FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Cine este președintele din Liga 3 despre care Mititelu jr. susține că face „treburile murdare” pentru Bodescu, în Dolj » A fost membru în Comitetul Executiv

Florea Spînu, președinte ACSO Filiași
Florea Spînu, președinte ACSO Filiași

Articol de - Publicat vineri, 02 iunie 2023 15:38 / Actualizat sambata, 03 iunie 2023 11:32

Adrian Mititelu jr. l-a implicat indirect pe Florea Spînu, președintele formației ACSO Filiași, din Liga 3, fost membru în Comitetul Executiv al FRF, în războiul declanșat de FCU Craiova împotriva secretarului general al FRF, Gabriel Bodescu.

Oficialii oltenii au lansat o serie de acuzații grave la adresa lui Gabriel Bodescu, după înfrângerea suferită de FCU Craiova în meciul cu CFR Cluj, 0-1, din barajul pentru Conference League.

Șoc pentru Dinamo: s-a cerut retragerea licenței de Liga 1! » Gazeta are documentul oficial
FC ARGEȘ - DINAMO
Șoc pentru Dinamo: s-a cerut retragerea licenței de Liga 1! » Gazeta are documentul oficial

Mâna dreaptă a președintelui FRF, Răzvan Burleanu, este arătat cu degetul pentru „controlarea și manipularea arbitrajului românesc” și amenințat cu plângere penală la DNA.

În postarea făcută pe Facebook, Mititelu jr. susține că Gabriel Bodescu a încercat să angajeze la FCU Craiova „un președinte de club de Liga a III-a care se ocupă de treburile lui murdare din județul Dolj”, pentru a beneficia de arbitraje favorabile și de o relație bună cu FRF .

„Respectivul președinte de club mi-a propus să îl angajez la club pentru a asigura relația bună cu Gabriel Bodescu în privința arbitrajului și a anumitor decizii ale Federației, la cererea lui Bodescu”, a acuzat Mititelu jr.

Florea Spînu a fost membru în Comitetul Executiv

Singurul președinte de club de Liga a III-a din Dolj este Florea Spînu, care conduce ACSO Filiași, locul 2 în Seria a 7-a.

Florea Spînu a fost membru în Comitetul Executiv al FRF timp de 5 ani, în perioada 2017-2022, ca reprezentant al Ligii 3. Anul trecut nu a mai candidat la alegeri, pentru a ocupa funcția de administrator la Prefectura Dolj.

FRF a sesizat Comisia de Integritate după acuzațiile grave făcute de Adrian Mititelu și de fiul său: „Toleranță zero”
FRF
FRF a sesizat Comisia de Integritate după acuzațiile grave făcute de Adrian Mititelu și de fiul său: „Toleranță zero”

Florea Spînu: „Nu am cerut niciodată să fiu angajat la FCU Craiova și nimeni nu a intervenit pentru mine. Nici nu îmi doresc să activez acolo”

Contactat de Gazeta Sporturilor, Florea Spînu a dezmințit acuzațiile lui Adrian Mititelu jr.

„Am auzit ce a spus Adrian Mititelu jr., dar nu am nicio treabă cu așa ceva. Eu m-am întors la Filiași anul trecut. Am fost la Prefectură, apoi la Primăria Filiași, după care, de la 1 aprilie, am revenit ca președinte al secției de fotbal CSO Filiași.

Eu sunt singurul președinte de club de Liga 3 din Dolj, dar nu mă simt vizat de declarațiile lui Mititelu junior. Eu nu am cerut niciodată să fiu angajat la FCU Craiova și nimeni nu a intervenit pentru mine. Nici nu îmi doresc să activez acolo, deși iubesc echipa FC Universitatea Craiova.

Sunt în relații OK cu familia Mititelu. Ne respectăm, vorbim, dar nu am ajuns la discuții de a interveni la arbitri”, a declarat Florea Spînu.

