FOTBAL  »  Superliga  »  ATAC

Un președinte din Superligă, atac la Rotaru și Varga: „Ați învins minciunile și falsul! Doi privați, nesprijiniți de partide, bat echipele unor interpuși”

Articol de - Publicat luni, 22 ianuarie 2024 15:24 / Actualizat luni, 22 ianuarie 2024 18:56

După ce Universitatea Craiova a pierdut cu Farul, iar CFR Cluj a pierdut cu FC Botoșani, Marcel Pușcaș a avut un mesaj acid către finanțatorii celor două echipe.

Într-un mesaj postat pe Facebook, președintele de la FCU Craiova s-a luat de Mihai Rotaru și Nelu Varga, despre care spune că au avut parte de sprijin politic și că nu se pricep la fotbal.

A răbufnit după transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid: „Dacă nu eram eu, el nu exista! Undeva, în sufletul tău, să nu uiți să-mi spui acel mare «Mulțumesc»”
TRANSFER
A răbufnit după transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid: „Dacă nu eram eu, el nu exista! Undeva, în sufletul tău, să nu uiți să-mi spui acel mare «Mulțumesc»”

Marcel Pușcaș se ia de Mihai Rotaru și Nelu Varga

„Bucuria lui Iftime și a lui Hagi și tristețea lui Mișu Rotaru și a lui Neluțu Varga! Botoșaniul bate CFR Cluj și Hagi bate CSU Craiova. Adicătelea doi privați, nesprijiniți de partide, bat echipele unor interpuși «partidici». Recte, Varga și Rotaru.

Iftime si Hagi și-au făcut averile capabile să susțină echipe de Liga 1 din mintea și sudoarea lor, pe când Varga și Rotaru și-au făcut așa-zisele averi din efortul «hrebenciucilor» PSD. ANRP scrie pe ei. În proporție de 100%. Sute de milioane din păduri, imobiliare etc.Și Varga, și Rotaru sunt oameni băgați la înaintare. S-au trezit investitori în fotbal, în agricultură, în te miri ce domenii.

De exemplu, din sursele presei, Ioan Rus, fost dealer Mercedes în Cluj, fost ministru de interne, omul lui Țiriac, este abonat la vreo 500.000 de euro anual la protocoalele CFR Cluj. Cu Mihai Rotaru sunt vecin în Corbeanca. Stăm la vreo 500 m distanță. Când eu dezvoltam zona în 2005, el nu exista. Nu auzise nimeni de el. Spăla mașini, zice-se. Brusc, și el, și Varga au explodat financiar. Au inventat apa caldă, gaura la macaroană. Au devenit din aproape ilegali, legali. La apelul bocancilor PSD.

Un președinte din Superligă, atac la Rotaru și Varga: „Ați învins minciunile și falsul! Doi privați, nesprijiniți de partide, bat echipele unor interpuși”
Marcel Pușcaș, președinte FCU Craiova

Tot la ordinul PSD, din banii necuveniți, au trebuit să-i bage în fotbal. Politic, electoral, «paraîndărătic» și altfel. Acești oameni nu sunt ei. Sunt interfața «hrebenciucilor, rușilor și dâncilor». La un semn, dac-ar călca pe bombeu pe cineva din cei amintiți sau din SRI, ar rămâne golași financiar. Zero minte, zero inițiative, doar executare ordine.

Când îi aud vorbind, emanând pilde, dând lecții, fiind exprimatori de puncte de vedere în fotbal, în afaceri, în viață, mă apucă gândul emigrării. Băieții ăștia cu greu scriu, n-au citit Baltagul, apar superiori la interviuri, dau verdicte.

Dacă «hrebenciucii» și PSD-ul le trag preșul, vor locui într-o garsonieră la etajul zece cu o Dacie în parcare. Îi compătimesc pe ei, și cluburile pe care le conduc alții prin ei. Bravo, Botoșani! Bravo, Hagi! Ați învins minciunile și falsul” a fost mesajul lui Marcel Pușcaș.

VIDEO Cum au sărbătorit jucătorii de la FC Botoșani victoria cu CFR Cluj 

Citește și:

Cine apără la Dinamo - Rapid? Ținta numărul 1 pentru înlocuirea lui Moldovan s-a accidentat!

Ofertă pentru un titular de la CFR Cluj » Varga vrea să facă profit de 4 milioane! Cum a reacționat Adrian Mutu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (115)
terra.nova
terra.nova  •  26 Ianuarie 2024, 17:00
Postat de nea_marin pe 26 Ianuarie 2024, 09:40

***

Esti gluma siteului consider ca atat timp cand te ascunzi esti un postac platit dovedit HAHA desigur ca nu poti demonstra contrariul nu? :))

terra.nova
terra.nova  •  26 Ianuarie 2024, 16:58
Postat de nea_marin pe 26 Ianuarie 2024, 11:50

***

Ce las penibil :)) imi cereai nr de tel si te-ai panicat cand l-am dat hahahaha "number does exist" ce clovn møøør de ras

terra.nova
terra.nova  •  26 Ianuarie 2024, 12:36
Postat de nea_marin pe 25 Ianuarie 2024, 23:49

Deci te-ai facut singur de Ras:))))) esti clovnul gsp

Esti o gluma clovnule :)) mincinos dovedit nu stiu de ce inca vorbesti :))

Vezi toate comentariile (115)
Comentează