FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - POLI IAȘI 2-2

Leo Grozavu, comentariu dur după Universitatea Craiova - Poli Iași: „Se apropie sărbătorile, toți sunt cu gândul la bilete, la vacanțe”

Articol de - Publicat sambata, 16 decembrie 2023 19:48 / Actualizat sambata, 16 decembrie 2023 20:16

Poli Iași a revenit de la 0-2 cu Universitatea Craiova, reușind să obțină un punct (2-2), dar Leo Grozavu a avut motive de nemulțumire.

Antrenorul de la Poli Iași a vorbit la finalul meciului despre prestația elevilor săi. Și i-a criticat pentru prestația din prima repriză, însă s-a declarat bucuros de cum au reveni după pauză, de la 0-2.

Gigi Becali pregătește deja terenul pentru noul transfer de la FCSB » L-a scos din echipa de start pentru a testa noua formulă
FCSB - HERMANNSTADT
Gigi Becali pregătește deja terenul pentru noul transfer de la FCSB » L-a scos din echipa de start pentru a testa noua formulă

Concluziile lui Leo Grozavu după  Universitatea Craiova – Poli Iași

„Am venit mai târziu la stadion. Am făcut o primă repriză modestă, am făcut multe greșeli tehnice, am dat pase simple la adversari. Dar am reglat totul la pauză, când am făcut două schimbări. E dificil să motivezi o echipă cu mulți străini. Se apropie sărbătorile, toți sunt cu gândul la bilete, la vacanțe. 

Toată lumea știe, când vii după o victorie... E mai ușor să pregătești un meci după o înfrângere. Când vii după victorie e relaxare. Dacă... Asta e la noi. Și dacă apeși pedala mai mult, lumea zice că ești nebun. Știu... 

Așa e la noi. Nu avem mentalitatea asta, să jucăm fiecare meci la intensitatea maximă. Asta dacă vrei ceva de la viață. Dacă nu, pierzi, câștigi... Dar nu ajungi la marea performanță”, a spus Leo Grozavu la PrimaSport.

Nu a fost o pauză agitată. De ce să fie? Nu puteam omorî pe nimeni. Am spus că nu am fost fost pe teren. Probabil în repriza a doua și jucătorii de la Craiova au crezut că s-a terminat jocul. Un punct nu înseamnă nimic la înjumătățire, dar e bun pentru moral. Îl felicit pe jucători pentru că au revenit de la 0-2.

 – Leo Grozavu 

VIDEO Poli Iași a egalat printr-o lovitură liberă spectaculoasă

Citește și: 

Universitatea Craiova acuză o viciere de rezultat, după faza analizată 7 minute la VAR: „Am și eu o limită!” » Ce spune specialistul

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cristhebest0570
cristhebest0570  •  16 Decembrie 2023, 23:33

Hategane sa te duci la biserica sa te spovedesti dupa meciul asta.

superdaniel72
superdaniel72  •  16 Decembrie 2023, 20:38

Vi se pare ca ati primit corect penalty??? arbitrul va bagat in joc, trisorilor! Apoi portarul nostru... Iar mai apoi din nou, al 12 jucator al vostru, arbitrul... RUSINE!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează