FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI 2-1

VIDEO Patronul lui Sepsi, dezarmat după eșecul cu FCSB: „O neputință totală. Greșeli copilărești”

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, după eșecul din etapa 1 a play-off-ului cu FCSB, 1-2
Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, după eșecul din etapa 1 a play-off-ului cu FCSB, 1-2

Articol de , , - Publicat luni, 18 martie 2024 07:59 / Actualizat luni, 18 martie 2024 08:55

FCSB - Sepsi 2-1. Patronul covăsnenilor, Laszlo Dioszegi, a oferit prima reacție după partida de pe Arena Națională. FCSB s-a impus cu 2-1, iar conducătorul și-a criticat echipa pentru jocul prestat.

Dioszegi nu a fost mulțumit deloc de jocul echipei sale, în ciuda faptului că Sepsi a egalat la București în minutul 25, prin Debeljuh. Conducătorul s-a resemnat după partidă și a precizat că echipa sa nu a putut mai mult. Cel mai mult l-a dezamăgit repriza secundă, din cauza faptului că Sepsi nu a putut forța egalarea.

Anunț-șoc în direct al titularului de la FCSB: „Vreau să PLEC! Caut o soluție” » Becali l-a luat peste picior: „Pleci cu autobuzul sau cu trenul?”
FCSB - SEPSI OSK 2-1
Anunț-șoc în direct al titularului de la FCSB: „Vreau să PLEC! Caut o soluție” » Becali l-a luat peste picior: „Pleci cu autobuzul sau cu trenul?”

De asemenea, conducătorul covăsnenilor a nominalizat jucătorii care i-au lăsat, totuși, o impresie plăcută în meciul de duminică seara.

VIDEO. Laszlo Dioszegi, după FCSB - Sepsi 2-1: „Nu mai eram în stare să legăm patru pase”

„Am văzut în a doua repriză o neputință totală. Trebuie să spunem lucrurilor pe nume, nu sunt mulțumit absolut deloc de repriza a doua. Puteam să facem mai mult, asta e, nu am ce să le reproșez jucătorilor ca atitudine. Au vrut, au luptat, dar, din păcate, atât s-a putut.

După minutul 60 parcă nu mai eram în stare să legăm patru pase. În prima repriză am făcut două greșeli copilărești. Când ai trei jucători lângă tine, la un metru de teren, nu stai acolo să driblezi. A pierdut mingea, am primit golul 2 și cu asta cred că s-a scris istoria meciului.

Din păcate, dacă vom continua să jucăm așa, 100% nu prindem un loc de Conference League. Trebuie să strângem rândurile și să jucăm fotbal tot meciul, nu doar 45-50 de minute, cum a fost în această seară.

Ninaj și cu Păun mi-au plăcut, restul au lăsat de dorit. Mi-a fost foarte frică la penalty. Debeljuh a ratat câteva și mi-a fost frică să nu rateze. Mai are mult de lucru pentru a redeveni Debeljuh cel vechi.

Am prevăzut din vară, FCSB o să câștige campionatul, 7 puncte sunt multe, greu de recuperat. Oricine poate învinge pe oricine, dar trebuie să schimbăm mentalitatea ca să mai câștigăm și cu alții”, a declarat patronul lui Sepsi, la finalul meciului.

Înainte de meci, Laszlo Dioszegi a promis că nu-l va vinde pe Ștefănescu la FCSB, pentru a nu le da apă la moară celor care suspectează înțelegeri în culise. Marius mai are contract cu Sepsi până în vara lui 2026, deci încă două sezoane pe lângă cel curent.

Citește și alte știri:

Rivala amintită de Charalambous la finalul meciului cu Sepsi: „Se poate întâmpla orice”
FCSB - Sepsi 2-1
Rivala amintită de Charalambous la finalul meciului cu Sepsi: „Se poate întâmpla orice”
A dezvăluit după FCSB - Sepsi că a dat afară doi jucători: „Vreau să fiu sincer, am transmis conducerii”
FCSB - SEPSI OSK 2-1
A dezvăluit după FCSB - Sepsi că a dat afară doi jucători: „Vreau să fiu sincer, am transmis conducerii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
mirker
mirker  •  18 Martie 2024, 15:07

stim! te vei mobiliza la urmatoarele meciuri! cunoastem atitudinea voastra servila de ghiocel cand jucati cu ***... sa nu deranjati decat pe ceilalti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  18 Martie 2024, 12:14

De ce ati mai tras sa intrati in play-off neputinciosilor??? Sa jucati cu FCSB fara jumatate de echipa si sa aiba 6 puncte garantat??? Cu Rapid si cu alte echipe jucati cu cea mai buna echipa si trageti cu dintii sa ii incurcati si cu FCSB jucati fara jumatate de echipa si uitati fotbalul...

tk2014
tk2014  •  18 Martie 2024, 09:48

speram sa-si pastreze ninaj nivelul si in meciurile cu cfr. de fapt, are nivelul, dar ii place sa-l ascunda in buzunar contra cfr-ului.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează