FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Jovan Markovic, încotro? ZERO pe linie pentru vârful lui Eugen Neagoe

Vârful oltenilor, Jovan Markovic, pare să fi intrat din nou într-o pasă proastă
Vârful oltenilor, Jovan Markovic, pare să fi intrat din nou într-o pasă proastă

Articol de - Publicat luni, 16 ianuarie 2023 16:36 / Actualizat luni, 16 ianuarie 2023 16:36

Vârful oltenilor, Jovan Markovic, pare să fi intrat din nou într-o pasă proastă. În testele din Antalya a fost cel mai slab dintre elevii lui Eugen Neagoe la CS Universitatea Craiova

Jovan Markovici a scăpat de Rădoi, antrenorul care-l suspendase pentru că nu face nimic împotriva kilogramelor în plus. Dar, după spectaculosul gol cu Chindia (3-0), din finalul lui 2022, pare să se fi înscris din nou pe un trend negativ.

Vârful în vârstă de 21 de ani a venit din concediu cu un „supliment" de doar 200 de grame, potrivit propriei mărturii, însă în cantonamentul din Antalya nu s-a numărat printre premianți. Dimpotrivă. În primul dintre testele anului, cu Kekskemeti (3-1), Markovici a jucat doar prima repriză. Modest. Nici măcar o ocazie sau vreo acțune mai acătării.

Apariție rară cu soția lui Victor Pițurcă. Cum arată femeia alături de care este de 30 de ani
APARIȚIE
Apariție rară cu soția lui Victor Pițurcă. Cum arată femeia alături de care este de 30 de ani

Markovic e ultimul dintre titulari: Zero goluri, zero assisturi, zero șuturi la poartă

Contra lui Widzew Lodz (1-0) a stat, apoi a bifat 67 de minute împotriva lui Partizan Belgrad (1-1). Cifrele InStat? Index 165, cel mai mic. Al doilea cel mai slab dintre titulari a fost Vătăjelu, cu 218. Zero goluri, zero assisturi, zero șuturi la poartă. 73 la sută procentul paselor reușite, 33 la sută din dueluri câștigate. Ultimul dintre titulari la ambele capitole. Plus o pasă-cheie, la fel ca Nistor și ca Andrei Ivan.

În tot acest timp, adversarii săi au plusat. Rivaldinho, în primul rând. Brazilianul a înscris și contra lui Kekskemeti, cu capul, și cu Widzew. Iar pe ansamblu a lăsat o impresie bună. Elvir Koljici, la rându-i, a făcut un pas înainte. Mic, dar înainte. După 4 luni pe margine, bosniacul a bifat primele sale minute împotriva lui Widzew, 22 la număr.

Cum se motivează Markovic? „Sunt liniștit"

 Într-o discuție cu reporterii, în Antalya, a mărturisit că el se simte „foarte bine. Eu tot timpul m-am simțit bine. Dar mă critică... Mă critică, asta e. E treaba lor. Pe mine nu mă interesează. Eu sunt liniștit tot timpul. Nu te gândești la altele, nu citești presa și îți vezi de treabă. În cameră mă uit la filme de groază".

3 goluriși 2 assist-uri, toate în Liga 1, are Markovici în acest sezon, în toate competițiile (26 de apariții)

EXCLUSIV Rednic negociază revenirea pe bancă: „Sunt discuții cu echipe din prima ligă”

„Perlele” Sibiului » Cei mai doriți jucători de la Hermannstadt se lasă descoperiți într-un interviu inedit pentru GSP

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
dimco61
dimco61  •  17 Ianuarie 2023, 17:31

Vad ca orice pas al Universitatii este urmarit si interpretat tendentios de Becalieni si Mititelieni.Daca invinge in meciuri,cauta oricum sa le transforme victoriile in infrangeri,ignorand ce a fost bun si amplificand ce a fost rau.***,preferata Becaliotilor din presa si televiziune,a luat o caruta de goluri in cele doua meciuri sustinute,dar nimeni nu sufla o vorba despre petardele din acea echipa.FC Ursu' SRL 1848,echipa ***,mai apare in presa doar cand comit *** sau provoaca scandaluri,dar adoratorii mititelului stau cu ochii *** pe articolele despre Stiinta,sa-si mai verse frustrarile acolo.Si unii si altii ar trai mult mai linistiti daca si-ar vedea de echipele lor,dar de unde nu-i,nici Dumnezeu nu cere!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

..kuba
..kuba  •  17 Ianuarie 2023, 11:03

*** sârb este slab, coklar și qras. Se potrivea la rugby.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

miciBIO
miciBIO  •  17 Ianuarie 2023, 10:36

Ăsta este un alt talent care își bate joc de fizicul și de calitățile sale, dacă era serios ar fi putut să fie un atacant care face lejer pasul în Serie A sau La Liga.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează