FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FARUL 2-3

Leo Grozavu, sincer: „Meciul a început la opt și noi ne-am prezentat la nouă”

Leo Grozavu, antrenor Poli Iași. 
Foto: Facebook @ FC Politehnica Iași
Leo Grozavu, antrenor Poli Iași. Foto: Facebook @ FC Politehnica Iași

Articol de - Publicat vineri, 01 decembrie 2023 22:36 / Actualizat vineri, 01 decembrie 2023 23:22

Dezamăgit de eșecul suferit în fața Farului, dar extrem de realist, antrenorul lui Poli, Leo Grozavu, a admis că echipa lui a pierdut startul și a început să joace cu adevărat fotbal abia în repriza secundă, când a și redus de la 0-3 la 2-3. 

Poli Iași și Farul au oferit un spectacol de cel mai înalt nivel în Copou. Oaspeții au fost echipa mai bună în prima parte, iar la pauză au intrat cu un avantaj consistent la cabine: 3-0! Ieșenii au revenit în partea a doua, au redus proporțiile scorului la 2-3, însă atât.

Jucătorul propus de Leo Grozavu la echipa națională: „În afară de Bancu, câți mai avem în România?”
POLI IAȘI - FARUL 2-3
Jucătorul propus de Leo Grozavu la echipa națională: „În afară de Bancu, câți mai avem în România?”

Reacția antrenorului Leo Grozavu? „Ne-am prezentat târziu la joc. Meciul a început la opt și noi ne-am prezentat la nouă. O repriză nu-i suficient, trebuie să joci ambele reprize. Știam ce calitate are Farul. Asta este, n-avem ce face”, a comentat antrenorul lui Poli la Digisport Special.

Leo Grozavu: „Nu vreau să vorbesc de penalty. Nu mă pricep. Eu antrenez”

Grozavu n-a vrut, în schimb, să vorbească despre faza petrecută în minutul 70, în careul Farului, când Mihai Popescu l-a călcat pe Phelipe: „Penalty la Phelipe? Eu nu mă pricep, nu vreau să vorbesc. Chiar nu vreau să comentez. Eu am treaba mea, trebuie să antrenez echipa, nu să comentez arbitrajul”.

Apoi s-a întors din nou la erorile comise de ai săi în prima parte. „Nu știu ce să zic. Toți jucătorii lor din avanposturi ne-au marcat. N-ar fi trebuit decât să ne marcăm adversarul, am lucrat la antrenamente, dar asta e”, a analizat tehnicianul moldovenilor.

Leo Grozavu: „Campionatul este foarte strâns”

El s-a referit apoi la configurația ierarehiei Superligii: „Campionatul este foarte strâns. În partea inferioară, două înfrângeri te aduc în zona periculoasă. Ai câștigat două, speri la play-off. Va fi o bătălie crâncenă în play-out”.

Poli Iași a pierdut pentru prima oară după 5 remize consecutive, în vreme ce Farul a întrerupt o serie de 5 runde fără victorie. Echipa lui Gheorghe Hagi rămâne astfel neînvinsă în duelurile din Copou cu ieșenii: 7 victorii, 4 egaluri.

Mai puteți citi:

GSP a fost pe stadion la derby-ul incendiar din 2.Bundesliga » Cum s-a trăit din mijlocul suporterilor un meci nebun: revenire de la 0-2 + un autogol IREAL

Ignore pentru Ziua Națională a României » Care e singurul club din Liga 1 care n-a transmis niciun mesaj

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează