FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

VIDEO Marius Croitoru anunță o revoluție în lotul lui FC Argeș: „Va exista o restructurare”

Marius Croitoru și Cristian Gentea/ foto: captură Facebook @Fotbal Club Argeș Pitești
Marius Croitoru și Cristian Gentea/ foto: captură Facebook @Fotbal Club Argeș Pitești

Articol de GSP - Publicat joi, 27 octombrie 2022 15:39 / Actualizat joi, 27 octombrie 2022 22:34

Marius Croitoru a fost prezentat oficial ca nou antrenor de la FC Argeș, în cadrul unei conferințe de presă alături de Cristian Gentea, primarul orașului Pitești.

Croitoru, care s-a despărțit de FCU Craiova pe 10 octombrie, a anunțat că va face schimbări serioase la nivelul lotului. 

George Țucudean povestește de ce a fost exclus din lotul echipei lui Hagi: „Atunci am cedat!” + Mesajul „Regelui”: „Mi-a zis că pot să îmi iau câte zile libere vreau și apoi să vin la antrenament”
GSP LIVE
George Țucudean povestește de ce a fost exclus din lotul echipei lui Hagi: „Atunci am cedat!” + Mesajul „Regelui”: „Mi-a zis că pot să îmi iau câte zile libere vreau și apoi să vin la antrenament”

VIDEO. Marius Croitoru, prezentat oficial la FC Argeș

„E clar că obiectivul principal este acela de a repeta performanțele pe care le-a făcut Andrei, nu este ușor pentru o echipă care are doar un an în Liga 1 să meargă în play-off. Nu va fi ușor să repetăm performanțele, dar de asta sunt aici. Încerc să schimb puțin fața jocului, am un stil de joc. Fiecare antrenor vede puțin diferit jucătorii, pozițiile lor.

Este normal ca în iarnă să existe o restructurare a lotului. În momentul de față, suntem nevoiți să mergem până în iarnă cu acest lot de jucători. Evaluarea o voi face în atunci și e clar că vor apărea schimbări”, a declarat Marius Croitoru la prezentare.

Marius Croitoru: „Antrenorii sunt susținuți doar de rezultate”

Marius Croitoru susține că obiectul rămâne calificare îl play-off. Momentan, FC Argeș este pe locul 11 în SuperLiga, cu 17 puncte, cu 3 mai puține decât FCSB, echipa de pe poziția a 6-a.

„Play-off-ul este o performanță, având în vedere condițiile. În cazul în care nu vom reuși calificarea în play-off, o vom lua de la capăt, în încercarea de a forma un lot. Antrenorii sunt susținuți doar de rezultate. Eu am nevoie de timp pentru a crea relații de joc”, a mai declarat Marius Croitoru.

Citește și alte știri din Liga 1:

George Țucudean, povestea nespusă a retragerii premature din fotbal: „Maică-mea era bolnavă de cancer, țineam totul în mine. A fost pe fond emoțional, din cauza stresului”

Nae Constantin a izbucnit în plâns după victoria obținută de Petrolul cu FC Argeș

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
pirusis
pirusis  •  28 Octombrie 2022, 13:29
Postat de gigimarga2 pe 27 Octombrie 2022, 17:17

Croitoareeeee, esti foarte ,,intelijent" . Ai anunțat restructurari ,să vezi ce mai joacă astia acum . Iei un punct in 5 etape

Cred ca logica lui a fost sa-i motiveze sa dea tot ce-i mai bun sa demonstreze ca merita sa ramana.

florinbelascu
florinbelascu  •  27 Octombrie 2022, 17:53

Care sunt șansele să îl vedem și pe al său copil in lot?

talpaiadului
talpaiadului  •  27 Octombrie 2022, 17:52

Din greseala in greseala spre victoria finala. Croitoru are mai putine sanse de reusita la Arges decat a avut la Craiova, tinand cont ca preia echipa din mers, cu un lot problematic, cu primar care isi baga coada in treburile echipei si cu suporteri exigenti si cu pretentii exagerate.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează