FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Jakub Hromada, primele cuvinte în calitate de jucător al Rapidului: „Am un obiectiv, de asta am venit aici”

Mijlocașul Jakub Hromada (27 de ani), ultimul jucător ajuns la Rapid în această iarnă, a oferit primul interviu în calitate de jucător al giuleștenilor.
Mijlocașul Jakub Hromada (27 de ani), ultimul jucător ajuns la Rapid în această iarnă, a oferit primul interviu în calitate de jucător al giuleștenilor.

Articol de - Publicat duminica, 04 februarie 2024 19:08 / Actualizat duminica, 04 februarie 2024 19:34

Mijlocașul Jakub Hromada (27 de ani), ultimul fotbalist ajuns la Rapid în această iarnă, a oferit primul interviu în calitate de jucător al giuleștenilor. 

Jakub Hromada va juca la Rapid, sub formă de împrumut, până în vară. Dacă va convinge, giuleștenii vor putea să-l transfere definitiv pentru aproximativ 400.000 de euro, clauza stabilită de cele două cluburi.

Adus pentru a betona mijlocul echipei antrenate de Cristiano Bergodi, Hromada a recunoscut că nu știa multe despre fotbalul românesc, dar a întrebat alți fotbaliști care au evoluat în Superliga, iar feedback-ul a fost pozitiv și a dat curs ofertei Rapidului. 

Slovacul a spus că este genul de mijlocaș care ajută echipa mai mult pe faza defensivă. Nu îl interesează realizările personale, vrea doar ca Rapid să își îndeplinească obiectivul la finalul sezonului, acela de a câștiga campionatul. 

Hromada a oferit un interviu pentru pagina de Facebook a clubului alb-vișiniu. 

VIDEO. Primul interviu în alb și vișiniu pentru Jakub Hromada: „Mereu dau 100%!”

(Ce te-a făcut să alegi Rapid, venind de la Slavia Praga, un club mare din Cehia?) „Eram deja de 6 ani jumătate la Slavia și a fost o perioadă frumoasă din cariera mea. Am jucat toate sezoanele în Europa League, Champions League sau Conference League. Jocuri frumoase și de asemenea un stadion mare și o atmosferă incredibilă la fiecare partidă, deci nu a fost ușor să las clubul. 

Am simțit că în ultimele 6 luni mi-am pierdut locul în echipă și voiam să joc pentru că încă sunt tânăr. Am 27 de ani și am simțit că am nevoie de o schimbare. Să schimb țara poate, nu doar clubul.

La finalul perioadei de transferuri, agentul meu m-a sunat să-mi spună despre Rapid. La început, nu aveam nicio idee despre ce înseamnă fotbalul în România, despre club. M-am informat de la jucătorii români sau de la jucătorii slovaci care joacă sau au jucat în România și toți mi-am spus doar lucruri pozitive, despre club, despre oraș, iar după aceea a fost ușor să iau o decizie. S-a făcut totul în 48 de ore și acum sunt aici și sunt foarte fericit.

Știu filosofia acestui club, mi-a fost explicată. Ați făcut o treabă excelentă în ultimii 3 ani și este o plăcere pentru mine să fac parte din acest proiect și sper să ajut echipa cât de mult pot. Sper să luăm titlul. Acesta este obiectivul nostru și visăm la asta. În ultimii doi ani nu am câștigat titlul cu Slavia, așa că sper ca acum să fie opusul. O să dăm 100 % și vom face tot posibilul.

(Ai vreun obiectiv personal ca mijlocaș?) Să fiu sincer, nu sunt un jucător cu multe assist-uri sau goluri, cred că sunt mai fericit atunci când echipa nu primește gol sau adversarul nu reușește să tragă la poartă. Asta este treaba mea, de aceea am venit aici. 

Vreau să ajut echipa și în zona ofensivă, bineînțeles, dar nu prea am marcat în cariera mea. Obiectivele echipei sunt cele mai importante pentru mine. Mereu dau 100%”, a declarat Jakub Hromada, într-un interviu organizat de clubul giuleștean.

Citește și:

Și Storck a răbufnit la adresa lui Kovacs: „E prea mult, arbitrajul a fost împotriva noastră!”
Sepsi - CSU Craiova 1-3
Și Storck a răbufnit la adresa lui Kovacs: „E prea mult, arbitrajul a fost împotriva noastră!”
Ivaylo Petev, scos din sărite de un jucător al Craiovei: „N-a fost deloc bine! Mi-am ieșit din minți”
Sepsi - CSU Craiova 1-3
Ivaylo Petev, scos din sărite de un jucător al Craiovei: „N-a fost deloc bine! Mi-am ieșit din minți”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
istet10
istet10  •  04 Februarie 2024, 19:15

Altul care sta prost cu aritmetica!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează