FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA A debutat și Maldonado la Universitatea Craiova » Prima reacție a lui Mihai Rotaru

Denil Maldonado
Denil Maldonado

Articol de - Publicat luni, 15 ianuarie 2024 08:47 / Actualizat luni, 15 ianuarie 2024 08:50

Hondurianul Denil Maldonado, 25 de ani, a debutat duminică în tricoul alb-albastru, în amicalul cu Slovacko (1-1). A arătat siguranță și a fost chiar aproape să înscris un gol, după o fază fixă, detaliu ce i-a atras laude din partea lui Mihai Rotaru.

Universitatea Craiova a efectuat două transferuri în acest mercato. Primul, fundașul dreapta finlandez Pyry Soiri, 29 de ani, a fost titular în ambele amicale din Antalya. 

Hondurianul venit în România să se bată la titlu: „V-am căutat pe Google, am găsit «Dracula». Da, da, am citit și despre Ceaușescu”
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Hondurianul venit în România să se bată la titlu: „V-am căutat pe Google, am găsit «Dracula». Da, da, am citit și despre Ceaușescu”

Al doilea, fundașul central Denil Maldonado, 25 de ani, a intrat în ultima jumătate de oră a meciului cu Slovacko (1-1), de duminică seara.

Denil Maldonado a luat ochii la debut: a câștigat dueluri tari și a fost aproape de gol. Se bate pentru titularizare!

După trei ședințe de pregătire cu juveții, Maldonado a fost folosit de antrenorul Ivaylo Petev în ultima jumătate de oră cu cehii care sunt pe locul 4 în competiția internă. 

Hondurianul l-a înlocuit pe nord-macedoneanul Gjoko Zajkov. De fapt, între cei doi va fi concurență pentru cine să prindă locul de titular, chiar din prima etapă, cu Farul, de duminica viitoare!

200de mii de euro trebuie să plătească oltenii clubului Motagua pentru împrumutul lui Maldonado până la finele lui 2024, după aceea românii având opțiune de cumpărare

Denil a arătat o prestație sigură pentru debut. E adevărat că nici nu s-a complicat, dar a tratat inteligent câteva situații la limită. Știe să oprească mingea cu adversarul lipit de el, a conlucrat bine cu Raul Silva. 

Pasele sale, faptul că a câștigat aproape toate duelurile cu oponenții săi și fiind aproape de gol în finalul partidei, o reluare cu capul după un corner, i-au adus aprecierea patronului echipei, Mihai Rotaru, venit special la meci.

29de meciuri și un gol are Maldonado pentru naționala Hondurasului

"Bravo, bravo!", a reacționat omul de afaceri la adresa ultimului sosit.

VIDEO Denil Maldonado, despre viața sa: „Familia mea, soția, au jucat cel mai important rol”

Ce jucători străini mai sunt în atenția Universității Craiova

Transferurile lui Pyry Soiri și Denil Maldonado, precum și revenirea după împrumutul la U Cluj a lui Alexandru Cîmpanu, nu vor fi singurele mutări din mercato ale alb-albaștrilor.

Juveții caută să mai producă măcar un transfer pentru bătăliile finale din întrecerile interne. Cel puțin doi jucători sunt în atenția oltenilor, rămâne de văzut pe cine vor opta să aducă.

Este vorba de un mijlocaș central georgian Anzor Mekvabishvili, 22 de ani, de la Dinamo Tbilisi. Tânărul fotbalist are deja 13 selecții pentru naționala țării sale, iar cu echipa sa de club a cucerit două titluri de campion și o Supercupă a Georgiei.

Totodată, în atenția alb-albaștrilor mai este un atacant polonez Fabian Piasecki, în vârstă de 28 de ani, de la campioana din Ekstraklasa, Rakow.

Piasecki a evoluat la Rozwój Katowice, Górnik Zabrze, Olimpia Zambrów, Miedź Legnica, Zagłębie Sosnowiec, Śląsk Wrocław și Stal Mielec. A promovat în 2018 cu Miedź Legnica în sezonul 2017-2018 și a devenit campion al Poloniei Ekstraklasa cu Raków Częstochowa anul trecut.

3goluri în 30 de meciuri a reușit Piasecki în actuala ediție pentru Rakow

Presa poloneză a scris că Rakow s-ar putea alege cu până la 400.000 de euro pentru Piasecki, dar nu este exclus împrumutul lui în Bănie, pentru o sumă mult mai mică, la care să se adauge opțiune de cumpărare la vară.

VIDEO MM Stoica și Mihai Rotaru, împreună în tribună la amicalul CSU Craiova - Slovacko

Citește și alte știri:

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Căpitanul Craiovei le-a atras atenția colegilor, după a doua remiză în 2024: „Așa facem noi de fiecare dată”

VIDEO + FOTO Mihai Stoica și Mihai Rotaru au ajuns față în față, la amicalul Universității » Ce și-au spus cei doi, după schimburile de replici din trecut

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
Karkaleki
Karkaleki  •  15 Ianuarie 2024, 23:47
Postat de 10iul73 pe 15 Ianuarie 2024, 17:31

Omule..vezi ca ai articol despre Fcu!?de ce nu întrați acolo sa va spuneți părerea!??trolul ii trol..

Da' ce, crezi ca eu sint platit ca tine de patronu' de club? Ma uit la ce meciuri vreau si comentez lance articole vreau, sarakie! Spre deosebire de tine, eu sint liber sa fac ce am eu chef. Ia deshtiu'!

Karkaleki
Karkaleki  •  15 Ianuarie 2024, 23:45
Postat de ultrasStiinta pe 15 Ianuarie 2024, 19:35

Am mai văzut, clonache! Ne-a dat și în tur…tot acolo..

V-a dat 2-0 scurt. V-ar fi dat mai multe, dar deja plingea Roty si Mutrita se dadea cu capul de clanta (ca puna acolo ajunge). Va da la fel si acum.

brera30
brera30  •  15 Ianuarie 2024, 19:55

S-au activat argatii familiei mititelu. Acum, sunteti in schimbul 2, e covrigaria inchisa si trebuie sa-i aratati patronului vostru cat de activi si obedienti sunteti fata de el. Din cand in cand, mai apar si niste mici articole despre voi, nu de bun augur. Procese pierdute, jucatori batausi, fara bani de cantonamente, lista e lunga...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează