FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - FCU CRAIOVA

Schimbare de ultimă oră la U Cluj - FCU Craiova » Istvan Kovacs, dușmanul lui Mititelu, delegat în locul lui Ovidiu Hațegan

Istvan Kovacs
Istvan Kovacs

Articol de - Publicat duminica, 03 decembrie 2023 15:45 / Actualizat duminica, 03 decembrie 2023 16:01

S-a produs o schimbare de ultimă oră în brigada de arbitri delegată la partida dintre U Cluj și FCU Craiova. Cu puțin înainte de startul meciului, clubul oltean a anunțat că Ovidiu Hațegan nu mai este arbitrul VAR al partidei de la Cluj, locul lui fiind luat de Istvan Kovacs. 

Duminică, de la ora 16:00, U Cluj primește vizita celor de la FCU Craiova, în prima partidă a zilei în Superliga. Meciul va fi arbitrat de bucureșteanul Florin Chivulete. 

Marius Șumudică, învins din nou în Turcia » Alexandru Maxim a ratat un penalty
TURCIA
Marius Șumudică, învins din nou în Turcia » Alexandru Maxim a ratat un penalty

Cu două ore înaintea fluierului de start s-a produs o schimbare în brigada condusă de Florin Chivulete. Delegat inițial în camera VAR, Ovidiu Hațegan a fost înlocuit de Istvan Kovacs. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a lui FCU Craiova și modificarea poate fi observată și pe frf.cca.ro. 

Istvan Kovacs îl înlocuiește în camera VAR pe Ovidiu Hațegan la U Cluj - FCU Craiova

În afara de schimbarea recent menționată, brigada de arbitrii este aceeași anunțată de CCA inițial. Asistenți vor fi Imre Laszlo Bucsi, din Sfântu Gheorghe, și Mihăiță Necula, din București. 

Arbitru asistent VAR la partida de pe Cluj Arena a fost desemnat Raul Constantin Ghiciulescu, din Lugoj. 

Istvan Kovacs, atacat în mai multe rânduri de familia Mititelu, care patronează FCU Craiova 

Istvan Kovacs a fost atacat în mai multe rânduri, de-a lungul timpului, de familia Mititelu, cea care patronează clubul FCU Craiova

La finalul sezonului trecut, Adrian Mititelu l-a acuzat pe Istvan Kovacs că a ajutat-o pe CFR Cluj în barajul de Conference League, câștigat de ardeleni cu scorul de 1-0. 

Atunci, Istvan Kovacs l-a eliminat foarte ușor pe Juan Bauza, mijlocașul argentinian al oltenilor, iar decizia l-a nemulțumit pe Adrian Mititelu. „A fost o organizare generală a FRF ca să treacă CFR Cluj

Trebuiau să spună că nu au ce căuta echipele din play-out în lupta de Europa. Eu am simțit încă de la delegare că se încearcă cu orice preț să treacă echipa gazdă. 

În primul rând, nu trebuie să trimiți un arbitru clujean. Toată lumea știe că stă în Cluj, toată lumea știe relația pe care o are... Se știu multe, dar e mai greu să le demonstrez. Această brigadă a fost delegată pentru a face diferența. 

Lucrurile tind să o ia foarte urât. Am fost batjocorit! Am jucat cel puțin de la egal la egal cu CFR Cluj. Dacă eram în 11 nu ne bătea niciodată”, spunea Mititelu la acea vreme. 

U Cluj - FCU Craiova, echipele de start

U CLUJ: Iliev - Oancea, Masoero, Mitrea, Vătăjelu - Chipciu, G. Simion, Doukoure, I. Stoica - Nistor - D. Popa
REZERVE: Gorcea - Peteleu, Pițian, I. Filip, Fossati, Popadiuc, Cîmpanu, Silaghi, E. Manu
ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău

FCU CRAIOVA: Gurău - Compagnucci, Lacroix, D. Henriques, Padula - V. Achim, Van Durmen - Chițu, Bauza, Bahassa - Blănuță
REZERVE: Mogoșanu - Negru, Mascarenhas, Buta, V. Pop, D. Albu, A. Blidar, S. Sidibe, W. Baeten
ANTRENOR: Giovanni Costantino

VIDEO. Match Preview U Cluj - FCU Craiova 

Citește și: 

Zelijko Kopic, primul mesaj după ce a preluat Dinamo » Ce le-a transmis fanilor

Horațiu Moldovan, despre posibila plecare de la Rapid: „Vom vedea ce se va întâmpla” + „Criticile nu mă interesează!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
legio.sud
legio.sud  •  03 Decembrie 2023, 16:23

Bă kuba câte luați astăzi … proștilor?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează