FOTBAL  »  Superliga  »  POLITICĂ

Arbitrul din Superligă și-a lansat candidatura la primărie: „Nu îmi bazez campania pe atacuri politice, dar administrația actuală e depășită!”

Iulian Călin arbitrează din 2013 în prima ligă
Iulian Călin arbitrează din 2013 în prima ligă

Articol de - Publicat sambata, 17 februarie 2024 15:00 / Actualizat sambata, 17 februarie 2024 15:01

Arbitrul Iulian Călin (36 de ani) și-a lansat astăzi, 17 februarie, candidatura pentru funcția de primar al orașului argeșean Ștefănești.

Iulian Călin, de aproape 11 ani arbitru în prima ligă a României, a fost cooptat în partidul politic PNL, din partea căruia va candida pentru primăria Ștefănești, oraș cu aproximativ 15.000 de locuitori.

Candidatura acestuia a fost lansată oficial astăzi, 17 februarie, în cadrul unui eveniment care a avut loc la Casa de Cultură Ștefănești, situată în satul Ștefăneștii Noi.

Scandal monstru cu Adrian Mititelu! A bătut un avocat: poliția confirmă incidentul
FCU CRAIOVA
Scandal monstru cu Adrian Mititelu! A bătut un avocat: poliția confirmă incidentul

Arbitrul Iulian Călin și-a lansat candidatura la primăria Ștefănești

Iulian Călin a fost ultimul care a luat cuvântul. Intervenția lui a durat sub 5 minute, după mai bine de o oră în care au vorbit ceilalți oameni din partid. În continuare, discursul arbitrului: 

Sunt chiar emoționat, sper să fie emoții constructive. Aș dori să vă mulțumesc celor care sunteți astăzi aici, să mă susțineți în această zi specială pentru mine. (...)

Alături de dumneavoastră mă simt optimist și plin de încredere. Astăzi îmi asum o competiție politică din care trebuie să iasă un singur învingător: orașul Ștefănești.

Sunt cetățean al acestui oraș de când mă știu. Aici mi-am făcut studiile, aici trăiește familia mea. În consecință, acesta este locul pe care-mi doresc să-l văd dezvoltându-se, bucurându-se de prosperitate.

Prin prisma meseriei mele, pot spune că am destulă experiență internațională când vorbim despre un stil de viață european. Înțeleg această noțiune și îmi doresc ca și Ștefăneștiul să se bucure de toate avantajele unei vieți moderne. Merită o astfel de viață atât persoanele tinere, care au tot viitorul înainte, dar și persoanele vârstnice, care trebuie să se bucure de liniște și prosperitate. Pentru asta candidez la primăria orașului Ștefănești. (...)

Ștefăneștiul este un oraș tânăr, cu o populație în creștere. Necesitățile administrative sunt din ce în ce mai complexe. De la un an la altul, crește numărul de kilometri de străzi. Asta ce înseamnă? Canalizare, gaz, apă curentă, adică utilități de bază, fără de care civilizați ar avea de suferit. Noi, în Ștefănești, chiar avem de suferit în unele zone, chiar și în cea în care locuiesc eu.

Crește numărul de familii tinere, asta înseamnă că avem nevoie pentru copii de parcuri, locuri de agrement, grădinițe și școli. Orașul Ștefănești este deficitar la aceste lucruri de bază. Pentru ca aceste familii să poată trăi în prosperitate, este nevoie de locuri de muncă, iar asta înseamnă un dinamism economic, efervescență și parteneriate în zona de business, nu doar cu Piteștiul, ci cu întreaga zonă metropolitană.

Vreau să știți de la bun început: campania mea nu se bazează pe atacuri politice. Campania mea se bazează pe o echipă puternică, pe idei și pe construcție

Voi formula, totuși, o întrebare retorică: credeți că actuala administrație, depășită și fizic și moral, chiar poate să ducă Ștefăneștiul în modernitate? Eu nu cred asta. De asta sunt astăzi aici, de asta vă cer votul, de asta îmi doresc încrederea dumneavoastră.

Echipă, liberalism, integritate și modernitate. Cu aceste idei plecăm la drum.

- Iulian Călin

La eveniment au participat nume importante din partid, precum Gheorghe Falcă, vicepreședinte PNL și europarlamentar, Alina Gorghiu, președinta PNL Argeș, și Radu-Valeriu Perianu, prefectul județului Argeș.

Iulian Călin a fost promovat în lotul de arbitri pentru Liga 1 în 2013. Primul meci pe care l-a condus în eșalonul de elită al fotbalului românesc a fost U Cluj - Concordia Chiajna 0-3, în august 2013.

În acest sezon, Călin a condus 13 meciuri de Superligă, cel mai recent duelul dintre Poli Iași și FC Voluntari din etapa 25. A acordat în total 61 de cartonașe galbene și două lovituri de la 11 metri.

Mai multe știri de actualitate: 

Alexei Navalny a murit în închisoare » Ce a scos la iveală marele opozant al lui Putin despre Mondialul controversat din Rusia: „Au furat zeci de miliarde de ruble! E o problemă să fiu revoltat de corupție?”
DECES
Alexei Navalny a murit în închisoare » Ce a scos la iveală marele opozant al lui Putin despre Mondialul controversat din Rusia: „Au furat zeci de miliarde de ruble! E o problemă să fiu revoltat de corupție?”
Papp a comis un fault violent, dar s-a ales doar cu „galben” » Victima s-a încăpățânat să continue, apoi a deschis scorul!
PETROLUL - POLI IAȘI 2-1
Papp a comis un fault violent, dar s-a ales doar cu „galben” » Victima s-a încăpățânat să continue, apoi a deschis scorul!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează