FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Pleacă sigur de la FCSB! Nu se mai simte bine la echipă și vrea să dea curs ofertei din Germania

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de , , - Publicat marti, 13 iunie 2023 07:02 / Actualizat marti, 13 iunie 2023 08:44

Malcom Edjouma (26 de ani) nu va merge la Rapid, dar speră să plece în Germania, în liga a doua, de unde are o ofertă de 800.000 de euro. Șansele ca mijlocașul francez să continue la FCSB sunt minime, el nu se mai simte bine în echipa lui Becali.

FCSB își alcătuiește echipa pentru sezonul următor și pierde încontinuu jucători. La unii a renunțat Becali, la Oaidă, la Cristea, la Tamm. Malcom Edjouma nu e pe lista celor dați afară, dar nu va continua nici el printre roș-albaștri.

Gigi Becali, „bomba” perioadei de mercato! S-a înțeles cu jucătorul și semnează în orele următoare
FCSB
Gigi Becali, „bomba” perioadei de mercato! S-a înțeles cu jucătorul și semnează în orele următoare

Edjouma nu mai joacă la FCSB

Mijlocașul francez în vârstă de 26 de ani e dorit și la Rapid, dar șansele să fie făcut acest transfer sunt minime. Gigi a povestit că a discutat cu Șucu, acționarul principal din Giulești, despre mutarea lui Edjouma printre vișinii. 

Fotbalistul nu va continua să joace la FCSB pentru că nu-și mai dorește așa ceva. Apropiați ai săi povestesc că Malcom va face totul ca să forțeze un transfer în vara aceasta, să nu mai petreacă la FCSB încă un an, atât cât mai e valabil contractul.

Agenții lui Edjouma au o ofertă din liga a doua germană, în valoare de 800.000 de euro, și ei speră că Becali va accepta afacerea aceasta, din moment ce în vara anului următor l-ar pierde gratuit pe Malcom.

Gigi a pronunțat deja, în declarațiile oficiale, un preț de un milion și jumătate de euro, o sumă pe care deocamdată nu o oferă nimeni, nici nemții, nici Rapidul.

Edjouma a fost bun, dar nu a contat

Francezul a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai FCSB-ului în sezonul acesta, în care a marcat nouă goluri, deși a lipsit spre final, atunci când a fost accidentat. El e dezamăgit fiindcă Becali nu a ținut cont de prestația sa excelentă și ba l-a schimbat după numai o repriză, ba l-a lăsat rezervă.

Patronul a vorbit, atunci când s-a referit la interesul Rapidului pentru Edjouma, și a clarificat că nu-i va permite să plece ușor la rivali: „Edjouma nu e Oaidă! Nu îl las liber, nu se pune problema să plece altfel decât cu o ofertă foarte bună!". Oaidă a reziliat contractul cu FCSB și a semnat cu Rapid.

23 de meciuriși 4 goluri a adunat Malcom la FC Botoșani, formația de la care l-a cumpărat FCSB. El a jucat în Moldova de-a lungul unui sezon

FCSB nu are multe soluții

Becali l-a folosit pe Edjouma ca inter, nu ca mijlocaș defensiv, și va trebui să îl înlocuiască pe mijlocașul francez. Olaru e un titular cert pentru acel post. Al doilea post poate să fie ocupat de către Ovidiu Popescu sau de către Octavian Popescu. Oaidă mai era și el folosit acolo și a fost lăsat să plece gratuit.

1,5 milioane de eurovalorează Edjouma, conform transfermarkt. El a fost tranzacționat, de-a lungul carierei, doar de la Botoșani la FCSB, contra a 330.000 de euro

VIDEO Gigi Becali recunoaște că n-are „ochi” la transferuri: „Mă mai înșel”

Citește și: 

Gigi Becali „îi fură” jucătorul lui Rotaru, dar spune că nu a încălcat pactul dintre FCSB și CSU Craiova: „Nu are de ce să se supere, habar nu aveam!”

E gata! Arnold Garita, reacție de ultim moment despre venirea la FCSB: „Asta e situația”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (30)
oase92
oase92  •  13 Iunie 2023, 19:16

Pentru Dobermannul. Răspunsul tău e un fel de râde ciob de oală spartă sau, ba pe-a mă-tii. Eu contestam doar decizia conducerii FCSB de a neglija un jucător foarte bun care, ar fi putut contribui, din plin, la un joc mai bun al echipei, în condițiile în care, achizițiile întârzie sau sunt neinspirat făcute. Deci, no offence, D-le Dobermannul! Era vorba doar de Edjouma.

Dobermannul
Dobermannul  •  13 Iunie 2023, 17:11
Postat de oase92 pe 13 Iunie 2023, 16:08

Fixurile lui Gigi, toanele, hachițele lui, gândirea defectuoasă, fac mult rău FCSB-ului și consecințele se văd în ”performanțele” echipei. Edjouma ar trebui păstrat și folosit ca jucător de bază în primul 11. Are calități evidente. Dacă pleacă e clar că cineva din staful echipei a greșit. Cine oare?

Ai dreptate echipa scartaie de nu poate lua mai mult de locul doi. Dar echipele celelalte de la doi in jos cu care tineti voi si care mai si retrogradeaza cum putem sa spunem ca fac?

oase92
oase92  •  13 Iunie 2023, 16:08

Fixurile lui Gigi, toanele, hachițele lui, gândirea defectuoasă, fac mult rău FCSB-ului și consecințele se văd în ”performanțele” echipei. Edjouma ar trebui păstrat și folosit ca jucător de bază în primul 11. Are calități evidente. Dacă pleacă e clar că cineva din staful echipei a greșit. Cine oare?

Vezi toate comentariile (30)
Comentează