Florea Spînu, reacție la acuzațiile lui Adrian Mititelu jr.: „Nu are nicio treabă domnul Gabi Bodescu”

Chestionat despre „treburile murdare” la care s-a referit Adrian Mititelu jr., Florea Spînu a precizat:

„Este total neadevărat. Nu are nicio treabă domnul Gabi Bodescu, să intervină pentru Liga 1. N-am auzit niciodată așa ceva și sunt convins că nu se întâmplă astfel de lucruri cu persoane din cadrul Federației.

Niciodată nu mi-a cerut domnul Bodescu să transmit mesajele sale în Dolj, nici nu aș putea să fac așa ceva.

Niciodată nu am discutat cu arbitri din Liga 1. Îi cunosc doar pe cei din Craiova, deoarece locuiesc în Craiova. 

Am avut și eu probleme acasă cu arbitri, dar nu-mi stă în caracter să acuz. Este totul OK".

Florea Spînu spune că nu este surprins de acuzațiile lui Adrian Mititelu. „S-au mai întâmplat astfel de declarații și după acel meci cu Sepsi. Omul poate să spună multe la supărare. Ei tot cred că domnul Gabi Bodescu ar avea ceva implicare. Lucru neadevărat! Asta garantez și sunt convins 200 la sută".

Și eu cred că nu trebuia să fie delegat arbitrul Istvan Kovacs la meciul CFR Cluj - FCU Craiova. El nu e din Cluj, e din Carei, iar la valoarea lui putea să spună că nu se bagă, să se evite astfel de discuții
- Florea Spînu, președinte ACSO Filiași, Liga 3

Eu am fost în Comitetul Executiv al FRF și știu foarte bine cum se lucrează la Federație. Știu ce decizii se iau, toate în favoarea fotbalului românesc. N-au fost probleme de nicio natură. Spun că organizarea la toate eșaloanele este super OK
- Florea Spînu, președinte ACSO Filiași, Liga 3

Nu cred că se va ajunge la DNA, pentru că nu e adevărat nimic. Nu poate să fie. Garantat! Cunosc bine oamenii din conducerea FRF și știu foarte bine ce gândesc și cât luptă ca naționala să se califice la următorul Campionat Mondial
- Florea Spînu, președinte ACSO Filiași, Liga 3

Dănuț Lupu, condamnat la 7 luni și 10 luni de închisoare cu executare » Prima reacție a ex-dinamovistului: „Pur și simplu mă duceam la spital”

EXCLUSIV Șoc pentru Dinamo: s-a cerut retragerea licenței de Liga 1! » Gazeta are documentul oficial

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  03 Iunie 2023, 08:43

Citiți articolul prosport unde mititelu spune cum l-a inregistrat pe Siman care era combinat cu un procuror, ca sa faca nu stiu ce cu un teren prin craiova. El singur spune ca era sifon al dna… asta arata motivele pentru care mititelu nu e Arestat inca… combinațiile lui mititelu cu dna si cu procurori… sifon ***…asta sustin boovenii…. Un turnător … un sifon, care se foloseste de procurori dna pentru a face combinații cu terenuri….mi-e sila…

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Denny79
Denny79  •  03 Iunie 2023, 00:04

Ce spune Spânu , sincer , râd și copiii de grădiniță ! Încearcă prin tot ceea ce spune , să-i ridice în slăvi pe cei de la FRF ! Că vezi Doamne , ce corecți sunt ei și nu se pretează la mizerii cu arbitrii ! Hahahaha....noi îl credem , nu ? Vai de el , Spânu....dacă și ăsta a ajuns președinte la un club de fotbal de liga 3 e clar ! Nu-l cunosc pe Mititelu jr. ,dar cred că are dreptate , în ceea ce spune despre Spânu ! Dacă vreți și vă interesează , puteți afla multe despre acest personaj , Spânu , cât de diabolic este , de la multe persoane din zona Olteniei ! Și pe cine are în ,,spate" , unde cotizează !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează