FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB

Iulian Cristea îi compară pe Dan Șucu și Gigi Becali: „Nu mai are treabă nimeni cu ce declară patronul”

Iulian Cristea în tricoul Rapidului, foto: captură youtube
Iulian Cristea în tricoul Rapidului, foto: captură youtube

Articol de - Publicat joi, 07 martie 2024 17:16 / Actualizat joi, 07 martie 2024 18:42

Fost jucător la FCSB, acum la Rapid, Iulian Cristian a vorbit despre patronii celor două cluburi, Dan Șucu și Gigi Becali.

  • Rapid - FCSB se dispută sâmbătă, de la 20:00, pe Arena Națională. Meciul e liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Iulian Cristea s-a transferat în iulie 2023 de la FCSB la Rapid, iar înaintea revederii cu foștii coechipieri a abordat mai multe teme. Fundașul în vârstă de 29 de ani a vorbit despre cum l-au influențat comentariile fostului patron, Gigi Becali, în cei patru ani și jumătate petrecuți la roș-albaștri, ba chiar a făcut o comparație între acesta și finanțatorul Rapidului, Dan Șucu.

Edi Iordănescu nu e de acord cu propunerea FRF de prelungire a contractului » Selecționerul vrea să preia o echipă de club!
FRF
Edi Iordănescu nu e de acord cu propunerea FRF de prelungire a contractului » Selecționerul vrea să preia o echipă de club!

Iulian Cristea admite că era afectat de criticile lui Gigi Becali

Cristea susține că e mai bine la Rapid, cu un patron care nu-l pune sub presiune cu comentariile sale. „Da, din punctul ăsta de vedere e mai multă linişte, aici fiecare îşi face treaba. Vă spun sincer că nici dincolo nu mai are treabă nimeni cu ce declară patronul şi sunt concentraţi şi ei pe ce au de făcut pe teren”, a spus fundașul giuleștenilor, la Orangesport.

Cristea recunoaște că era afectat de comentariile lui Becali. „Vă daţi seama că te macină, aşa, pentru că aveai o evoluţie bună, te trezeai următorul meci pe bancă, jucai cât de cât ok, la pauză erai scos. Îţi dai seama că te macină, dar te întăresc şi deja te obişnuieşti cu chestia asta. Te aşteptai în orice moment să fii scos şi din primul unsprezece sau să te schimbe în timpul meciului”, a dezvăluit Iulian Cristea.

Iulian Cristea despre Florinel Coman: „Se descuraja, domnul Gigi îl scotea afară”

El a făcut trimitere și la foștii săi coechipieri: „Nu mă surprinde deloc, nici forma lui Olaru, nici forma lui Coman, e doar de şansă şi de zile, cum să spun. Acum îi intră orice, înainte poate nu-i intrau, se descuraja, domnul Gigi îl scotea afară, acum îl lasă în teren, nu dă gol în prima repriza, dă în a doua şi îşi arăta calităţile pe teren.

E un jucător foarte bun, asta ştia toată lumea şi acum 2-4 ani. Dacă îl întrebaţi pe domnul Hagi îl ştie de când a fost la el, pentru că era un jucător cu calitate şi toată lumea aştepta să fie în forma asta de mult timp”.

Atuul lui Iulian Cristea în meciul cu FCSB: „Am petrecut cinci ani acolo”

Cristea susține că pentru el este un atu faptul că-i știe pe cei de la FCSB: „Îi cunosc foarte bine pe toţi, am petrecut cinci ani de zile acolo. Îi cunosc, le știu toate calităţile.

Normal că te ajută într-un meci de fotbal, înainte de meci faci vizionări, eu daca îi stiu de cinci ani de zile, îi stiu că pe o carte. Da, sunt colegii mei... foştii mei colegi cu care m-am înţeles bine şi abia aştept să îi văd înainte de meci”.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. GSP LIVE » Raul Rusescu nu are dubii cine îl poate înlocui pe Ngezana în derby-ul cu Rapid: „Dacă este apt Chiri, va juca titular”

Mai puteți citi:

Dănuț Lupu a fost eliberat condiționat » Ar avea o ofertă de la Dinamo

Gigi Becali se laudă că și-a spulberat adversarii: „Am băgat Rapidul în faliment și pe Dinamo în Divizia B!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează