FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

exclusiv Mahlangu vrea să revină la Dinamo: „Îmi plac provocările” » Răspuns sec al lui Iuliu Mureșan

Mahlangu vrea să revină la Dinamo: „Îmi plac provocările” » Răspuns sec al lui Iuliu Mureșan
Mahlangu vrea să revină la Dinamo: „Îmi plac provocările” » Răspuns sec al lui Iuliu Mureșan

Articol de - Publicat joi, 02 septembrie 2021 19:20 / Actualizat joi, 02 septembrie 2021 19:33

May Mahlangu, ajuns la 32 de ani, a jucat foarte bine sub comanda lui Cosmin Contra, contribuind și el la sezonul foarte bun 2016/2017, când Dinamo a încheiat ediția pe locul 3 și a câștigat Cupa Ligii. 

În vara 2018, a plecat la Ludogoreț Razgrad pentru jumătate de milion de euro, iar „câinii" au spus că plecarea lui a dislocat echipa pentru ediția 2018/2019, după un început foarte bun. A mai trecut pe la Ordabasy, iar acum e liber de contract și se vehiculează din nou numele său la Dinamo.

„Mă antrenez singur, acasă. Caut un club care să mă aprecieze. Da, am oferte. Dar momentan nu sunt acolo unde mi-aș dori. E posibil să revin la Dinamo, de ce nu? Mi-ar plăcea să mă întorc în România. E o țară caldă, are o cultură deosebită. Familiei mele îi place mult acolo. 

Dinamo e viață, e totul. Sunt mândru ca am dat tot pentru această echipă și îmi pare rău că are probleme. Dar mie îmi plac provocările, despre asta e fotbalul până la urmă”, a declarat Mahlangu pentru soccerladuma.co.za.

Întrebat de GSP dacă îl semnează pe Mahlangu, Iuliu Mureșan a răspuns sec: „Nu”.

Mahlangu vrea să revină la Dinamo: „Îmi plac provocările” » Răspuns sec al lui Iuliu Mureșan

71 de meciuria adunat Mahlangu la Dinamo, marcând de 4 ori și oferind 3 assist-uri

Două transferuri azi la Dinamo

Răzvan Popa (24 de ani, fundaș central) este a doua mutare rezolvată de Dinamo după ridicarea interdicției la transferuri. În această dimineață a semnat și Constantin Nica (28 de ani, fundaș dreapta).

Transferul lui Răzvan Popa a fost intermediat de impresarul Bogdan Apostu. Cei doi s-au fotografiat la sediul lui Dinamo alături de Iuliu Mureșan, administratorul special al clubului alb-roșu. Fundașul a semnat pe un sezon, cu posibilitate de prelungire pe încă unul.

Mahlangu vrea să revină la Dinamo: „Îmi plac provocările” » Răspuns sec al lui Iuliu Mureșan

Cotat la 150.000 euro de către Transfermarkt.com, Popa era liber de contract din iulie, după ce s-a despărțit de Poli Iași. Înainte de aventura din Moldova a mai trecut pe la Gaz Metan, CSU Craiova, iar la juniori a jucat pentru FCSB. Popa a petrecut 4 ani în străinătate, la formațiile de juniori de la Inter Milano, apoi în Spania, la Real Zaragoza și Burgos CF.

Răzvan Popa are 58 de meciuri în prima ligă din România, cele mai multe la Gaz Metan Mediaș. El va lupta pentru un loc de titular în centrul apărării dinamoviste cu Ricardo Grigore, Marco Ehmann, Alin Dudea și Deniz Giafer.

Roș-albii au bătut deja palma cu fundașul Constantin Nica (28 de ani), un fotbalist cu ștate vechi la Dinamo, dar care are doar două meciuri jucate în ultimii trei ani! Acesta a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane.

Mahlangu vrea să revină la Dinamo: „Îmi plac provocările” » Răspuns sec al lui Iuliu Mureșan

„În urma ridicării interdicției de transferuri, Constantin Nica este primul jucător transferat la Dinamo. Crescut de Dinamo, fundașul dreapta a mai activat pentru noi în două rânduri, în perioada 2010-2013, respectiv în sezonul 2017-2018. Bine ai revenit acasă!”, se arată în comunicatul emis în această dimineață de „câini”.

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Ce a remarcat Ianis Zicu la imaginea cu noul transfer al lui Dinamo: „Aș vrea mai multă atenție la detalii care fac diferența”

Au fost puse în vânzare biletele la derby-ul FCSB - Dinamo » „Câinii” vor mai multe: „Vom domina fondul sonor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
bjk86
bjk86  •  03 Septembrie 2021, 11:35

May Mahlangu, ar fi foarte bun pt Dinamo.

creeperno115
creeperno115  •  02 Septembrie 2021, 22:35

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

aress123
aress123  •  02 Septembrie 2021, 21:43
Postat de mirciulica pe 02 Septembrie 2021, 20:43

scoate-l la interval smardoiule de tastatura

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează