FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC ARGEȘ 2-1

Latovlevici, nervos după eșecul cu FCSB: „Le-am și zis colegilor înăuntru. Eu nu vreau să joc în play-out”

FCSB a învins-o pe FC Argeș, scor 2-1, în runda cu numărul 14 din Liga 1. Iasmin Latovlevici (35 de ani) a fost extrem de nervos la final și le-a transmis un mesaj colegilor. +19   FOTO
FCSB a învins-o pe FC Argeș, scor 2-1, în runda cu numărul 14 din Liga 1. Iasmin Latovlevici (35 de ani) a fost extrem de nervos la final și le-a transmis un mesaj colegilor.

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 octombrie 2021 22:51 / Actualizat duminica, 31 octombrie 2021 22:51

FCSB a învins-o pe FC Argeș, scor 2-1, în runda cu numărul 14 din Liga 1. Iasmin Latovlevici (35 de ani) a fost extrem de nervos la final și le-a transmis un mesaj colegilor.

FC Argeș a condus-o pe FCSB, dar a fost întoarsă prin reușitele semnate de Octavian Popescu (67) și de Valentin Gheorghe (71). Latovlevici a fost dezamăgit de atitudinea echipei sale.

Latovlevici, dezamăgit după FCSB - FC Argeș 2-1

„Atitudine de echipă mică, aici mă includ și eu. Sunt în aceeași barcă. Nu e posibil să ai 1-0 și să gestionezi așa. Sper să învățăm ceva. Le-am și zis înăuntru că eu nu vreau să joc în play-out. Mă rog, vedem ce se va întâmpla. 

Am jucat mijlocaș stânga. A fost o climă bună, un gazon bun, n-am mai avut de 3-4 meciuri. Îți dă poftă de joc. Ei au venit după o perioadă de o săptămână în care nu s-au antrenat cum trebuie, dar nu i-am prins într-un moment delicat. Frustrarea e mare că am gestionat incredibil de prost momentul. O echipă cu calitate de taxează”, a spus Iasmin Latovlevici, la Telekom Sport. 

Trebuie să luăm puncte și să fim acolo sus. La cum ne pregătim și la ce ne cere Prepe, suntem pe un drum bun. Dar trebuie mai bine în gestionarea rezultatelor. Vom vedea dacă suntem o echipă de play-off. La seria avută fără înfrângere și dacă am fi câștigat azi, era altceva. Dacă gândești mare, ajungi mare. Dacă gândești mic, ajungi nesimnificativ.
- Iasmin Latovlevici

Cum arată clasamentul în Liga 1, după FCSB - Farul 2-1

FCSB ajunge la 6 victorii consecutive în Liga 1 și urcă pe locul 3. Are 27 de puncte, 9 sub CFR Cluj și unul sub CS Universitatea Craiova. Formația antrenată de Edi Iordănescu are însă o restanță, în compania Farului. FC Argeș rămâne în afara play-off-ului, pe locul 9, cu 21 de puncte.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Mircea Rednic: „Dinamo nu stă în Sorescu! Să vedem cine îl ia în iarnă” + Alt fotbalist în vizor: „Zici că a jucat la Barcelona”

Florin Tănase, revenire miraculoasă » De la glezna cât un „pepene”, la titular cu FC Argeș

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1690324144614070
Viorel Ignat  •  01 Noiembrie 2021, 00:21

Lato,sincer de la Cluj mi-as fi dorit victoria voastră dar cum sa văzut din afara ,sunteți ori blat cu ***,asta în caz fericit pt voi ca totuși ziceți voi ca sunteți buni fotbaliști sau dacă nu puteți bate o echipa de bolnavi covid ,(pai asta era nu?!) Eu cred ca a doua varianta este mai plauzibila sunteți praf nu ca ceilalți de la fcsb sant mai breji dar ii țineți voi în viata deștepților,?! Va meritați un loc pt play ouț, și o concluzie personala ,chiar nu aveți un orgoliu personal când jucați cu sa zic asa o echipa oarecare chiar dacă se numește din anumite litere ,***?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

contrabas3
contrabas3  •  31 Octombrie 2021, 23:23

Lato, mulțumim pentru tot ce ai făcut în perioada în care ai jucat la Steaua! (Ne amintim cu drag meciul cu Ajax, golurile din meciurile cu Dinamo, etc). —— FC Argeș e o echipă bună, cu antrenor bun. Poate reușiți să ajungeți în play-off. Un lucru e sigur - Dinamo joacă în play-out. :)).

Vezi toate comentariile (2)
Comentează