FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Antrenorul din Superliga vrea un jucător de la FCSB: „Da, ni-l dorim”

FOTO: Imago Images
FOTO: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 04 ianuarie 2024 22:11 / Actualizat joi, 04 ianuarie 2024 23:16

Leo Grozavu, antrenorul de la Poli Iași, a confirmat că îl vrea pe Denis Haruț (24 de ani), fundașul central de la FCSB.

Haruț e a treia variantă de stoper la FCSB, după Ngezana și Dawa, care au format cuplul de fundași centrali în ultimele luni. El va deveni a patra variantă în primăvară, după revenirea lui Vlad Chiricheș. 

Un an de la țeapa deceniului luată de Universitatea Craiova » 650.000 de euro, ZERO randament
Universitatea Craiova
Un an de la țeapa deceniului luată de Universitatea Craiova » 650.000 de euro, ZERO randament

Denis, care poate juca și fundaș dreapta, ar putea schimba echipa în acest mercato, fiind dorit de cei de la Poli Iași, interes confirmat chiar de antrenorul echipei din Copou.

Leo Grozavu, antrenor Poli Iași: „Ni-l dorim pe Haruț”

„Sigur că ni-l dorim pe Haruț. Joacă pe mai multe poziții, e un jucător care acoperă cel puțin trei poziții. În momentul de față trebuie să ne îndreptăm spre astfel de jucători care acoperă mai multe poziții, pentru că e destul de dificil să transferăm acum pe fiecare post. 

Da, aș fi interesat să-l cooptăm pe Denis Haruț”, a declarat Leo Grozavu, potrivit Prosport.

„Perioada de pregătire e foarte scurtă și va trebui să fim foarte eficienți din toate punctele de vedere. Și la pregătire, și la transferuri, iar jucătorii care vor veni să fie cât mai aproape de ceea ce ne dorim noi. Nu prea avem voie să dăm greș. 

400.000 de euroe cota lui Haruț, potrivit Transfermarkt

Dar e destul de dificil, pentru că iarna e mai greu. În general jucătorii buni, cu calitate, au echipe. Avem mai multe poziții pe care căutăm jucători care să ridice nivelul echipei”, a mai spus antrenorul lui Poli Iași, potrivit sursei menționate.

Poli Iași l-a luat pe Bouhenna

Haruț nu ar fi primul jucător cu trecut roș-albastru care ajunge la Poli Iași în această perioadă de transferuri. Moldovenii l-au luat pe Rachid Bouhenna, fundașul care a fost la FCSB în sezonul trecut. Mutarea a fost anunțată în premieră de GSP. Ulterior, Poli Iași l-a prezentat oficial pe Bouhenna.

„Bine ai venit la Poli Iași! Rachid Bouhenna a semnat contractul cu Poli! Experimentatul fundaș central de 32 de ani a mai evoluat în România la Sepsi, CFR Cluj și FCSB. Mult succes în Copou, Rachid!”, a transmis Poli Iași, pe Facebook.

Citește și:

Ioan Varga se laudă cu marea lovitură din mercato: „Superliga n-a mai văzut un jucător ca el! Urmează și alte «bombe»”
CFR
Ioan Varga se laudă cu marea lovitură din mercato: „Superliga n-a mai văzut un jucător ca el! Urmează și alte «bombe»”
Neubert a expus detaliul despre Coman pe care nu îl știa nimeni: „Are o mare problemă”
FCSB
Neubert a expus detaliul despre Coman pe care nu îl știa nimeni: „Are o mare problemă”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
dr.jivago
dr.jivago  •  05 Ianuarie 2024, 08:14

Gsp ul a devenit cutia de rezonanta in vremuri de claca!!!! Daaaa, il vrem pe Harut cotcodaceste Leo Grozav dar sa-i plateasca Steaua salariul si bonusurile! Si inca ceva ca, era sa uit, in caz de transfer , Poli Iasi sa ia un procent de 40% , ba nu, unul de 60%...

cipri40
cipri40  •  05 Ianuarie 2024, 07:03

Cine ar fi istetul care sa-l lase pe Harut sa plece cand linia de fund este si asa subtire

brentford
brentford  •  05 Ianuarie 2024, 01:25

Bai nene,deja ne insultati inteligenta. Adica FCSB il da pe Harut,cand in lot mai sunt 2 fundasi centrali “on road” si unul accidentat. Voi nu mai aveti pic de rusine cand produceti click bait si dezinformare. Acum inteleg de ce Geambasu vine cu editoriale care se bat cap in cap cu ce scrie gesepe. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează