FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

L-a dat la FCSB și nu exclude o revenire-șoc: „Îmi pun întrebarea asta”

Baba Alhassan, în roșu // foto: Imago Images
Baba Alhassan, în roșu // foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 06 aprilie 2024 18:00 / Actualizat sambata, 06 aprilie 2024 18:43

Primul transfer al iernii de la FCSB s-ar putea întoarce în vară la clubul care l-a cedat. Baba Alhassan (24 de ani) este urmărit cu atenție de Marius Măldărășanu (48 de ani), fostul lui antrenor de la Hermannstadt.

Tehnicianul a explicat faptul că mijlocașul ghanez este pe placul său, însă consideră că la FCSB nu mai oferă același randament pe care îl oferea la Sibiu.

În contextul în care Gigi Becali (65 de ani) este recunoscut drept un patron care nu are răbdare cu jucătorii abia transferați, „Măldă” își face speranțe că l-ar putea repatria pe Alhassan.

„Rămâi și în sezonul viitor?” » Cel mai dorit antrenor din Superliga dezvăluie negocieri „la sânge”: „Nu pot să te aștept pe tine”
TRATATIVE
„Rămâi și în sezonul viitor?” » Cel mai dorit antrenor din Superliga dezvăluie negocieri „la sânge”: „Nu pot să te aștept pe tine”

Marius Măldărășanu îl urmărește cu atenție pe Alhassan: „Probabil, a văzut deja declarațiile lui Gigi Becali”

Hermannstadt a negociat cu FCSB și a primit 600.000 de euro pentru Alhassan în decembrie 2023. În plus, conform surselor GSP, echipa din Sibiu a păstrat și 20% dintr-un viitor transfer al lui Baba.

Acum, la trei luni distanță de la acea mutare, Măldărășanu a declarat că nu ar spune „nu” unei reveniri a ghanezului la Sibiu.

„Nu știu ce se va întâmpla, îl tot urmărim și mai vorbesc cu staff-ul când mai stăm la masă și tot spun că «Baba nu-i Baba!». L-am văzut, nu e jucătorul pe care îl știm, să ia mingea cu el, să dea dovadă de personalitate, să plece cu 2-3 jucători în spate!

Probabil, știe și el și își spune: «Aoleu, dacă greșesc? Mă scoate, nu mă mai bagă». Probabil, a văzut deja declarațiile patronului despre jucătorul adus de la Iași (n.r. Luis Phelipe, criticat de Becali).

Se poate întâmpla orice, eu îmi pun întrebarea: «Va mai fi motivat?» (n.r. dacă s-ar întoarce la Hermannstadt). Ajungi la un nivel, la FCSB, condiții, terenuri... are și el un agent”, a explicat antrenorul celor de la Sibiu, la podcast-ul lui Pope.

Alhassan ajungea în Liga 1 în 2020, când semna din postura de jucător liber de contract cu Hermannstadt. A promovat cu trupa sibiană în Liga 1 în 2022, iar în primul sezon în Liga 1 a impresionat.

Primul transfer al iernii de la FCSB nu este însă un titular obișnuit al echipei lui Charalambous. El a intrat de cele mai multe ori din postura de rezervă și a bifat 10 meciuri pentru vicecampioana României.

850.000 de euroe cota lui Alhassan, conform Transfermarkt

Match Quiz FCSB - Universitatea Craiova

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Universitatea Craiova și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. GSP live » Analiză post pe post a echipelor FCSB-ului și Universității Craiova: ce verdict a oferit expertul GSP, Raul Rusescu

Citește și alte știri:

Raul Rusescu îl contrazice vehement pe Claudiu Keșeru: „Nu-i adevărat ce a spus!”
FCSB
Raul Rusescu îl contrazice vehement pe Claudiu Keșeru: „Nu-i adevărat ce a spus!”
Prima reacție de la FCSB, după ce a putut să facă Louis Munteanu cu Sepsi: „Nu ai voie!”
REACȚIE
Prima reacție de la FCSB, după ce a putut să facă Louis Munteanu cu Sepsi: „Nu ai voie!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (23)
Dobermannul
Dobermannul  •  07 Aprilie 2024, 22:27
Postat de concret pe 07 Aprilie 2024, 21:07

E minune ca tu reusesti sa faci asta fara sa fii spulberat.

Pacat omule sa traiesti o viata doar urand. Vai de zilele tale.

concret
concret  •  07 Aprilie 2024, 21:07
Postat de Dobermannul pe 06 Aprilie 2024, 22:59

Doamne si tu treci strada fara sa ... patesti ceva.

E minune ca tu reusesti sa faci asta fara sa fii spulberat.

zorrozabal
zorrozabal  •  07 Aprilie 2024, 08:05

Ce e așa de greu de priceput?Când se vede și din curte de la țața Marioara- ca Rapidul N-ARE APARARE!Inainte ii mai„scotea” portarul Moldovan,dar de când marele președinte Daniel Niculae l-a dat pe doi lei(ca sa se duca sa faca bașici pe ***- de atâta frecat banca de rezerve la Atletico de Madrid),Rapidul a ramas in *** gol!Mai treci pe la noi Sapunaru!A rivederci Bergodi!Știe și paznicul de la baza de antrenament, ca apararea e treaba antrenorului!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează