FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

FOTO CSU Craiova și-a prezentat noul transfer » Ce număr va purta Lyes Houri

Lyes Houri, pe „Ion Oblemenco”, alături de unul dintre impresarii săi
Lyes Houri, pe „Ion Oblemenco”, alături de unul dintre impresarii săi

Articol de - Publicat marti, 31 august 2021 11:15 / Actualizat marti, 31 august 2021 11:29

CS Universitatea Craiova a rezolvat transferul mijlocașului Lyes Houri (25 de ani), îmrpumutat de la MOL Fehervar pentru un sezon.

CSU Craiova se întărește în ultima săptămână în care pot fi realizate transferuri în Liga 1. Oltenii au anunțat oficial transferul lui Lyes Houri, mijlocaș ofensiv de 1,69 metri, care a fost adus sub formă de împrumut de la MOL Fehervar, din Ungaria. Potrivit clubului din Bănie, Craiova va avea opțiune de cumpărare definitivă la finalul împrumutului.

CSU Craiova a anunțat transferul lui Lyes Houri 

Houri va purta tricoul cu numărul 15 la Craiova și este prezentat de alb-albaștri chiar în aceste momente. Îmbrăcat în tricoul celor de la Universitatea, a pășit pe gazonul arenei din Complexul Sportiv Craiova pentru primele fotografii în alb-albastru. 

CSU Craiova și-a prezentat noul transfer » Ce număr va purta Lyes Houri
Lyes Houri, pe „Ion Oblemenco”, alături de unul dintre impresarii săi

Houri revine în fotbalul românesc la 1 an și jumătate după despărțirea de Viitorul Constanța. La echipa condusă la acea vreme de Gică Hagi, Houri a reușit să câștige singurele trofee din carieră, Cupa și Supercupa României, în sezonul 2019-2020.

5goluri în 58 de meciuri a avut Houri în tricoul celor de la Viitorul

CSU Craiova și-a prezentat noul transfer » Ce număr va purta Lyes Houri
Lyes Houri, lângă Marius Avram, unul dintre cei 3 agenți care-l reprezintă

CSU Craiova a renunțat la Joseph Minala

Joseph Minala (25 de ani) nu va ajunge sub comanda lui Laurențiu Reghecampf. Deși s-a antrenat cu echipa olteană în ultimele săpămâni, camerunezul nu va semna cu CSU Craiova până la urmă. Minala nu a reușit să-l convingă pe Reghecampf în pregătire și nu i se va acorda un contract cu echipa olteană.

Joseph Minala a devenit celebru în perioada junioratului de la Lazio, după ce mai multe voci din Italia l-au acuzat că minte în privința vârstei. Scandalul l-a afectat, iar mijlocașul camerunez a fost împrumutat de clubul din capitala Italiei la Bari, Salernitana sau QD Huanghai, în China. Din această vară a devenit liber de contract.

În 2014, pe când evolua pentru Lazio Primavera, Minala avea, oficial, 17 ani, dar mai multe cluburi au făcut plângere, susţinând că era mult mai în vîrstă.

„Nu are 17 ani, ci 37”, a susţinut chiar un prieten din copilărie, însă Lazio a contrat: „Actele lui sunt în regulă”. Iar impresarul a completat: „Vorbiţi cu el şi veţi realiza că are 17 ani”. Federația italiană a confirmat ulterior că era junior.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Chiar este echipa lui Edi! Motivele pentru care Gigi Becali i-a cedat toată puterea lui Iordănescu

Nu acceptă plecarea lui Copilu! » 3 „grei” din vestiarul CFR-ului vor să părăsească echipa: Chipciu își depune memoriu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
m4blue88
m4blue88  •  31 August 2021, 16:09
Postat de Popa Basca pe 31 August 2021, 13:37

Mai mult ca sigur,au gresit! Trebuia sa scrie "cu Man",dar au avut o scapare!Capisci? Dintre toti fotbalistii exportati de Romania in ultimii 20 de ani,Mihaila are in cea mai mare masura acele calitati unice care-l pot transforma intr-un mare fotbalist.Daca nu va mai avea probleme cu pubalgia,Mihaila va fi de departe cel mai valoros fotbalist de la Parma.

De acord!

lionforever
lionforever  •  31 August 2021, 15:57
Postat de relu1250 pe 31 August 2021, 14:04

Un transfer,care nu va aduce mare profit in jocul echipei. Daca luam ce arunca ungurii,nu e de bun augur. Oricum,o data cu venirea lui Dan Petrescu la CFR,nu e cazul sa se mai gandeasca vreo alta echipa la campionat,e deja ocupatpentru cel putin doi ani.

CFR e aproape de insolventa daca nu fac puncte in conference league sa ia niste banuti de acolo degeaba il aduc oe Petrescu ca deja sunt jucatori cu 3 luni restanțe salariale si mai lăsați proastele obiceiuri "a nu e bun ala trebuua alalat" cand juca la hagi era bun acum nu mai este așteptați să-l vedeti in teren si dupa 9-10 meciuri comentati

relu1250
relu1250  •  31 August 2021, 14:04

Un transfer,care nu va aduce mare profit in jocul echipei. Daca luam ce arunca ungurii,nu e de bun augur. Oricum,o data cu venirea lui Dan Petrescu la CFR,nu e cazul sa se mai gandeasca vreo alta echipa la campionat,e deja ocupatpentru cel putin doi ani.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează