FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UTA 2-2

Laszlo Balint critică arbitrajul după 2-2 cu Dinamo: „Regret că astfel de meciuri frumoase sunt dezechilibrate. Arbitrul își spune prea mult cuvântul”

Laszlo Balint, antrenorul celor de la UTA, a vorbit despre remiza obținută în deplasare cu Dinamo, 2-2, și a criticat maniera de arbitraj a lui Marian Barbu +22   FOTO
Laszlo Balint, antrenorul celor de la UTA, a vorbit despre remiza obținută în deplasare cu Dinamo, 2-2, și a criticat maniera de arbitraj a lui Marian Barbu

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 octombrie 2021 19:17 / Actualizat duminica, 03 octombrie 2021 01:41

Laszlo Balint, 42 de ani, antrenorul celor de la UTA, a vorbit despre remiza obținută în deplasare cu Dinamo, 2-2, și a criticat maniera de arbitraj a lui Marian Barbu.

„Mi-e greu să înțeleg anumite lucruri, luăm gol la prima acțiune, facem cadouri, atitudinea a lăsat de dorit în prima repriză și asta mă nemulțumește mai mult ca orice. A venit și eliminarea lui Batha, specialiștii să spună dacă a fost justă. 

Discut constant cu Batha, mi-a spus că e o diferență mare între maniera de arbitraj din Albania și ce e aici. Am mai zis, se fluieră orice contact. Dacă o să continuăm așa, intensitatea va scădea în fotbalul românesc. Descurajează duelurile, nu vedem niciun fel de asumare a unui contact fizic, imediat se fluieră, ce putem să facem? El mi-a zis că nu a avut intenția să-l lovească, Torje mi-a zis că l-a atins cu antebrațul, nu l-a lovit cu cotul. Regret că astfel de meciuri frumoase sunt dezechilibrate de arbitraj. Arbitrul își spune prea mult cuvântul. 

Mă bucur că băieții au crezut până la final, și eu am riscat prin schimbări și structura echipei, am fost răsplătiți. Dinamo a avut 2-3 situații de a se desprinde. 

Miculescu e motivat, trebuie să fie constant. A mai făcut meciuri bune, dar și meciuri în care nu s-a exprimat la adevăratul său potențial”, a declarat Balint la Telekom Sport.

Dinamo - UTA, Batha, eliminat după ce l-a lovit pe Torje: „O prostie, dar nu e de «roșu»! Se ține de față, însă l-a lovit în gât”
DINAMO - UTA
Dinamo - UTA, Batha, eliminat după ce l-a lovit pe Torje: „O prostie, dar nu e de «roșu»! Se ține de față, însă l-a lovit în gât”

Joc dramatic, pe contre. Așa e frumos fotbalul, sunt bucuros că am reușit să egalăm. Noi am crezut, și la Gaz Metan am dat gol în minutul 90. Am zis să rămân sus la ultima fază și am reușit să înscriu 
David Miculescu, atacant UTA 

La începutul jocului nu ne-am descurcat, n-am făcut ce am vorbit, avem o problemă la începutul meciurilor. Ne-am mobilizat în zece oameni și am revenit. Îl felicit pe Shlyakov că a venit în sprint și a rezolvat, la acea fază cu Sorescu și Moldoveanu, altfel la 3-1 era complicat și nu cred că mai reveneam. Am zis că Miculescu are o schimbare de atitudine, de când a fost chemat la națională
Florin Iacob, portar UTA

Moldoveanu, ratarea sezonului în Liga 1! Fază incredibilă în Dinamo - UTA

Meciul Dinamo – UTA, din etapa a 11-a din Liga 1 a oferit cea mai mare ratare a sezonului.

În minutul 71, când conduceau cu 2-1, elevii lui Mircea Rednic au ratat șansa de a se desprinde decisiv pe tabelă. 

Deian Sorescu și Robert Moldoveanu au scăpat pe contraatac și au rămas singuri cu portarul Florin Iacob, dar nu au putut marca. Căpitanul lui Dinamo i-a pasat excelent lui Moldoveanu, dar atacantul de 22 de ani a ratat incredibil.

FOTO Robert Moldoveanu, ratarea sezonului în Dinamo – UTA

Moldoveanu nu a șutat din prima, cu stângul, și a preferat să oprească mingea. Dinamovistul a fost ajuns Shlyakov, iar șutul său, cu dreptul, din 6 metri, l-a lovit pe fundașul dreapta de la UTA. 

+18 FOTO

Mingea a ajuns la Sorescu, acesta a driblat un adversar, dar a șutat peste poarta arădenilor și a ratat șansa de a face dubla, spre nemulțumirea fanilor și a antrenorului Mircea Rednic, aflat la primul meci în noul mandat la Dinamo. 

Cătălin Hîldan, comemorat la Dinamo – UTA

Jucătorii lui Dinamo au intrat pe teren cu tricouri negre, care aveau imprimat pe spate numărul 11, purtat de Hîldan și retras de Dinamo, iar pe partea din față era chipul fostului jucător.

Înainte de meci s-a ținut un moment de reculegere, iar lovitura de start a dat-o Cătălin Hîldan jr., nepotul fostului fotbalist, care joacă pentru Dinamo 2. Cei aproximativ 1200 de fani prezenți la meci au aplaudat momentul și i-au scandat numele lui Cătălin Hîldan.

Citește și: 

Batha, eliminat după ce l-a lovit pe Torje: „O prostie, dar nu e de «roșu»! Se ține de față, însă l-a lovit în gât”

Dănciulescu, categoric în privința revenirii la Dinamo: „Asta e realitatea” » Dezvăluie ce mutare pregătește Nicolae Badea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  02 Octombrie 2021, 22:10

Tovarasul Balint a uitat arbitrajul din meciul cu Craiova si acum se plange de arbitraj! Chestia aceea, numita jena, sa nu fi ajuns pe la Arad?

elgabri
elgabri  •  02 Octombrie 2021, 19:30

Cand echipa nu joaca antrenorii isi gasesc tot felul de scuze

cloudman
cloudman  •  02 Octombrie 2021, 19:24
Postat de Marian Manolache pe 02 Octombrie 2021, 19:15

E si asta mare antrenor. Cam ce voia ma,sa.i rupa dintii sau ce? E lovitura deci e rosu. Mai lasati dracu arfele astea de Guardiola.

ce vorbesti bah? abosolut toti au spus ca nu este de rosu. ati furat din nou un punct,hotilor. cum bah sa spui ca este de rosu? wtf? esti singurul care debiteaza asa o prostie.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează