FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

FOTO Universitatea Craiova și-a anunțat noul transfer: „E apt pentru derby-ul cu FCSB”

Lyes Houri a semnat cu CSU Craiova
Lyes Houri a semnat cu CSU Craiova

Articol de - Publicat marti, 29 august 2023 12:45 / Actualizat marti, 29 august 2023 12:55

Așa cum era de așteptat, mijlocașul ofensiv Lyes Houri (27 de ani) a semnat astăzi pe 3 sezoane cu Universitatea Craiova. Francezul ar putea apărea în alb-albastru chiar sâmbătă, la derby-ul cu FCSB din Ghencea.

Clubul din Bănie a anunțat oficial transferul lui Lyes Houri, mijlocaș ofensiv care a mai îmbrăcat echipamentul „juveților” în sezonul 2021/2022, împrumutat atunci de la Fehervar.

De această dată, Houri a semnat din postura de fotbalist liber de contract. Înțelegerea convenită cu CSU Craiova se întinde pe 3 ani, până în vara lui 2026.

Cel mai slab din ultimul an! » Becali a scos din formă un fotbalist esențial
FCSB
Cel mai slab din ultimul an! » Becali a scos din formă un fotbalist esențial

Lyes Houri, transferat de Universitatea Craiova

Lyes Houri se pregătește deja sub comanda lui Laurențiu Reghecampf și este apt pentru derby-ul de sâmbătă cu FCSB”, au transmis oltenii. Meciul contra roș-albaștrilor va avea loc pe 2 septembrie, la ora 21:45.

Oficializarea transferului era doar o chestiune de timp. Houri a fost prezent în tribunele arenei din Ovidiu la duelul Farul - Universitatea Craiova, scor 2-0. A asistat la meci dintr-o lojă, alături de membri ai staff-ului naționalei României, Florin Constantinovici, Ionel Gane și Alexandru Radu.

Houri vrea să-și relanseze cariera la CS Universitatea Craiova

În stagiunea recent încheiată, francezul a strâns doar 19 meciuri în toate competițiile pentru Fehervar. Nu a marcat niciun gol, dar a oferit două pase decisive.

Houri, mijlocaș dinamic, de 1,69 metri, a evoluat în România mai întâi sub comanda lui Gică Hagi, la Viitorul, actuala Farul, între iulie 2018 și ianuarie 2020. Francezul a fost vândut la MOL Fehervar pentru 600.000 de euro, iar maghiarii i-au reziliat contractul luni.

Mai multe știri din Liga 1: 

FCU Craiova a atacat la ÎCCJ decizia privind palmaresul Științei

Nicolescu a primit replica din partea acționarului „Dinamo Socios”: „A intervenit brusc, aproape violent. A acționat la ordinul șefului!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  31 August 2023, 21:06
Postat de FCUCraiova pe 31 August 2023, 17:20

***

Zi ma, ***! Zicea mititelu ca va face dream team odata cu noul nume, Unica Craiova, luati primul titlu din istorie cu Sumi la conducere

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

FCUCraiova
FCUCraiova  •  31 August 2023, 17:20
Postat de AdrianUCV1948 pe 30 August 2023, 00:39

Cum a ramas, vine Sumudica?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dandana
dandana  •  31 August 2023, 08:09
Postat de Nea.Marin pe 29 August 2023, 23:44

:)))

Și vrei sa te transfere pe tine *** Serios! Asta se poate, ce a investiți mititelu mai mult. Bai Gogoașă vrea o echipă, tu ce mama dracu faci. Îl iubești asa tare pe junior ca îți dai viata pentru el? Am o întrebare! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează