FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Decizia luată de Leo Grozavu în privința lui Phelipe, jucătorul care a semnat cu FCSB în plin campionat

Leo Grozavu / Sursă foto: Facebook@ Poli Iași
Leo Grozavu / Sursă foto: Facebook@ Poli Iași

Articol de , - Publicat sambata, 09 decembrie 2023 13:35 / Actualizat sambata, 09 decembrie 2023 15:12

Luis Phelipe (23 de ani), extrema de la Poli Iași, a semnat cu FCSB și se va alătura lotului roș-albaștrilor în ianuarie. Cum cele două echipe se vor întâlni pe 19 decembrie, Leo Grozavu, antrenorul ieșenilor, a decis să nu îl folosească pe brazilian cu echipa lui Gigi Becali.

Totul e semnat, Phelipe e noul jucător de la FCSB. S-au căutat variante de împrumut, dar nu s-a ajuns la un acord, iar cele două echipe s-au înțeles pentru un transfer definitiv. Aceasta a fost marea dorință a jucătorului care venise la Iași în vară, potrivit surselor GSP.

Salariul cerut de atacantul de la Sheriff, dorit de FCSB » Ar intra direct în top 3
FCSB
Salariul cerut de atacantul de la Sheriff, dorit de FCSB » Ar intra direct în top 3

Luis Phelipe nu va juca în Poli Iași - FCSB

Poli Iași mai are două meciuri în acest an, ambele cu echipe care se bat la titlu, Universitatea Craiova (16 decembrie) și FCSB (19 decembrie). Luis Phelipe va juca împotriva oltenilor ultimul lui meci la echipa ieșeană.

Leo Grozavu a decis să nu-l folosească la duelul din Copou cu FCSB. Nu s-a semnat o clauză în acest sens, este strict decizia antrenorului.

Brazilianul cotat la 350.000 de euro pe transfermarkt.com a jucat 19 meciuri pentru Poli până în acest moment, a marcat 3 goluri și a dat 4 assist-uri.

Luis Phelipe, crescut la academia Red Bull și la Santos

Phelipe a venit în această vară la Iași, liber de contract, după despărțirea de Atlético Clube Goianiense, din Brazilia. A fost junior la Santos, clubul uriaș din Brazilia pentru care au evoluat jucători ca Pele și Neymar.

La 15 ani s-a mutat la academia Red Bull din Brazilia, pentru ca după majorat să ajungă în Europa, la Red Bull Salzburg. N-a apucat însă să evolueze pentru campioana Austriei, fiind împrumutat, pe rând, la Liefering, Red Bull Bragantino, Lugano și Team Ticino.

În 2022 a semnat cu Atletico Goianiense, în Brazilia, dar și de acolo a fost împrumutat la Nautico, Botafogo și apoi Paysandu. Cele mai multe șanse le-a primit la Liefering, în liga a doua austriacă, unde a marcat 4 goluri în 19 partide.

Citește și:

Îl pune în gardă pe mingicarul Superligii: „Riști să intri în malaxorul lui Becali!”
FCSB
Îl pune în gardă pe mingicarul Superligii: „Riști să intri în malaxorul lui Becali!”
Noul jucător de la FCSB, avertizat din start: „30 de minute îi trebuie lui Gigi”
FCSB
Noul jucător de la FCSB, avertizat din start: „30 de minute îi trebuie lui Gigi”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (31)
johnwayne
johnwayne  •  09 Decembrie 2023, 20:19
Postat de octavcne pe 09 Decembrie 2023, 19:51

Iasi-ul sa nu se mai planga ca nu au bani, conditii etc. 200.000 e un apartament in Copou. Tu vinzi un jucator esential pentru echipa, si probabil unul din primii 10 ai campionatului pe aceasta suma, ...o mare prostie, si o echipa manageriala jalnica, sau care a primit niscaiva bani negri.

vezi ca mai detine iasi si 20% dintr-un viitor transfer. daca il vindem pe 5 milioane mai ia iasiul inca un milion de euro. daca ai asa mare incredere in el inseamna ca deal-ul a fost excelent.

johnwayne
johnwayne  •  09 Decembrie 2023, 20:17
Postat de VardyParty pe 09 Decembrie 2023, 19:06

Johnny, ma scuzi, tie nu-ti trebuie cafele. Vorba ceea, iti trebuie mult mai mult decât atât. Ca asa e forbalu'.

adevarul doare,dar adevarul trebuie sa te trezeasca si la realitate bai baiete.

johnwayne
johnwayne  •  09 Decembrie 2023, 20:17
Postat de danutcornel pe 09 Decembrie 2023, 19:32

steaua e in liga a doua

daca era in liga a 2-a nu erai tu aici. Steaua este doar in liga 1. dar daca iti faci probleme de clona csa,poti sa o stergi deja de pe lista ca urmeaza sa fie desfiintata.,

Vezi toate comentariile (31)
Comentează