FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA

FOTO Ironie macabră în Craiova, înaintea derby-ului FCU - Universitatea » Ultrașii au aprins lumânări lângă o imagine jignitoare cu Adrian Mititelu

Derby-ul dintre FCU Craiova și Universitatea Craiova a fost prefațat în Bănie de un moment macabru pus la cale de susținătorii oaspeților. +5   FOTO
Derby-ul dintre FCU Craiova și Universitatea Craiova a fost prefațat în Bănie de un moment macabru pus la cale de susținătorii oaspeților.

Articol de - Publicat duminica, 10 martie 2024 18:34 / Actualizat duminica, 10 martie 2024 19:36

Derby-ul dintre FCU Craiova și Universitatea Craiova a fost prefațat în Bănie de un moment macabru pus la cale de susținătorii oaspeților. „Victimă” a fost Adrian Mititelu, finanțatorul gazdelor de astăzi.

  • FCU Craiova - Universitatea Craiova se joacă astăzi, de la ora 20:45, liveTEXT AICI și televizat pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Ultima rundă a sezonului regulat din Superligă oferă derby-ul orgoliilor din Bănie. Disputa dintre formațiile lui Adrian Mititelu și Mihai Rotaru este una de risc maxim. Cele două galerii s-au provocat în ziua meciului.

FOTO. Imagini macabre înaintea derby-ului FCU Craiova - Universitatea Craiova » Adrian Mititelu, ironizat de rivali

Adrian Mititelu, ironizat în centrul Craiovei
Adrian Mititelu, ironizat în centrul Craiovei
Adrian Mititelu, ironizat în centrul Craiovei
Imaginea postată de FCU Craiova înainea meciului
Ultrașii lui CSU Craiova anunță că vor merge în Corteo spre stadion
+1 FOTO

În centrul orașului Craiova a apărut o imagine de mari dimensiuni cu Adrian Mititelu. Finanțatorul lui FCU Craiova apare îmbrăcat în clovn, ținând în mână un cub rubik pe care scrie „FC Unica”.

Ironia a căpătat accente macabre. Susținătorii Universității au aprins lumânări în jurul imaginii cu Adrian Mititelu.

Scenografia pentru derby, aflată de rivali înainte de meci

Un alt episod al rivalității s-a consumat sâmbătă, când suporterii Universității Craiova au aflat și au postat pe internet scenografia pe care rivalii o pregăteau.

Peluza Sud Craiova ar fi pregătit o coregrafie 3D, în care apare un ultras cu masca de schelet, care rezolvă un cub rubik, pe ale cărui fațete apare emblema celor de la CSU Craiova.

Ironie macabră în Craiova, înaintea derby-ului FCU - Universitatea » Ultrașii au aprins lumânări lângă o imagine jignitoare cu Adrian Mititelu

Suporterii din Peluza Nord au postat imaginile de la pregătirea scenografiei celor de la Peluza Sud, care a avut loc chiar pe stadionul „Ion Oblemenco”. Aceștia au avut și un mesaj plin de ironii la adresa rivalilor.

Sediul FCU Craiova, vandalizat înainte de meciul cu CSU Craiova

+17 FOTO

Cu mai bine de 24 de ore înainte de derby, sediul echipei lui Adrian Mititelu, aflat în centrul orașului, a fost atacat de rivali. Aceștia au aruncat pe pereții sediului și pe ușa de la intrare cu o substanță neagră, cel mai probabil vopsea, după cum reiese din imaginile obținute de Gazeta Sporturilor.

VIDEO. Adrian Mititelu, despre obiectivul rămas pentru echipa sa în acest sezon: „Avem nevoie de puncte ca de aer” + de ce este dezamăgit de suporteri

Citește și alte știri din Superligă:

Un fost mare portar îi dă dreptate lui Becali: „Târnovanu a greșit în meciul cu Rapid”
RAPID - FCSB
Un fost mare portar îi dă dreptate lui Becali: „Târnovanu a greșit în meciul cu Rapid”
Un nou atac la Gigi Becali? Ce a declarat Mihai Stoica după 0-4 cu Rapid: „Nu îmi place să bat câmpii”
FCSB
Un nou atac la Gigi Becali? Ce a declarat Mihai Stoica după 0-4 cu Rapid: „Nu îmi place să bat câmpii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
alex03036
alex03036  •  11 Martie 2024, 16:04
Postat de Hund pe 11 Martie 2024, 11:41

Așa și ???

S-a dat send inainte sa termin de scris :))) Eram la romană la metrou. Cred ca Dinamo jucase. I-a incins suporterii stelei pe dinamoviști prin metrou inclusiv la o juma de metru de mine. Nu cred ca trebuie să îți zic ca ziarele baga bățu printre gard, cu uite ce a zis ala, uite ce au făcut aia... Sunt craiovean, deci ma doare in paișpe de suporterii steliști sau dinamoviști, dar antagonizarea nu trebuie tolerată sau încurajată ca cad victime oameni nevinovați.

Hund
Hund  •  11 Martie 2024, 11:41
Postat de alex03036 pe 10 Martie 2024, 23:58

Eram la Romana la metrou acu vreo 15 ani veneam de la muncă. Se încheiase un meci international

Așa și ???

dandana
dandana  •  11 Martie 2024, 05:04

După mine ăștia de la CSU ar trebui să-l includă și pe rotaru acolo. Bai echipa asta merge foarte prost. Pettev trebui îndepărtat, nu poate face jucători sa devină mai buni. Frate aseară ne-a cam dat bătăi de cap ciuca bătăilor. Ce facem în play of cu echipele tari nu știu! Vom fi ca echipele alea care intră din întâmplare.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează