FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - HERMANNSTADT 2-0

VIDEO „E o realitate!” » Marius Măldărășanu, discurs fără menajamente când a auzit știrea momentului: „Se întâmplă ceva acolo!”

Marius Măldărășanu / Captură GSP Video +21   FOTO
Marius Măldărășanu / Captură GSP Video

Articol de , - Publicat sambata, 17 februarie 2024 03:06 / Actualizat sambata, 17 februarie 2024 05:35

Marius Măldărășanu, 48 de ani, tehnicianul lui Hermannstadt, a fost întrebat la finalul partidei cu Rapid, scor 0-2, despre știrea conform căreia „veteranul” de 39 de ani Cristian Săpunaru și-a prelungit contractul cu formația giuleșteană

Coechipier cu Săpunaru la Rapid în urmă cu mai bine de 15 ani, Marius Măldărășanu salută longevitatea căpitanului alb-vișiniilor, precum și a altor fotbaliști cu pedigree din prima ligă. Însă ceea ce-l pune pe gânduri pe antrenorul Sibiului e că jucătorii tineri nu se ridică mai deloc la nivelul predecesorilor. 

Când a venit vorba de reînnoirea legământului dintre Săpunaru și Rapid, Măldărășanu a extrapolat și nu s-a ferit să-i „scuture” pe fotbaliștii care aparțin noului val.

Transferul de la Rapid care l-a dat gata pe Bergodi: „E extraordinar! Foarte, foarte bun, ați văzut”
RAPID - HERMANNSTADT 2-0
Transferul de la Rapid care l-a dat gata pe Bergodi: „E extraordinar! Foarte, foarte bun, ați văzut”

Marius Măldărășanu, discurs ferm: „Îmi pare rău pentru jucătorii tineri! E o realitate”

„Am o părere de rău față de jucătorii tineri! Este o realitate. Când am mers la Brașov, la 33 de ani, eu, Dani Coman, Bogdan Stelea, Cătălin Munteanu... Presa ne numea «elefanți», ne spuneau că eram bătrâni, la 33 de ani. 

Și sunt jucători care merită toate aprecierile! Săpunaru, până acum șase luni era Tamaș, fotbaliști care joacă la 36, 37, 39 de ani, Nemec, Valerică (n.r. Găman)... 

Ce simt? O părere de rău față de cei din spate! Sunt exemple pentru cei tineri, exemple «negative», între ghilimele, pentru că e clar că se întâmplă ceva jos (n.r. în sectorul juvenil)”, a punctat Măldărășanu, în cadrul conferinței de presă de la finalul partidei din Giulești. 

Rapid - Hermannstadt, 16.02.2024/ foto Cristi Preda (GSP)
Rapid - Hermannstadt, 16.02.2024/ foto Cristi Preda (GSP)
Rapid - Hermannstadt, 16.02.2024/ foto Cristi Preda (GSP)
Rapid - Hermannstadt, 16.02.2024/ foto Cristi Preda (GSP)
Rapid - Hermannstadt, 16.02.2024/ foto Cristi Preda (GSP)
+17 FOTO

Cristian Săpunaru și-a prelungit contractul cu Rapid

Săpunaru a confirmat că și-a prelungit contractul pentru încă un sezon, până în vara lui 2025. Atunci va avea 41 de ani.

Căpitanul giuleștenilor intrase în ultimele luni are înțelgerii scadente la finalul sezonului. Dar atât el, cât și conducerea Rapidului n-au luat în calcul despărțirea. Și au început de o bună perioadă de timp negocierile pentru prelungirea contractului.

Am avut o discuție cu cei din conducere și am prelungit pe un an. Dar nu pe sumele vehiculate, sunt aberante. Îi liniștesc eu pe cei care au idei despre sumele care se dau pe la Rapid”, a transmis căpitanul giuleștenilor.

Citește și alte știri din Superligă: 

VIDEO Transferul de la Rapid care l-a dat gata pe Bergodi: „E extraordinar! Foarte, foarte bun, ați văzut”

„Acum e «parfum»!” » Bergodi, descătușat după altă victorie fără gol primit: „Ia scoateți 2 jucători de la celelalte echipe!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează