FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Transfer pentru Reghecampf la Craiova » A luat un fost mijlocaș de la Viitorul

Lyes Houri
Foto:Imago
Lyes Houri Foto:Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 august 2021 20:58 / Actualizat sambata, 28 august 2021 21:36

Lyes Houri (25 de ani) va fi noul jucător al celor de la CSU Craiova.

Mijlocașul francez al celor de la Fehervar va ajunge sub formă de împrumut în Bănie.

Anunțul a fost făcut de jurnalistul GSP Remus Răureanu în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”. Astfel, Houri ar urma să semneze mâine cu oltenii, acesta venind împrumut cu opțiune de cumpărare definitivă.

Houri revine în România

Micuțul mijlocaș revine în fotbalul românesc la 1 an și jumătate după despărțirea de Viitorul Constanța. La echipa condusă la acea vreme de Gică Hagi, Houri a reușit să câștige singurele trofee din carieră, Cupa și Supercupa României, în sezonul 2019-2020.

5goluri în 58 de meciuri a avut Houri în tricoul celor de la Viitorul

CSU Craiova îl vrea și pe Ongenda

După ce Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, anunțase în exclusivitate pentru GSP că a refuzat o ofertă de la CSU Craiova de 150.000 de euro în schimbul mijlocașului francez, oltenii au făcut o nouă propunere.

Acum, formația lui Mihai Rotaru a pus pe masă 300.000 de euro pentru Hervin Ongenda. În plus, FC Botoşani va mai rămâne cu 10% dintr-un viitor transfer al jucătorului. De asemenea, moldovenii ar putea încasa mai mulți bani dacă această ofertă va fi acceptată de formaţia patronată de Valeriu Iftime. 

Botoșani ar urma să mai încaseze 50.000 de euro în cazul în care, pe durata contractului jucătorului, CSU Craiova se califică în grupele Europa League. Suma creşte în cazul în care oltenii s-ar califica în grupele Ligii Campionilor. 

În aceste condiţii, FC Botoşani ar urma să mai primească încă 100.000 de euro, anunță Fanatik.

Joseph Minala, aproape de CSU Craiova

Joseph Minala a devenit celebru în perioada junioratului de la Lazio, după ce mai multe voci din Italia l-au acuzat că minte în privința vârstei. Scandalul l-a afectat, iar mijlocașul camerunez a fost împrumutat de clubul din capitala Italiei la Bari, Salernitana sau QD Huanghai, în China. Din această vară a devenit liber de contract.

Mihai Rotaru vrea să îl aducă la CS Universitatea Craiova pe Joseph Minala, informează Fanatik. Camerunezul a fost surprins la meciul cu Gaz Metan, unde a schimbat câteva cuvinte cu Alexandru Mitriță, înainte de a urca în tribune alături de un oficial al clubului. 

Minala este un mijlocaș cu centrul de greutate jos, puternic. Poate evolua atât la închidere, cât și în poziția de inter. În acest moment, cota lui pe transfermarkt este de 500.000 de euro.

Citește alte știri din fotbalul românesc:

Sorescu, prima reacție despre transferul la FCSB: „M-aș sacrifica”

MM Stoica, un nou atac la adresa CSA Steaua: „Noi am avut 7.500 de spectatori jucând luni, ei 700” + Ce spune de revenirea în Ghencea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
jony_10
jony_10  •  29 August 2021, 12:40

Forza Știința!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează