FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Noul antrenor al lui FCU Craiova va fi prezentat sâmbătă » Ce obiective i-a trasat Mititelu

Joao Janeiro, noul antrenor al  lui FCU Craiova
Joao Janeiro, noul antrenor al lui FCU Craiova

Articol de - Publicat vineri, 02 iunie 2023 18:02 / Actualizat vineri, 02 iunie 2023 19:46

Nicolo Napoli (61 de ani) și-a încheiat cel de-al 9-lea mandat la FCU Craiova, după meciul cu CFR Cluj, 0-1, din barajul pentru Conference League. Noul antrenor, portughezul Joao Janeiro (41 de ani), va fi prezentat sâmbătă, ora 14:00, în cadrul unei conferințe de presă.

Tehnicianul lusitan a luat deja un prim contact cu jucătorii olteni. Janeiro a fost prezent la partida din Gruia, iar înaintea jocului a trecut pe la hotelul unde a fost cazată delegația Craiovei, însoțit de Adrian Mititelu.

Joao Janeiro va fi prezentat sâmbătă la FCU Craiova

JJ, cum e poreclit Joao Janeiro, a schimbat câteva impresii și cu Nicolo Napoli, care a plecat acasă, la Cagliari, direct de la Cluj-Napoca. Italianul urmează să revină în Bănie pentru a-și regla conturile cu Mititelu. Contractul lui Napoli expiră pe 30 iunie.

Cine este președintele din Liga 3 despre care Mititelu jr. susține că face „treburile murdare” pentru Bodescu, în Dolj » A fost membru în Comitetul Executiv
FCU CRAIOVA
Cine este președintele din Liga 3 despre care Mititelu jr. susține că face „treburile murdare” pentru Bodescu, în Dolj » A fost membru în Comitetul Executiv

Obiectivul lui Joao Janeiro la FCU Craiova

Obiectivul lui Joao Janeiro este calificarea echipei în play-off și în cupele europene.

„Sper să fie o alegere bună. Joao Janeiro va avea mână liberă. El și-a făcut o impresie despre echipă. E un antrenor care muncește foarte mult și cred că va reuși. Dar în fotbal e nevoie și de rezultate”, a precizat patronul Adrian Mititelu, la Digi Sport.

Adrian Mititelu nu mai vrea conducere colectivă

Finanțatorul vrea să schimbe modul de lucru din mandatul lui Napoli, când secundul Florin Drăgan și preparatorul fizic erau implicați în deciziile de pregătire și de alcătuire a echipei.

„Nu mai vreau să mă gândesc eu toată săptămâna, să chem colectivul tehnic la mine, să-mi spună ăla vrea așa, ăla vrea așa, ăla vrea așa. Eu trebuia să fac un fel de mediere”, a dezvăluit Mititelu.

Adrian Mititelu promite transferuri importante

Omul de afaceri are planuri mari pentru sezonul viitor. Vrea să-și întărească echipa cu câteva transferuri importante. Pe listă sunt doi fundași centrali. 

„Am făcut o echipă foarte bună, care cu încă doi-trei jucători va putea să învingă chiar în meciurile arbitrate de Istvan Kovacs. Mai aduc două-trei F35, nu F16 cum ia Becali”, a glumit Mititelu, comparând jucătorii pe care vrea să-i achiziționeze cu avioane de luptă americane.

Joao Janeiro l-a impresionat deja pe patronul lui FCU. „S-a apucat să învețe limba română și vorbește deja mai bine decât Nicolo Napoli”.

Cu excepția cazului Duarte, care a făcut niște afirmații, dar sunt convins că nu va fi liber înainte de 2024, nu știu să plece vreun jucător. Poate doar vreunul care nu mai intră în vederile noastre, că e nemulțumit fiindcă nu joacă. Fotbaliștii importanți rămân în proporție de 95 la sută
- Adrian Mititelu, patron FCU Craiova, la Digi Sport

Reunirea pe 17 iunie. Cantonament în Germania

Jucătorii lui FCU Craiova au primit vacanță două săptămâni. Reunirea este prevăzută pe 17 iunie.

După 7 zile de reacomodare la efort în țară urmează un stagiu de pregătire în Germania, în perioada 24 iunie - 4 iulie.

Startul ediției de campionat 2023/24 este programat pe 15 iulie.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dănuț Lupu, condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare » Prima reacție a ex-dinamovistului: „Pur și simplu mă duceam la spital”

EXCLUSIV // VIDEO Cosmin Olăroiu, dezvăluiri despre meciul de coșmar de la Middlesbrough: „A fost o performanță foarte mare sau un eșec?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  03 Iunie 2023, 17:32
Postat de Dontlookbackwithanger pe 03 Iunie 2023, 00:17

Ternule, ternule tot poze fake? Te faci de ris cu orice ocazie! Bravo!

:))) tot un las cu gura mare ai ramas? Ti,am spus hai "in direct" sa vedem cum sta treaba de ce te ascunzi si continui sa vorbesti?

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  03 Iunie 2023, 16:50
Postat de FCUCraiova pe 03 Iunie 2023, 16:37

Nici macar clovn nu este , asta este prostalau homalau la impins deVIS mangia de la spate

Garsonache ce faci muica ai adus sampania aia ? Inca te astept sa imi arati unse stai tu in Francia :))) culmea cum cei 3 muschetari unul mai prost ca altul, se aduca pe un articol vechi :))

FCUCraiova
FCUCraiova  •  03 Iunie 2023, 16:37
Postat de george.br pe 02 Iunie 2023, 22:31

Clovnul site-ului, "spiritual" ca intotdeauna!

Nici macar clovn nu este , asta este prostalau homalau la impins deVIS mangia de la spate

Vezi toate comentariile (12)
Comentează