FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Are fractură » Un titular al oltenilor s-a accidentat pe termen lung! Necazul care l-a lovit când tocmai prinsese echipa

Articol de - Publicat marti, 27 februarie 2024 11:05 / Actualizat marti, 27 februarie 2024 12:24

David Lazar, 32 de ani, s-a accidentat la mână și va lipsi aproximativ o lună. Tocmai în momentul în care prinsese din nou un loc de titular la Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova și Ivaylo Petev nu au liniște nici după victorie. Juveții au învins FC Voluntari, scor 2-1 luni seară, a doua victorie din 2024. Antrenorul bulgar a pierdut un jucător pe termen lung. Ratează finalul sezonului regulat, cel puțin, meciurile cu Petrolul (d), Rapid (a) și cu FCU Craiova (d).

David Lazar fusese titular în ultimele trei etape din Liga 1

David Lazar, 32 de ani, s-a accidentat înaintea partidei cu ilfovenii, tocmai într-un moment prielnic pentru el. Fusese integralist în ultimele trei etape, însă s-a accidentat la mâna dreaptă. Conform Fanatik, are o fractură parțială la mână și va fi nevoit să folosească o orteză în următoarele trei săptămâni.

Anunțul lui Ștefan Baiaram, după succesul Craiovei cu Voluntari: „Dacă sunt sănătos, vor veni și reușitele”
UNIVERSITATEA CRAIOVA - VOLUNTARI 2-1
Anunțul lui Ștefan Baiaram, după succesul Craiovei cu Voluntari: „Dacă sunt sănătos, vor veni și reușitele”

Lazar a fost prezent la meciul de luni pe stadionul "Ion Oblemenco", reporterul Gazetei Sporturilor l-a surprins dialogând cu legendarul Silviu Lung înaintea partidei. Fostul mare internațional s-a interesat de situația jucătorului, acesta i-a explicat pe îndelete necazul care l-a lovit.

200de mii de euro este suma pe care Universitatea Craiova a plătit-o celor de la Astra Giurgiu pentru a-l transferat pe Lazar în iulie 2021

Universitatea Craiova a rămas în Laurențiu Popescu și un tânăr de 17 ani

David speră să se facă bine cât mai repede, vor urma apoi câteva săptămâni de recuperare. Goal-keeper-ul era supărat întrucât tocmai ce devenise titularul dintre buturi al alb-albaștrilor, bifase primele trei meciuri din campionat. El mai jucase doar în Cupa României, în două partide.

Accidentarea lui Lazar l-a readus titular pe Laurențiu Popescu, care a jucat în etapa cu FC Voluntari. Rezervă a fost și va mai fi Matei Goga, 17 ani, fotbalist crescut de academia oltenilor.

37de meciuri a strâns Lazar pentru olteni, a primit 32 de goluri, în 13 partide a menținut neatinsă plasa porții sale

Citește și alte știri:

Note GSP pentru Universitatea Craiova - Voluntari » „Comisarul-șef” îi dă frisoane lui Edi Iordănescu

VIDEO Robert Popescu a marcat împotriva echipei unde antrenează tatăl lui: „Semnul făcut a fost către suporteri!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
istet10
istet10  •  27 Februarie 2024, 19:38
Postat de Stelian66 pe 27 Februarie 2024, 18:20

Era / este mai bun decât este Laurențiu Popescu . Sau trebuie să îți desenez ca să înțelegi ? Despre portari este articolul . Timp liber mult și mintea prea odihnită ?

Ba, nu vorbi de minte. Esti incapabil sa te exprimi. Daca de portari e vorba, de ce spui "mai bun in poarta" ? Te asteptai sa-i gasesti in alta parte? Te mai si contrazici dupa ce nu esti in stare sa te exprimi! Esti exemplul viu al prostiei.

Stelian66
Stelian66  •  27 Februarie 2024, 18:20
Postat de istet10 pe 27 Februarie 2024, 16:21

Evident ca era mai bun in poarta, ca doar e portar. Cu siguranta fundas nu era bun.

Era / este mai bun decât este Laurențiu Popescu . Sau trebuie să îți desenez ca să înțelegi ? Despre portari este articolul . Timp liber mult și mintea prea odihnită ?

istet10
istet10  •  27 Februarie 2024, 16:21
Postat de Stelian66 pe 27 Februarie 2024, 11:36

Era de 10 ori mai bun în poartă!

Evident ca era mai bun in poarta, ca doar e portar. Cu siguranta fundas nu era bun.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează