FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCSB

Lui Gigi Becali i-a ajuns! Dispare după Voluntari - FCSB: „Nu o să mai joace, voiam să îl scot în minutul 25. Nu se poate așa ceva!”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat joi, 29 februarie 2024 23:19 / Actualizat vineri, 01 martie 2024 00:13

Voluntari - FCSB 1-2. Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, a declarat că nu se va mai baza pe Luis Phelipe, titular în meciul cu ilfovenii.

De asemenea, Becali i-a criticat și pe Lixandru și Tavi Popescu, scoși și ei la pauză, alături de Luis Phelipe. În schimb, patronul de la FCSB l-a lăudat pe Baba Alhassan, care va fi titular cu Petrolul.

Gigi Becali, după Voluntari - FCSB: „Nu mă mai bazez pe Luis Phelipe”

„A rămas puțină răbdare cu Phelipe. Am avut mare încredere, dar a pierdut toate mingile. Nu mai driblează pe nimeni, pase doar la adversar. Nu merge așa. Anul ăsta nu ne punem baza în el, nu mai avem timp, că vin meciuri tari. Nu mai joc cu el din prima, joc cu Baba Alhassan titular. Iar de pe bancă îl bag pe Miculescu.

Cu Baba am controlat jocul, nu se precipită, nu îi e teamă, nu are niciun fel de frică. Am greșit echipa de start. Pe Luis Phelipe am vrut să îl scot în minutul 25. Dar am vorbit cu MM și a zis că la pauză. Nu se poate în halul ăsta”, a declarat Gigi Becali la Prima Sport 1.

„Schimbările la pauză sunt un exemplu pentru jucători. Un duș rece, să înțeleagă că fotbalul e război. Dacă ești relaxat, îți fură varza. Am intrat prea relaxați, prea lenți. Am făcut 3 schimbări. Tavi Popescu să înțeleagă că nu merge cu pipăitul mingii. E război la fotbal.

Luis Phelipe le-a pierdut pe toate. Au fost 3 schimbări, pentru că jucătorii pe care i-am scos nu au contat. Nu au contat nici Lixandru, nici Tavi, nici Phelipe. Dacă ai 3 care nu contează, te bate Voluntari”, a mai declarat Gigi Becali, potrivit sursei citate.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Galeria FCSB a dominat fondul sonor la meciul cu FC Voluntari

Citește și:

„Hoțului de hoți i-e frică!” » Negoiță, insinuare frontală la adresa lui Gigi Becali: „Și cu asta am spus tot!”
FCSB
„Hoțului de hoți i-e frică!” » Negoiță, insinuare frontală la adresa lui Gigi Becali: „Și cu asta am spus tot!”
Gigi Becali a anunțat care este primul jucător care va veni la FCSB în sezonul viitor: „Îl iau la vară. N-avem niciunul ca el în România”
FCSB
Gigi Becali a anunțat care este primul jucător care va veni la FCSB în sezonul viitor: „Îl iau la vară. N-avem niciunul ca el în România”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (54)
atthur
atthur  •  03 Martie 2024, 21:30
Postat de muzzi1 pe 01 Martie 2024, 21:12

poti scrie mult si prost! stai linistit, esti singurul *** care crede ca s-a *** ceva inteligent, ***

Tu, in schimb,scrii puțin și prost***...!!!...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dr.jivago
dr.jivago  •  02 Martie 2024, 10:11
Postat de concret pe 01 Martie 2024, 10:11

Da, idolul tau le stie pe toate, e si analist financiar si director sportiv si antrenor si cioban. Intrebarea e cum de unul ca tine e in libertate, ca la cum gandesti, esti un pericol pentru cei din jur.

In afara faptului ca, esti nițel agramat si nu ai proprietatea cuvintelor, dupa parerea ta de viermicultor, sa dai dreptate unui ins , il consideri automat ,idol? Nu mai comentez faptul ca, ai porniri stahanoviste ,sa-i arestezi pe toti ,care nu-ti impărtășesc ideile discriminatorii ? Si ca supliment, asa o intrebare mai personala, te-au "ranit" cumva vreun cioban in scurta ta excursie pe Terra ?

muzzi1
muzzi1  •  01 Martie 2024, 21:12
Postat de atthur pe 01 Martie 2024, 14:55

Uite,o să scriu acum mai mult: nu fotbaliștii sunt fomisti,ci tu.Si cred că problema e de la creier,adică lipsa lui,in ce te privește. Și renunță cu grația unui elefent in grădina cu trandafiri la acest"dialog",că pot scrie și mai mult.Haidi,pa...!!!...

poti scrie mult si prost! stai linistit, esti singurul *** care crede ca s-a *** ceva inteligent, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează