FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL

FOTO Rusandu a făcut praf FCSB - Farul: a dictat o eliminare penibilă!

Damien Dussaut (27 de ani) a fost eliminat în minutul 78 al meciului dintre FCSB și Farul, la scorul de 1-0 pentru bucureșteni. +15   FOTO
Damien Dussaut (27 de ani) a fost eliminat în minutul 78 al meciului dintre FCSB și Farul, la scorul de 1-0 pentru bucureșteni.

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2022 22:32 / Actualizat marti, 15 martie 2022 01:59

Damien Dussaut (27 de ani) a fost eliminat în minutul 78 al meciului dintre FCSB și Farul, la scorul de 1-0 pentru bucureșteni. Decizia „centralului” Lucian Rusandu a fost eronată!

Eliminarea lui Dussaut este una ridicolă. Apărătorul Farului a văzut două cartonașe galbene în aceeași fază, pentru două „infracțiuni” comise la distanță de 10 secunde, într-o zona neutră, la 40-50 de metri de poarta adversă.

FCSB, iertată de un penalty cât casa în meciul cu Farul!
FCSB - FARUL
FCSB, iertată de un penalty cât casa în meciul cu Farul!

Dussaut, eliminat în FCSB - Farul 

Dussaut a fost depășit ușor de Florin Tănase la centrul terenului și a încercat să oprească acțiunea gazdelor printr-o ținere de tricou. Arbitrul Lucian Rusandu a lăsat avantaj, nu a oprit jocul pentru a-i arăta avertismentul cuvenit. 

+11 FOTO

Apărătorul francez a încercat să revină în dispozitivul defensiv. L-a ajuns din urmă pe Octavian Popescu, dar l-a lovit evident peste picior chiar sub ochii „centralului”. 

Rusandu i-a arătat două cartonașe galbene și l-a eliminat, spre nedumerirea celor de pe gazon. 

Rusandu a făcut praf FCSB - Farul: a dictat o eliminare penibilă!

La unul dintre cartonașe e acoperit, la primul, când l-a tras pe Tănase. Al doilea e un fault normal, de joc, neglijent. Nu trebuia să dea al doilea galben, ci doar o lovitură directă. Regulamentar, se pot da două galbene în aceeași fază, dar una dintre abateri nu necesita avertisment 
- Florin Chivulete, fost arbitru, la GSP LIVE

Rusandu a avut probleme și la meciul Chindia - FCSB 0-1, în tur: un eliminat de la Chindia și penalty controversat pentru FCSB în ultimul minut.

Clasamentul Ligii 1, după FCSB - Farul

VIDEO Dezvăluiri fabuloase despre Ştefan Târnovanu, ultima „perlă” din curtea celor de la FCSB: „L-am mai prins cu una, cu alta, cu ţigărica”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Dinamo a pierdut un proces de 130.000 de euro la TAS » Fotbalistul a acuzat că i-a fost falsificată semnătura

Modificări în programul etapei a 2-a din play-out Liga 1 » Când se joacă Academica Clinceni – FC Rapid

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (29)
tororosso
tororosso  •  15 Martie 2022, 14:39

eliminare penibilă ? așiii , penibil este acela care nu cunoaște regulamentul . Două cartonașe galbene sunt echivalentul unui cartonaș roșu în cazul de față este corect acordat și al doilea galben urmat de cel roșu după faultul repetat în aceiași fază și de același jucător .

corectu
corectu  •  15 Martie 2022, 10:15

Cine semnează articolul? Ridicol.

ionica007
ionica007  •  15 Martie 2022, 09:37

Faultul la lemnTanase nu a fost niciodata de ''galben'', nu mai cautati justificari... Insa meciul s-a rupt la faza la care *** nu a acordat penalty...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close