FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

EXCLUSIV Iuliu Mureșan anunță 4 posibili înlocuitori pentru Vasile Miriuță » Claudiu Niculescu e pe listă!

Iuliu Mureșan a numit posibilii înlocuitori ai lui Miruță la Hermannstadt
Iuliu Mureșan a numit posibilii înlocuitori ai lui Miruță la Hermannstadt

Articol de - Publicat joi, 13 iunie 2019 11:20

Ținuți până miercuri în loc de barajul cu U Cluj (2-0, 0-1), șefii lui Hermannstadt, în frunte cu Iuliu Mureșan, au demarat azi negocierile pentru stabilirea noii bănci tehnice, după plecarea lui Vasile Miriuță la Kisvarda, dar și pentru completarea lotului.

"Sigur că Toni Conceicao e pe lista noastră. Mă cunosc cu el din 2006, am lucrat împreună la CFR. Dar există și varianta unui antrenor român. Mie îmi place foarte mult Costel Enache, a făcut lucruri bune și la Botoșani, și la Astra. Și ar mai fi Flavius Stoican și, de ce nu?, Claudiu Niculescu", a comentat directorul executiv al clubului, Iuliu Mureșan.

Însă potrivit surselor GSP.ro, sibienii vor alege între Conceicao și Enache.

"Aducem până la zece jucători"

"Problema e că acela care vine trebuie să accepte condițiile noastre și nu sunt la nivelul celor din Gruia", a atras atenția "Muri". "Din efectivul stagiunii pe care tocmai am încheiat-o mai rămân doar 12 fotbaliști. Majoritatea, cei care au dus greul în 2018-2019, în frunte cu Blănaru, Dâlbea și Tătar. Vom aduce șase până la zece jucători", a explicat acesta și situația lotului de jucători.

"Îl vrem pe Caiado"

Primul sosit va fi, foarte probabil, David Caiado, de la Gaz Metan. "Îl vrem, e adevărat, dar încă n-a semnat. Noi am discutat și cu alți jucători, însă din cauza barajului, mulți nu ne-au mai așteptat și au bătut palma cu alte echipe", a explicat directorul executiv al sibienilor.

3.500.000 €va fi bugetul lui Hermannstadt pentru sezonul 2019-2020, potrivit directorului executiv Iuliu Mureșan

115.000 €net e bugetul de salarii pe care sibienii și l-au fixat pentru stagiunea viitoare

"Am venit la Sibiu în aprilie, dar pot spune că mandatul meu abia acum începe. Am contract până-n 2022 și mi-am propus ca sezonul viitor să tindem spre play-off. Să terminăm măcar pe șapte, opt!"
Iuliu Mureșan, director executiv Hermannstadt

Iar pe drumuri?

Mureșan a dezvăluit că, în această vară, sibienii vor schimba gazonul Municipalului și se vor demara lucrările la tribuna a doua și la peluza din stânga "oficialei". "Probabil că va trebui să jucăm iarăși vreo trei, patru meciuri de campionat prin țară, n-avem ce face", a admis directorul executiv al lui Hermannstadt

Vezi și: Vasile Miriuță a salvat-o pe Hermannstadt și și-a anunțat plecarea: „Merg să semnez cu noua echipă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (9)
wba33
wba33  •  13 Iunie 2019, 16:37
Postat de dumitru82drugan pe 13 Iunie 2019, 15:56

Cert este ca aceasta conducere va aduce foarte multi portughezi batrani profesionisti in trucarea de meciuri si buni consumatori de substante care îi fac si atleti

Stai tu linistit si citeste stiri despre puscariasul favorit.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  13 Iunie 2019, 15:56

Cert este ca aceasta conducere va aduce foarte multi portughezi batrani profesionisti in trucarea de meciuri si buni consumatori de substante care îi fac si atleti

whiteredarad
whiteredarad  •  13 Iunie 2019, 15:22

1. Muresan si zanfir au mare experienta in a gasi jucatori de calitate 2. Miriuta a pus Sibiul pe un antifotbal pur, bubuiala de tip "focu' la ei", Sibiul nu a fost lasat de antrenor sa atace 3.Este trist ca nu si-au facut drenaj si gazon, poate si incalzire in gazon, dar in 2 luni se poate face...daca sint bani. Urmeaza, pentru inceput din nou sa joace mereu ...in deplasare. Pacat ! 4. Oricare dintre enache,Conceicao,Stoican sau niculescu....va fi cu rezultate mai bune ca si Miriuta, un antrebor...bun de gura, dar care nu invata echipa fotbal, o invata doar sa se apere, si asta nu-i destul.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează