FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Petrolul își aduce portar cu peste 10 ani petrecuți în fotbalul italian + Prahovenii, în negocieri cu FCSB pentru un atacant

Lukas Zima, transferat de Petrolul Ploiești. 
Foto: Imago
Lukas Zima, transferat de Petrolul Ploiești. Foto: Imago

Articol de , - Publicat luni, 12 iunie 2023 18:10 / Actualizat luni, 12 iunie 2023 21:00

Petrolul este aproape de a aduce doi jucători, după ce, duminică, a anunțat că se desparte de nu mai puțin de 5 fotbaliști. „Lupii galbeni” au perfectat transferul portarului ceh Lukas Zima (29 de ani), de la formația olandeză Venlo. 

Lukas Zima ar urma să efectueze vizita medicală în următoarele zile și să semneze contractul cu formația prahoveană, scriu cei de la ProSport. 

Florinel Coman n-a trecut peste pierderea titlului: „Un an ratat pentru noi” + ce spune despre „dubla” cu Elveția și Kosovo
FCSB
Florinel Coman n-a trecut peste pierderea titlului: „Un an ratat pentru noi” + ce spune despre „dubla” cu Elveția și Kosovo

Lukas Zima, noul portar de la Petrolul

Crescut de Slavia Praga, Lukas Zima a ajuns în iulie 2021 la Venlo, după despărțirea de Genoa, formație care l-a împrumutat de-a lungul timpului la formații precum Reggiana, Unione Venezia, Mantova, Perugia și Livorno. La Genoa se transferase în iulie 2011, de la Slavia Praga, în schimbul unui milion de euro. 

A bifat în tricoul olandezilor 25 de meciuri, reușind să mențină poarta intactă în 5 rânduri. În acest sezon, cehul are numai 8 apariții în tricoul lui Venlo. A încasat 15 goluri. 

Ianis Stoica, atacantul lui FCSB, dorit și el de Petrolul 

Din informațiile Gazetei Sporturilor, un alt fotbalist dorit de cei de la Petrolul Ploiești este atacantul Ianis Stoica (20 de ani), jucător care aparține de FCSB. „Lupii galbeni” și roș-albaștrii se află în discuții pentru trecerea lui Ianis Stoica pe „Ilie Oană”. 

Cel mai probabil, Stoica ar ajunge sub formă de împrumut la formația ploieșteană. Ar fi pentru a doua oară în carieră când Ianis Stoica îmbracă tricoul Petrolului. El a mai fost împrumutat de FCSB la Ploiești în perioada iulie 2019 - ianuarie 2020. A jucat atunci 8 partide, fără să înscrie vreun gol sau să dea vreo pasă decisivă.

Petrolul își aduce portar cu peste 10 ani petrecuți în fotbalul italian + Prahovenii, în negocieri cu FCSB pentru un atacant
Ianis Stoica / Sursă foto: Iosif Popescu (Gazeta Sporturilor)

Stoica a jucat în a doua parte a acestui sezon la Universitatea Cluj, tot sub formă de împrumut de la FCSB. A adunat 10 meciuri, nicio realizare. 

Citește și: 

Planul lui Mihai Rotaru pentru titlu » El va fi „locomotiva” Universității Craiova

Antonio Sefer, prezentat la noua echipă! Primele imagini

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează