FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Marica și-a anunțat favoritele la titlu din Liga 1! Doar două echipe mai luptă » Ce spune despre FCSB și anunțul lui Hagi

Articol de GSP - Publicat marti, 04 aprilie 2017 14:56

Ciprian Marica o vede pe Viitorul favorită la titlu, însă crede că FCSB este principala contracandidată a echipei lui Hagi. A vorbit și despre problema numelui echipei lui Gigi Becali. 

"Eu cred că Viitorul după victoria de aseară are şanse reale la campionat. Doar Steaua îi mai poate sta în cale. Steaua, FCSB, mă rog, continuatoarea Stelei.

Eu ştiu cât de mult este implicat Gică Hagi la Viitorul şi ar fi frumos pentru el să reuşească să câştige titlul de campion", a zis Marica la TV Dolce.

...despre Hagi selecționer: "Gică Hagi are toate atuurile pentru a conduce naţionala, a demonstrat încă o dată la Viitorul că are această capacitate. Este dedicat, este foarte important, are toate atuurile să devină selecţioner.

M-a durut însă declaraţia lui prin care spunea că nu va mai antrena niciodată naţionala, sper că a fost o chestie de moment. Gică Hagi trebuie să pună umărul la echipa naţională”, a declarat Marica.

...despre problema Stelei: “În momentul de faţă, până când vom vedea ce se va întâmpla cu Steaua reală, cea care are sigla, palmares, există FCSB, continuatoarea Stelei”.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează