FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV LOVITURA ANULUI Ionuț Negoiță îi dă gratis clubul lui Ion Țiriac: „Sper să accepte și să readucă Dinamo unde îi e locul”

Ion Țiriac // foto: Guliver/Getty Images
Ion Țiriac // foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 20 iulie 2019 11:12

Ionuț Negoiță vrea să cedeze cu orice preț pachetul de acțiuni de la Dinamo. Aflat în negocieri cu afaceristul Claudiu Florică, boss-ul de la RIN aruncă mingea în terenul lui Ion Țiriac (80 de ani), cel care i-a ironizat pe „câini” zilele trecute, la evenimentul de pe Arena Națională dedicat Simonei Halep.

Contactat de GSP.ro, pentru a comenta pastila de satiră a lui Țiriac, Negoiță a anunțat că îi cedează clubul gratis fostului tenismen. 

„Domnul Țiriac este un dinamovist pursânge. Are o expertiză sportivă de necontestat, a organizat și organizează turnee la cel mai înalt nivel, are o avere considerabilă, prin urmare cred că este cea mai bună soluție pentru Dinamo.

Și îmi exprim disponibilitatea fermă de a-i ceda gratuit pachetul majoritar de acțiuni la Dinamo. Cu o minimă condiție, anume aceea de a realiza investiții în club prin care să readucă Dinamo acolo unde îi este locul, să facă performanță. În condițiile in care îl cedez gratuit, cred că este o afacere extrem de bună pentru dânsul și sper sa accepte și să reușească sa readucă Dinamo acolo unde ii este locul”, a declarat Ionuț Negoiță, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

„Într-un joc de tenis, cum se spune pe englezeşte, într-un game, 30-0 sau 0-30 este cel mai important scor. Ca 2-0 la fotbal. Bine, încă n-a fost 30-0 la fotbal, dar aşa cum se duce Dinamo, poate iese. Îmi pare rău, Dinamo e echipa mea. Să ne întoarcem la tenis” Ion Țiriac, în urmă cu 3 zile

EXCLUSIV Dumitru Dragomir, prima reacție despre oferta bombă a lui Negoiță pentru Ion Țiriac: „E om deștept, nu pune botul la prostii. Negoiță e un puști simpatic”

De ce n-a investit niciodată în fotbal

Deși mule voci îl consideră cel mai bogat român la ora actuală, Ion Țiriac a explicat, într-un amplu interviu acordat Gazetei, motivul pentru care n-a vrut niciodată să investească în fotbal.

„Nu m-a tentat niciodată să investesc în fotbal pentru că e un sport la care nu mă pricep. N-am vrut să fiu nici politician tot fiindcă nu mă pricep. Sunt alții care se pricep foarte mult”, a explicat Ion Țiriac pentru GSP.

Chiar dacă spune că nu se pricepe la fotbal, Țiriac e un suporter înfocat al naționalei României: „Singura mea tristețe este legată de fotbalul românesc. M-a costat o avere, fiindcă la fiecare meci de Mondiale, Europene sau altele am făcut tot felul de trasee: ia avionul, du-te, vezi meciul, ia avionul, pleacă înapoi la treabă. Cred că am mers la 99% dintre partidele echipei naționale, dar n-am cerut un bilet de la FRF”.

Negocieri avansate cu Claudiu Florică  

Până la un eventual semn din partea multimiliardarului Țiriac, Negoiță se află în discuții avansate pentru cedarea clubului cu afaceristul Claudiu Florică, implicat în trecut în Dosarul Microsoft. Gazeta Sporturilor a scris despre acest subiect încă din luna iunie, oferind detalii despre contextul tranzacției. 

Deși are probleme serioase cu justiția, Florică ar vrea să cumpere Dinamo pentru fiul său, care este pasionat de fotbal. Florică negociază cu Negoiță preluarea a 51% din pachetul total de 93% din acțiunile pe care șeful de la RIN le are la Dinamo.

Vezi și: VIDEO Ion Țiriac, reacție fabuloasă! Cum a ironizat-o pe Dinamo pe Arena Națională

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (78)
1446025852379084
Dragos Nastase  •  20 Iulie 2019, 19:40

Ma voi santeti ziaristi ? Voi considerati ca asta e o stire ? Deci mistourile si ironiile ieftine ale unor persoane voi le considerati stiri sportive ? Manelistilor

lapusneanul
lapusneanul  •  20 Iulie 2019, 19:16

pianistul nu-i prost.:).toti care il iau la misto sunt " taxati" imediat....le " vinde " clubul...hahaha.... stie ca nu o sa vrea nimeni ..... e un fel de hopa mitica, pica mereu in picioare dupa astfel de clinciuri...

clubsteaua
clubsteaua  •  20 Iulie 2019, 18:58
Postat de lad1979 pe 20 Iulie 2019, 18:56

Dupa investitii zero, asa cum ne-a obisnuit in fiecare sezon, vrea sa vanda din actiuni, dar, cum ne-a obisnuit, cu investitii minime si cuvinte mari, declaratii de atasament, dinamovist de mic, se face ca vinde altora, unii utopici si care se fac ca negociaza cu el. Lasa-ne, ba. Du-te tare. De cand ai venit am intrat in mediocritate, vin toti pe Dinamo sa ia trei puncte, nu vin sa scape cu cat mai putine. MINCINOSULE!

tot timpul ati fost in medicoritate voi cei din vitan barzesti. de 13 ani nu ati mai luat un titlu sau terminat pe locul 2,nu numai de cand a venit negoitza.

Vezi toate comentariile (78)
Comentează