FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - SEPSI 0-1

Liviu Ciobotariu, după ce Sepsi a cucerit a doua Supercupă la rând: „Spuneam că trebuia să vin aici ca să câștig un trofeu”

Antrenorul celor de la Sepsi, Liviu Ciobotariu (52 de ani), a analizat victoria obținută de covăsneni, sâmbătă seară, în fața Farului, scor 1-0, în finala Supercupei României. 
Foto: Captură Digi Sport +41   FOTO
Antrenorul celor de la Sepsi, Liviu Ciobotariu (52 de ani), a analizat victoria obținută de covăsneni, sâmbătă seară, în fața Farului, scor 1-0, în finala Supercupei României. Foto: Captură Digi Sport

Articol de - Publicat duminica, 09 iulie 2023 07:05 / Actualizat duminica, 09 iulie 2023 09:17

Antrenorul celor de la Sepsi, Liviu Ciobotariu (52 de ani), a analizat victoria obținută de covăsneni, sâmbătă seară, în fața Farului, scor 1-0, în finala Supercupei României. 

Tehnicianul ardelenilor a ținut să le mulțumească jucătorilor pentru bucuria de a-i aduce acestuia al doilea trofeu din cariera de „principal”. Liviu Ciobotariu a mai avut un rol important și în câștigarea Cupei de către Dinamo, în sezonul 2011-2012. 

Laszlo Dioszegi a dezvăluit secretele lui Sepsi, apoi a aruncat „bomba”: „E deja instalat la Rapid, știu. Vineri jucăm împotriva lui”
SUPERCUPA ROMÂNIEI
Laszlo Dioszegi a dezvăluit secretele lui Sepsi, apoi a aruncat „bomba”: „E deja instalat la Rapid, știu. Vineri jucăm împotriva lui”

Liviu Ciobotariu, după ce Sepsi a învins-o pe Farul și a cucerit Supercupa: „Am început ezitant”

„Vreau să spun că este o seară minunată. Este primul trofeu din cariera mea de antrenor. Vreau să le mulțumesc jucătorilor.

Am făcut un joc bun. Glumeam cu ei și spuneam că trebuia să vin la Sepsi ca să iau și eu un trofeu. Ei sunt actorii principali. Au fost receptivi la tot ce am pregătit.

Ca joc, am început ezitant, după care ne-am intrat în ritm. Am avut și șansă. La fotbal așa e, dacă ești bine organizat, ai și șansă. Sunt fericit. Am depășit cu bine primul joc al sezonului. Important e să ne menținem linia. Sunt bucuros.

Am fost inspirat că am început cu el, cu Ion Gheorghe. Am încredere totală în el. Mă bucur că ne-au ieșit lucrurile”, a declarat Liviu Ciobotariu, potrivit Digi Sport. 

Sepsi a „confiscat” Cupa și Supercupa în ultimii doi ani!

În primul rând, Sepsi devine prima echipă după mai bine de 10 ani care cucerește atât Cupa, cât și Supercupa în două sezoane succesive. Ultima și singura care reușise această performanță a fost CFR Cluj, cu cele 4 trofee adjudecate în 2009 și 2010.

Tot CFR era ultima echipă care-și trecuse în palmares două Supercupe la rând, realizare pe care o mai atinsese și Rapid, în 2002-2003. Recordul absolut îi aparține Stelei, cu trei trofee la rând (1994, 1995 și 1998, în condițiile în care în '96 și '97 Supercupa nu s-a disputat, roș-albaștrii realizând atunci eventul).

VIDEO. Imagini cu bucuria celor de la Sepsi după câștigarea Supercupei

Citește și: 

Bergodi e ca și instalat, dar Șumudică se roagă de Șucu: „N-am pus geană pe geană de când am aflat! Sunt nebun, încă sper că mă cheamă la Rapid” + îl „înțeapă” pe Mutu

Ce au remarcat jurnaliștii maghiari la Supercupa dintre Farul și Sepsi: „Totul s-a schimbat la intrarea în stadion!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează