FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

EXCLUSIV Ciobotariu, așteptat la altă echipă » Mișcarea de domino care se pregătește în SuperLiga

Liviu Ciobotariu/ foto Imago Images
Liviu Ciobotariu/ foto Imago Images

Articol de , - Publicat vineri, 20 octombrie 2023 12:40 / Actualizat vineri, 20 octombrie 2023 12:59

Ajuns la 6 înfrângeri la rând pe banca lui Sepsi, Liviu Ciobotariu ar putea fi demis marți de clubul din Sf. Gheorghe. Nu ar rămâne mult fără echipă, ar urma să ajungă la FC Voluntari.

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a declarat pentru GSP că marți va avea loc o ședință cu antrenorul, după meciul de luni cu Botoșani: „Luni vin acasă, acum trebuie să zbor în străinătate. Încă n-am discutat cu Ciobi, cu staff-ul. Să vedem, urmează meciul cu Botoșani și probabil marți o să vorbim”.

Jucătorul lui Sepsi, beat la volan! Dioszegi: „L-a prins poliția la 3 noaptea. O să aibă dosar penal. Reziliem dacă putem”
DOSAR PENAL
Jucătorul lui Sepsi, beat la volan! Dioszegi: „L-a prins poliția la 3 noaptea. O să aibă dosar penal. Reziliem dacă putem”

Ciobotariu e așteptat la Voluntari dacă e demis de Sepsi

În cazul în care va fi dat afară de Sepsi, Ciobotariu e așteptat la FC Voluntari, conform surselor Gazetei Sporturilor. Șefii echipei ilfovene vor să îl demită de câteva săptămâni pe Ilie Poenaru, dar încă nu au găsit varianta potrivită de înlocuitor, un antrenor în care să aibă încredere.

Iar Ciobotariu e exact omul potrivit în viziunea conducerii de la FC Voluntari. Liviu a plecat de la echipă În vară, după un parcurs bun în sezonul trecut, în care echipa ilfoveană nu a avut emoții în privința retrogradării. 

Mai mult, Voluntari a jucat în semifinala barajului pentru un loc în preliminariile Conference League, pierdută cu FCU Craiova (3-3, 4-5 la penalty-uri). În acest sezon, echipa condusă de Ilie Poeanru a acumulat 12 puncte în 12 meciuri și e pe locul 13, de baraj de menținere/promovare.

Sepsi, cu Ciobotariu pe bancă, are tot 12 puncte în 12 meciuri și e pe locul 12 în Liga 1.

VIDEO. Toate informațiile înainte de FCSB - Voluntari

Citește și:

Demitere de antrenor în Superliga? » Ședința decisivă a fost setată: „Suntem în groapă!”
REACȚIE
Demitere de antrenor în Superliga? » Ședința decisivă a fost setată: „Suntem în groapă!”
Deficit URIAȘ la o echipă din SuperLiga » Patronul spune tot: „Să vă prezint informațiile”
FINANCIAR
Deficit URIAȘ la o echipă din SuperLiga » Patronul spune tot: „Să vă prezint informațiile”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
fibra
fibra  •  20 Octombrie 2023, 16:18

Probabil ca jucatorilor nu le mai "place" munca la care ii pune antrenorul,ca doar tot ei au avut 11 meciuri fara infrangere.Asa e cand ti se uraste cu binele.

Danpinalty
Danpinalty  •  20 Octombrie 2023, 15:23

Voluntari ia antrenorul lui Sepsi, Chiajna antrenorul Voluntariului, Botosani antrenorul Chiajnei, Fcu Craiova antrenorul Botosanului, Petrolul pe al Craiovei si Sepsi pe al Petrolului. Pentru 5-6 etape, dupa care round and round we go pana ajungem inapoi, cu Ciobi la Sepsi

gazistu
gazistu  •  20 Octombrie 2023, 15:02

S-AU Convins cu cu Ciobi... pana la urma Bergodi asa cum era el, isi castiga majoritatea meciurilor (unde era posibil)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează