FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

A vrut să plece de la FCSB, acum e un dezastru la noua echipă » Și-a enervat deja conducerea: „Trezește-te!”

Edjouma nu confirmă la Bari
Edjouma nu confirmă la Bari

Articol de - Publicat joi, 12 octombrie 2023 16:30 / Actualizat joi, 12 octombrie 2023 16:51

Enervat de tratamentul de care avea parte la FCSB și în special de Gigi Becali, Malcom Edjouma a dorit să plece neapărat în vară. A ajuns în Serie B, sub formă de împrumut la Bari, unde randamentul mijlocașului în vârstă de 27 de ani este inexistent.

FCSB l-a cedat în august pe Edjouma la Bari. Roș-albaștrii au încasat 200.000 de euro pentru împrumutul pe un an și ar mai putea primi încă 600.000 de euro, numai dacă italienii vor dori să-l achiziționeze definitiv pe Malcom vara viitoare, scenariu improbabil în acest moment. Sumele au fost dezvăluite chiar de Becali.

Face Becali o mare greșeală cu Rotariu? » Decizia care poate compromite transferul
FCSB
Face Becali o mare greșeală cu Rotariu? » Decizia care poate compromite transferul

Malcom Edjouma a ajuns rezervă la Bari 

Edjouma nu a reușit să se impună la Bari în cele două luni petrecute la locul 12 din Serie B. A bifat doar 5 partide din 9 posibile și a evoluat puțin, de regulă pe final. Are un singur joc ca titular, 2-2 cu Catanzaro pe 24 septembrie, când a fost schimbat la pauză. De-atunci n-a mai jucat deloc, fiind rezervă neutilizată în precedentele 3 etape.

Folosit în general inter la FCSB, Malcom a fost utilizat ca mijlocaș ofensiv sau chiar atacant de Bari. Însă realizările francezului nu există: nu a marcat niciun gol și nu a oferit vreun assist. Mai mult, n-a șutat niciodată pe poartă, n-a nimerit nicio centrare și a câștigat mai puțin de 35% din dueluri, conform Wyscout.

Criză la Bari, Edjouma e vizat: „Trezește-te!” 

Echipa care a ratat dramatic promovarea în Serie A sezonul trecut face un campionat slab. Bari se clasează abia pe 12 după 9 etape, cu 10 puncte acumulate din 7 remize, o victorie și un eșec. Gruparea din sudul Italiei tocmai a schimbat antrenorul, a fost demis Michele Mignani, iar acum A1 e Pasquale Marino

La conferința de prezentare a noului tehnician, Ciro Polito, directorul sportiv al clubului, i-a transmis un mesaj lui Edjouma.

„Nu e întotdeauna ușor să te adaptezi. În primele partide nu s-a descurcat rău, dar evoluția lui din meciul cu Catanzaro m-a îngrijorat. Trebuie să se trezească!”, a declarat Polito, conform tuttobari.

Sursa citată mai notează că Edjouma va fi trecut în perioada următoare pe o poziție mai defensivă, la mijlocul terenului, după ce italienii s-au convins că Malcom nu poate fi eficient în atac.

A vrut să plece de la FCSB, acum e un dezastru la noua echipă » Și-a enervat deja conducerea: „Trezește-te!”
Malcom Edjouma, în tricoul lui Bari

Malcom Edjouma, caz ciudat la FCSB

Cu 14 goluri și 4 pase decisive în 61 de partide oficiale (toate competițiile), Edjouma n-a reușit să-i ajungă la inimă lui Becali, care ba îl lăsa pe bancă, ba îl schimba după numai o repriză.

Patronul FCSB nu îl considera tot timpul util pe Malcom, credea că prezența lui la mijloc reprezintă un pericol pentru compartimentul defensiv, întrucât acesta ar fi dezorganizat tactic și ar pierde multe baloane.

Astfel, în ciuda cifrelor bune pentru un mijlocaș, Edjouma nu s-a impus ca un titular incontestabil, fapt care l-a determinat să-și dorească o nouă aventură în carieră. 

330.000 €a plătit FCSB în februarie 2022 pentru a-l transfera pe Edjouma de la FC Botoșani

1 milion de eurovalorează acum Edjouma, conform Transfermarkt, cu 500.000 € mai puțin decât în momentul în care o părăsea pe FCSB

VIDEO. Imagini din cantonamentul FCSB din vară: duel Siyabonga Ngezana vs. Malcom Edjouma

Mai multe articole despre FCSB: 

A 5-a „ciorbă reîncălzită” de la FCSB » Becali nu mai ține cont de principiul lui MM Stoica
FCSB
A 5-a „ciorbă reîncălzită” de la FCSB » Becali nu mai ține cont de principiul lui MM Stoica
Becali i-a stabilit postul lui Rotariu: „Noi de asta duceam lipsă”
FCSB
Becali i-a stabilit postul lui Rotariu: „Noi de asta duceam lipsă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Jamm
Jamm  •  12 Octombrie 2023, 18:26
Postat de maradona79 pe 12 Octombrie 2023, 17:01

Inca o perla fecesebista.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexiosas
alexiosas  •  12 Octombrie 2023, 17:24

cata satisfactie pe *** ca nu evolueaza ala bine acolo in loc sa boceasca ca cel mai bun din echipa lor de suflet e un pârț la o echipa de 2 bani dim Serie B

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maradona79
maradona79  •  12 Octombrie 2023, 17:01

Inca o perla fecesebista.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează