 

Oarecum m-a surprins primul «11» al adversarului, însă nu e treaba mea ce strategie își face FCSB. Am eu mai multe probleme pe cap, nu mă preocupă ce fac alții. Important este că am stat noi bine și am câștigat", a comentat "Jerry".

Ionel Gane: „Miha Eșanu e numărul 1 la Dinamo, dar are nevoie de concurență"

Antrenorul de 49 de ani știe ce a câștigat prin victoria de miercuri seară: „Un moment de liniște. O victorie cu FCSB are altă importanță. Ne dă încredere pentru meciurile viitoare și ca să atacăm play-off-ul. Da, Cupa României este un obiectiv, însă ne gândim acum ce să facem sâmbătă, în campionat. Nemec a spart gheața. Atacanții se hrănesc din astfel de reușite. 

Morsay a făcut un meci bun, s-a mișcat bine în spatele lui Adam. Toți merită felicitați! Sunt două transferuri bune. Gudmund are experiență, dar Eșanu rămâne numărul 1 pentru mine, ați văzut, a avut evoluții foarte bune. Aveam nevoie de concurență și de experiență, acum stăm foarte bine pe acest post", a mai spus antrenorul.

Am obținut din nou o victorie cu 1-0, după două eșecuri, înseamnă că stăm bine la organizarea defensivă. Ce ne-a lipsit la eșecurile din campionat a fost că nu am marcat din situații favorabile.
-  Ionel Gane, antrenor Dinamo

VIDEO Mario Nicolae, manager Dinamo: „Lucrurile sunt spre bine. Vrem să câștigăm Cupa!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Bucuria calificării a trecut, urmează calvarul » Fanii au de achitat o sumă imensă pentru ca Dinamo să supraviețuiască

DDB a mai achitat o datorie » Acord cu fostul „principal”: „Am reparat astfel nedreptatea săpașilor”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (30)
tororosso
tororosso  •  12 Februarie 2021, 17:00

Jerry amicul lui Tom are moment de liniște ! Să vedem pentru cât timp că vin portăreii care vor bate la ușă . La aprox. 1 mil. de euro pentru liciență + alte 8 mil. datorii , mă tem că liniștea lui Jerry va lua sfârșit .

bubunika
bubunika  •  12 Februarie 2021, 05:38

In loc sa va ganditi la play-off, mai bine treziti-va mai devreme dimineata, ca sa va obisnuiti sa jucati de la ora 11, la matineu...

danut1971
danut1971  •  11 Februarie 2021, 21:10

felicitari dinamo!memeul turba ca fcsb nu sa calificat mai departe iar gigeii sunt in doliu!ha ha ha fortza dinamo fortza cfr

Vezi toate comentariile (30)
Comentează