FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - IAȘI

A marcat două goluri, dar rămâne cu picioarele pe pământ: „Sunt doar trei puncte”

Marius Ștefănescu
Marius Ștefănescu

Articol de - Publicat vineri, 19 ianuarie 2024 19:35 / Actualizat vineri, 19 ianuarie 2024 20:16

Sepsi a câștigat cu Poli Iași, scor 6-0, în etapa #22 din Superliga. Acesta reprezintă scorul campionatului până în acest moment. Marius Ștefănescu (25 de ani) a marcat două goluri în primul meci oficial din 2024.

Jucătorul covăsnenilor rămâne însă cu picioarele pe pământ și anunță obiectivul lui Sepsi, calificarea în play-off.

Ăsta e Rapidul din Giulești! Alb-vișiniii revin uluitor de la 1-3 și câștigă un meci de poveste cu FCU! Cronica unui meci „NEBUN”
RAPID - FCU Craiova
Ăsta e Rapidul din Giulești! Alb-vișiniii revin uluitor de la 1-3 și câștigă un meci de poveste cu FCU! Cronica unui meci „NEBUN”

Marius Ștefănescu așteaptă calificarea în play-off: „Sperăm să fim cât mai repede matematic acolo”

Ajuns la 8 goluri în acest sezon, Marius Ștefănescu se gândește numai la Sepsi, deși s-a speculat în această iarnă plecarea la o altă echipă. Jucătorul de 25 de ani nu se grăbește să plece de la covăsneni și speră să contribuie prin goluri la calificarea în play-off: „Nu ne așteptam să câștigăm cu 6-0, ne bucurăm, dar urmează meciul cu UTA. Sunt doar 3 puncte, iar obiectivul nostru este să ajungem în play-off.

Nu știu nimic despre vreun transfer, s-a vorbit cum se vorbește în perioada de transferuri, știu din presă sau ce am citit, dar în rest nu s-a concretizat nimic, eu sunt aici, îmi fac datoria, vreau să-mi ajut echipa la fiecare meci și îmi doresc să marchez și să câștigăm. Este o perioadă foarte bună, am câștigat 4 din ultimele 5 meciuri, am început cu dreptul noul an, știam că Iașiul este o echipă care vine să joace, nu să se apere, mă bucur că am speculat unele acțiuni și am reușit să ne desprindem.

Este doar o victorie, mai avem 8 meciuri, noi sperăm cât mai repede să fim matematic în play-off”, a spus Ștefănescu, la finalul partidei.

Sepsi - Poli Iași/ foto: Bogdan Bălaș
Sepsi - Poli Iași/ foto: Bogdan Bălaș
Sepsi - Poli Iași/ foto: Bogdan Bălaș
Sepsi - Poli Iași/ foto: Bogdan Bălaș
Sepsi - Poli Iași/ foto: Bogdan Bălaș
+25 FOTO

Sepsi, dezlănțuită cu Poli Iași

Deschiderea de scor a venit din piciorul lui Florin Ilie, însă fundașul a greșit poarta. A încercat să intervină la un șut slab al lui Ștefănescu, însă balonul a ricoșat spre poartă. Ghinion pentru ieșeni, Lung jr. nu a avut ce să facă.

Matei a transformat fără emoții un penalty comis de Ilie. Tot Florin Ilie, cel care și-a dat autogol. El a comis un henț evident în careu, iar Cojocaru a arătat punctul cu var. Sepsi a marcat din nou, pe finalul reprizei. Mijlocașul Nicolae Păun a punctat cu un șut la firul ierbii, din apropiere, după ce mingea a ajuns la el în urma unei devieri a lui Safranko. Iar repriza de coșmar a lui Poli Iași s-a încheiat cu un dezavantaj de 3 goluri.

Kallaku a făcut 4-0, cu un șut deviat de la 14 metri, după o centrare a lui Ștefănescu respinsă greșit de fundașii adverși. Extrema lui Sepsi a reușit să și marcheze. Iar golul a fost superb, cursă de 30 de metri, fără ca Ștefănescu să fie incomodat de cineva, urmată de un șut necruțător din afara careului. Silviu Lung jr. a fost spectator. Iar covăsnenii nu s-au oprit. Conduși de pe bancă de un neamț, Bernd Storck, jucătorii lui Sepsi nu au avut milă și au făcut 6-0.

Bălașa a transformat un nou penalty dictat de Cojocaru, iar Sepsi a făcut scorul campionatului până acum.

Citește și alte știri:

Leo Grozavu, extrem de supărat după ce Poli Iași a pierdut la scor de tenis cu Sepsi: „La pauză trebuia să fac 10 schimbări”

Lovitură în mercato » CFR Cluj a adus un atacant cu cifre foarte bune în 2023

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează