FOTBAL  »  Superliga  »  DREPTURI TV

Marcel Popescu: „Mi se pare absurd. Noi am jucat și când crăpau pietrele, când au vrut ei, și n-am zis nimic”

Marcel Popescu
Marcel Popescu

Articol de - Publicat joi, 30 aprilie 2020 19:28

Managerul CS U Craiova, Marcel Popescu, crede că EAD, firma care deține drepturile TV pentru Liga 1, nu poate să ceară daune dacă nu se reia campionatul și nu se dispută toate meciurile rămase. 

Într-un comunicat semnat de Justin Ștefan, secretarul general al LPF, și publicat pe site-ul oficial, Liga susține că EAD.RO INTERACTIVE, deținătorul drepturilor TV pentru Liga 1 a trimis o scrisoare prin care a susține că este extrem de important ca sezonul actual să se reia și să se joace toate meciurile rămase. LPF anunță că, în caz contrar, eAD este gata să ceară daune și restituirea unei părți din suma plătită și renegocierea contractului.

Managerul general al CS Universitatea Craiova, Marcel Popescu, nu crede însă că EAD poate să ia „pielea de pe cluburi”. În direct la Oltenia TV, el a amintit că ”ei ne-au cerut să jucăm vinerea, sâmbăta, duminica, lunea. Am jucat iarna, de la 21:00, când crăpau pietrele, și n-a zis nimeni nimic. Iar tu să vii acum și să ameninți? Mi se pare absurd”.

Popescu a dat exemplul forului continental. „UEFA, care nu stă nici ea pe roze, a dizlocat 255 de milioane de euro pentru a veni în ajutorul federațiilor, iar EAD vine și spune <vă luăm banii dacă nu jucați?>. Eu zic că e o fază de intenție și aș vrea s-o lăsăm așa. Poate că informația a fost aruncată pe piață pentru a testa, pentru a destabiliza. Pe principiul acuz primul, atac primul și apoi văd cum răspund ceilalți”, a punctat oficialul oltean.

El nu crede că „în Anglia, dacă nu se mai poate juca, postul Sky, care deține drepturile TV, ia pielea de pe cluburi. Iar la noi, nu cred că EAD ar avea vreo șansă într-o confruntare cu Liga”

EXCLUSIV Cluburile din Liga 1 reacționează după anunțul privind drepturile TV: „Nu se pot cere banii înapoi” + „Se simte presiunea. Eu nu mi-aș permite să ameninț așa”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
bufnila
bufnila  •  30 Aprilie 2020, 20:48

asta se intampla cand il lasati pe Iorgulescu sa faca manevre si incredintari directe cu cine vrea contul lui.

1189594351073689
Vladescu Mircea  •  30 Aprilie 2020, 20:18

Ce mai vrea *** asta ???? De cate ori apare abereaza saracul , de varsta !!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează