FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Kehinde Fatai a semnat în Liga 1! Fotbalistul suspendat pentru dopaj merge la o echipă cu pretenții: „Suntem mai puternici!”

Kehinde Fatai (în stânga) / foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Kehinde Fatai (în stânga) / foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 septembrie 2021 11:47 / Actualizat vineri, 24 septembrie 2021 12:36

Jean Vlădoiu, președintele celor de la FC Argeș, a anunțat în această dimineață că piteștenii au bătut palma cu atacantul nigerian Kehinde Fatai (31 de ani), unul dintre fotbaliștii de la Astra suspendați anul trecut pentru dopaj.

Cu patru victorii în ultimele cinci partide din campionat, FC Argeș se anunță a fi una dintre candidatele la play-off din acest sezon. Prin vocea președintelui Jean Vlădoiu, alb-violeții au anunțat că s-au înțeles cu Kehinde Fatai, jucător cu multe meciuri în Liga 1, dar care a fost suspendat în ultimul an din cauza scandalului de dopaj de la Astra Giurgiu.

Jean Vlădoiu: „Suntem mult mai puternici decât în sezonul trecut”

„Ne dorim play-off-ul, dar nu punem presiune pe jucători. Anul trecut, am plecat de pe ultimul loc și am fost la trei puncte de play-off. Acum, încercăm să câștigăm cât mai multe puncte în prima parte a campionatului. Avem un lot mult mai valoros decât cel de anul trecut. Încă n-ați văzut tot! 

Îl avem pe Fatai, abia aștept să intre de la data de 1 octombrie. A jucat la cel mai înalt nivel, a jucat în campionate tari, e un om de care FC Argeș avea nevoie. Suntem mult mai puternici. Avem o bancă mult puternică, plus că vin mulți tineri buni de la echipa a doua”, a declarat Jean Vlădoiu, la Pro X. 

Fatai, suspendat până la 1 octombrie

Kehinde Fatai e debutat în Liga 1 în urmă cu 13 ani, la Farul Constanța, pe vremea în care era un puști. A mai evoluat în peste 120 de meciuri pentru Astra Giurgiu și mai are în CV echipe precum FC Bruges, Sparta Praga, UFA sau Dinamo Minsk. 

Suspendarea lui expiră la 1 octombrie, data la care FC Argeș intenționează să-l arunce în luptă în Liga 1. 

Faceți cunoștință cu fiul lui Alexandru Tudor! Povestea unui adolescent atipic: locuiește la cămin și vine cu trotineta la antrenament + a înscris primul gol la seniori
SPECIAL GSP
Faceți cunoștință cu fiul lui Alexandru Tudor! Povestea unui adolescent atipic: locuiește la cămin și vine cu trotineta la antrenament + a înscris primul gol la seniori

Orașul Pitești avea nevoie de Prepeliță și Ianovschi. Cristi Tănase ne-a ținut în viață în perioada în care noi nu aveam un marcator. Am improvizat cu el în ofensivă. 

- Jean Vlădoiu, președinte FC Argeș

Citește și alte știri despre FC Argeș: 

Croitoru eliminat de Croitoru » Cronica meciului FC Argeș - FC Botoșani

EXCLUSIV Faceți cunoștință cu fiul lui Alexandru Tudor! Povestea unui adolescent atipic: locuiește la cămin și vine cu trotineta la antrenament + a înscris primul gol la seniori

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
105380251907776
Paul Jipa  •  24 Septembrie 2021, 21:41

Mare jucător

Vezi toate comentariile (1)
Comentează